Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ το σκέφτομαι να γυρίσω πίσω στον Οτε με τα pings που εμφανίζει η forthnet τους τελευταίους μήνες.. Και κυρίως για το ότι κάποιος θα απαντάει στο τηλέφωνο, όπως έγραψε κάποιος.

Και έγω τα ίδια προβλήματα 1,5 χρόνο στην forthnet και σκέφτομαι να γυρίσω ΟΤΕ είχα 1 χρόνο μόνο adsl και ήμουν τόσο ικανοποιήμενος που πήγα double play μισός χρόνος μια χαρά και εδώ και κάνα μήνα μικροπροβλήματα,εδώ και μια βδομάδα δεν έχω internet σκέφτομαι ΟΤΕ και Tellas

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Treshare τσίμπα αξιοπιστία ΠοτΕ 24/7 με 8άρα γραμμή :) 2 μήνες την έχω κάτω απο 800 δεν έχω πέσει και είμαι και σε τραγικό dslam ;) Λίγο πιο πάνω φιλαράκι μου με forthnet 24αρα δεν πιάνει ουτε 200kb/s απο το ftp της Forthnet

9o3a20afgnq7xovnj9xq.jpg

Kosma σ' 'εχω :P

gw6mofwr5ziu3kkww03c.png

Δημοσ.

Βρε παιδια διαβασα σχεδον ολα τα posts.Ειμαι και εγω στην forthnet εδω και 3 μηνες που αν εξερεσουμε μια εβδομαδα στην αρχη χωρις internet παει αψογα (21.3)Μbps.Αν καποια παιδια δεν ειναι ευχαριστημενα με τον παροχο τους γνωμη μου ειναι να μην ξαναγυρισουν στον Ποτε,ποτε.Πιστευω οτι διαβαζουν κι αυτοι τις γνωμες μας και μας βλεπουν σαν πορνες που γυριζουν στον νταβατζη τους,μην τους κανετε το χατιρι.Οι ανθρωποι ειναι απιθανοι.Μην ξεχνατε πριν λιγα χρονια που ειταν μονοι τους στην αγορα μας εγραφαν κανονικα.Τωρα εχουν αψογες υπηρεσιες?Οι τιμες τους ειναι πανακριβες. 60 ευρω τον μηνα? Ελεος.Γιατι?

Δημοσ.
μας και μας βλεπουν σαν πορνες που γυριζουν στον νταβατζη τους

Αντισταθείτε αδέρφια,απόγονοι του Ανδρούτσου παλέψτε ωρέ, στρίψτε αριστερά

1141939318_5f77f7154e.jpg?v=0

Δημοσ.
ote.gif

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι το κύμα εξόδου από τον ΟΤΕ έχει περιοριστεί, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι οι ανταγωνιστές του, τώρα πρέπει να ξοδέψουν περισσότερα σε διαφήμιση, προκειμένου ν’ ανατρέψουν την αρνητική εικόνα. Είναι ενδεικτικό ότι για πρώτη φορά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services, η συνολική διαφημιστική δαπάνη για τη σταθερή τηλεφωνία, είναι πλέον μεγαλύτερη από τη διαφημιστική δαπάνη της κινητής τηλεφωνίας. Η αποκατάσταση της εικόνας των εναλλακτικών είναι ο ένας λόγος. Ο άλλος είναι ότι πολλοί «παίζουν τα ρέστα» τους προκειμένου να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και να αναζητήσουν στρατηγικό εταίρο ή αγοραστή με καλύτερες προϋποθέσεις.

Link.png Site: Καθημερινή

1.Αντί οι "ανταγωνιστές" να ξοδεύουν λεφτά σε διαφήμιση δεν τα ξοδεύουν για να αναβαθμίσουν λίγο τις υπηρεσίες τους??? Τόσο σε υλικές υποδομές, όσο και σε προσωπικό?

2. Μην ξεχνάμε ότι και ο ΟΤΕ έχει βάλει το χεράκι του στη δυσφήμιση των εναλλακτικών...

3.Χάρηκα που έκλεισε η altec,τις λανθασμένες επιλογές της τις πλήρωσε . Λυπήθηκα όμως που έχασαν τη δουλειά τους τόσοι άνθρωποι...

Δημοσ.
Εγώ πάλι που είμαι internetικα αγράμματος,όπως έγραψε και ο άλλος στην προηγούμενη σελίδα έχω ΟΤΕ.

Κλειδώνω στα 20-21 και κατεβάζω με 1,5+ σταθερά και πάντα.

- Σε οποιον εναλακτικο και να πας, στην ιδια ταχυτητα θα κλειδωνεις. (βασικες αρχες της dsl συνδεσης ειναι, δε τα βγαζω απο το μυαλο μου. Η ταχυτητα σου ειναι αναλογη της αποσταση του σπιτιου σου απο το κεντρο του οτε στο οποιο υπαγεσαι. Καμια σχεση δεν εχει αν εισαι στο ΟΤΕ στην 4νετ η στην hol)

-Επιπλεον αν πας σε εναν οποιοδηποτε αλλο παροχεα θα πληρωνεις πολυ λιγοτερα χρηματα τον μηνα

Δημοσ.
3.Χάρηκα που έκλεισε η altec,τις λανθασμένες επιλογές της τις πλήρωσε . Λυπήθηκα όμως που έχασαν τη δουλειά τους τόσοι άνθρωποι...

Οι εργαζόμενοι τις πλήρωσαν τις λάθος επιλογές λοιπόν... (Απλά για να μη χάνουμε τις "λεπτομέρειες".)

Δημοσ.

και εγω σε χαλια dslam χαλια db αλλα η 8αρα ειναι 8αρα ....!870σταθερα!~!!! και στο αλλο σπιτι κλειδωνω στα 23 !!! και κατεβαζω με 23~~!!

Λιγα ευρω παραπανω αλλα για μενα ειναι σημαντικο να υπαρχει υψηλη διαθεσιμοτητα !99,99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999%

• Super Moderators
Δημοσ.

το ίδιο θα έπαιζες και με όλους τους ISPs

δεν έχει κάτι το "μαγικό" ο ΟΤΕ με το οποίο συγχρονίζεται το router πιο ψηλά από ότι με τους άλλους Providers...

Δημοσ.

Το που κλειδώνει δεν παίζει ρόλο,αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι σε άλλο πάροχο δεν θα έβλεπα αυτές τις ταχύτητες;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω γιατί την έχεις, πάντως άλλοι που είναι τις βλέπουν μια χαρά εφόσον κλειδώνουν τόσο ψηλά...

Δημοσ.

Να την αφήσω δηλαδή λες ε;

Δεν ξέρω,νομίζω ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστη ακόμα η Forthnet.Βασικά σκεφτόμουν Forthnet ή Vodafone αλλά για του επόμενου έτους.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν προτείνω κάτι, απλά πληροφοριακά τα λέω...

από την στιγμή που είσαι ικανοποιημένος μην αλλάξεις ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει :P

αλλά αν θεωρείς ότι πληρώνεις τα παραπάνω τσάμπα άλλαξε...

Δημοσ.

για να εφτιαχνε ο οτε τις βλαβες οπως φτιαχνει τις δικες του και για να ενεργοποιουσε τους πελατες σε 5 μερες οπως κανει με τους δικους του θα σου λεγα αν θα ειχε πελατες.γουρουνια του οτε στο διαολο συγχιστικα βραδιατικα το μονοπωλιο τους μεσα.δεν τους μαμαει η εεττ με κανα βαρβατο προστιμο που θελουν και παγιο .στα τσακιδια.θα φερω τον λεβεντη να τους βρισει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...