Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλά εδώ ελλαδάρα με τα 17χρονα

Ως γνωστόν, στη Σουηδία τα παιδιά πάνε από τα 16 στα 18. Όχι σαν εμάς εδώ τους τριτοκοσμικούς.

Μην παρεξηγείς, πλάκα κάνω, κατάλαβα τι εννοούσες. Αλλά κι αυτό που εννοούσες, ήταν από αυτά που εννοείς συνήθως, άρα...

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
το μόνο αρνητικό που βλέπω στη φορθνετ είναι ότι σε youtube, virtual earth είναι τραγικά αργό

νομίζω ότι φταίει ο tiscali για αυτό...πέφτει κάθε τρεις και λίγο...

Δημοσ.

Μπα δε νομιζω να ισχυει αυτο 100% μπορει να υπαρχει σιγουρια και να μην εχει disconnect αλλα οι παροχες και τα προγραμματα ειναι για κλαματα...

Δημοσ.

Όχι πες,δεν σου πέρασε έστω και για λίγο απο το μυαλό ότι και για αυτό μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ;

Και δε με λέτε όλοι εσείς οι "internetικα μορφωμένοι" και "διδάσκαλοι" (εκτός απο αυτούς που λόγω της τεράστιας internetικης τους μόρφωσης πήγαν σε Altec,Teledome και λοιπούς),οι αυτονόητες ταχύτητες πως πάνε;

Μορφώστε μας,μορφώστε μας στη γνώση ξεπατώστε μας.

Προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλους,μόνο σοτυς γκουρού που έχουν μπει εδώ και με λίγα λόγια λένε βλάκες όλους αυτούς που είναι στον ΟΤΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

gnsX τα τραγικά pings (πιταρισμένος ΑΙΧ) στα οποία αναφερόταν η καταγγελία διορθώθηκαν :-)

Δημοσ.

[quote name=gnsX;2423362

Και δε με λέτε όλοι εσείς οι "internetικα μορφωμένοι" και "διδάσκαλοι" (εκτός απο αυτούς που λόγω της τεράστιας internetικης τους μόρφωσης πήγαν σε Altec' date='Teledome και λοιπούς),οι αυτονόητες ταχύτητες πως πάνε;

Oi περισσότεροι πήγαμε εκεί γιατί συνέφερε τότε από άποψη τιμής.

Πάνω κάτω ξέρεις τι να περιμένεις αναλόγως το τι πληρώνεις..:)

Το ότι έσκασε η φούσκα έτυχε..γιατί 3 χρόνια περίπου πελάτης της άλτεκ δεν είχα κάποιο πρόβλημα ούτε με την εξυπηρέτησή τους ούτε με της επιδόσεις της γραμμής :)

Δημοσ.

Treshare τσίμπα αξιοπιστία ΠοτΕ 24/7 με 8άρα γραμμή :) 2 μήνες την έχω κάτω απο 800 δεν έχω πέσει και είμαι και σε τραγικό dslam ;) Λίγο πιο πάνω φιλαράκι μου με forthnet 24αρα δεν πιάνει ουτε 200kb/s απο το ftp της Forthnet

9o3a20afgnq7xovnj9xq.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Treshare τσίμπα αξιοπιστία ΠοτΕ 24/7 με 8άρα γραμμή :)

view.php?file=9o3a20afgnq7xovnj9xq.jpg

για να φάω Traffic Shaping σε p2p ξαφνικά? να μου λείπει...

άσε που και τα pings της OTEnet έχουν χειροτερέψει τελευταία...

(ποιος ο λόγος να πάω σε 8Mbit? μειωμένο upload SUX big time)

Δημοσ.

Η HOL πάντως μου πάει μια χαρά να μην τη ματιάξω (6141/923 kbit/s με 6άρα as we speak), και η εξυπηρέτησή της, αν και δεν είναι σούπερ, είναι από τις καλύτερες των εναλλακτικών. Και να έκλεινε αύριο μάλλον πάλι σε εναλλακτικό θα πήγαινα γιατί όπως είπα και παραπάνω δεν γουστάρω να δίνω μια περιουσία για τα αυτονόητα. Απλώς θα διάλεγα όπως πάντα μια σοβαρή ευταιρία με σοβαρό πελατολόγιο και παλιό όνομα. Οι τρεις που έκλεισαν ήταν επειδή 'ηταν ετοιμόρροπες. Ας πάει οΟΤΕ να κλείσει κυκλώματα σε καμιά Forthnet, HOL ή CyTa και θα πάρει τα π@π@ρια τους.

Την τελευταία τη βάζω γιατί, αν και μετράει κάπου 10-15 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, κάτι μου λέει ότι θα πάει πολύ μπροστά...

Δημοσ.

Εγω ρε παιδιά που πλήρωνα, την Προ Εναλλακτικών εποχή, 200 χιλιαρικάκια το δίμηνο στον οτε για isdn δεν ξαναγυρίζω παρά μόνο αν μείνει μόνος του στην αγορά (και τότε βλέπουμε).

Εκτός αυτού: Τηλεφωνικό Business support που απαντάει μετά από 45 λεπτά*, νοοτροπία "κάνω ότι γουστάρω" (και traffic shaping θα βάλω άμα θέλω), καθυστέρηση να σε απαλλάξουν από την παρουσία τους αν επιλέξεις εναλλακτικό, μαρκετινίστικα κόλπα του τύπου "σήμερα κλείσαμε 2 εναλλακτικούς, αύριο μπορεί να κλείσουμε και τον δικό σου, έλα σ' εμάς λοιπόν να ησυχάσεις...", άθλιες ταχύτητες τις πρωϊνές ώρες...

*45 λεπτά αναμονή +3 λεπτά ομιλία * 10 εργάσιμες (σύνολο ένα πλήρες 8ωρο στο τηλέφωνο) = επιτέλους καταφέραμε να αλλάξουμε το record σας τους nameservers μας τυχερούλικα.

Δημοσ.

απο "ειδησεις" της 16/11

Ωστόσο, παρά το βαρύ κλίμα από τις χρεοκοπίες, τη δυσκολία των εταιρειών που έχουν απομείνει στην εξεύρεση κεφαλαίων και τα πάμπολλα τεχνικά προβλήματα, η φυγή των συνδρομητών από τον ΟΤΕ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ηδη ο οργανισμός μετρά 600.000 χαμένες τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες έχουν «μεταναστεύσει» προς τις άλλες εταιρείες. Εφόσον συνεχιστεί ο σημερινός ρυθμός αποσυνδέσεων από τον ΟΤΕ, ώς το τέλος του χρόνου ο οργανισμός θα έχει απολέσει άλλα 100.000 νοικοκυριά

Πςςςς.Φοβερα νεα ορε.Δεν αντιφασκουν καθολου.Job well done

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...