Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω που προσπαθησα να ειμαι internetika γραμματιζουμενοs πηγα εναλλακτικο με δικη του αριθμοδοτηση αλλα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια πισω στον σκοταδισμο του οτε και ω,ναι επιτελουs καποιοs σηκωνει το τηλ και δεν κοροιδευει

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μένα τα 30 ευρώ παραπάνω δεν με πειράζουν. 5 χρόνια είμαι ΟΤΕ με γραμμή rock-stable ;) Ουτε lag ούτε τίποτα ;) Είναι και θέμα τύχης καμοιά φορά πως θα σου κάτσει

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια εμενα με πειραζουν τα 30 ε παραπανω αλλα αναγκαστικα τα δινω για να μην με κοροιδευουν

Δημοσ.
νομίζω πάντως ότι μόνο στην Ελλάδα και σε άλλες μπανανίες ανά τον κόσμο το αυτονόητο θεωρείται είδος πολυτελείας που πρέπει να χρεωθεί περισσότερο.

Αυτό ακριβώς...

Απο εκέι και πέρα αν εμεις το αποδεχόμαστε, τότε καλά να (ξανα)πάθουμε :mad:

Δημοσ.

Αν ο στόχος είναι απροβλημάτιστη σύνδεση, τότε κατά την γνώμη μου δεν πας δογματικά ΟΤΕ ή εναλλακτικός. Κοιτάς τι δουλεύει στην περιοχή. π.χ. όσο έμενα στην Λάρισα στην Ηρώων Πολυτεχνείου κοντά στο chocolat, η Forthnet έπιανε 2,2ΜΒ/sec από rapidshare παρόλο που το Siemens ήταν τρισάθλιο και ήθελε 2 λεπτά να κάνει login. Πολλοί γνωστοί μου όμως στην Λάρισα, έχουν προβλήματα με την Forthnet. Βασικά όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω, αν μια εταιρεία δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο και νοικιάζει από τον ΟΤΕ δεν έχει πολύ ζωή μπροστά της.

Δημοσ.
Προς την κατεύθυνση αυτή καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε η κατάρρευση τριών εναλλακτικών φορέων, της Teledome, της Lannet και της Altec Telecoms.

Κατέρρευσαν τα τρία καφενεία :rolleyes: λες και δε το περιμέναμε. Βέβαια η κυρά Μαρίκα που ξύπνησε ένα πρωί χωρίς τηλέφωνο και φρίκαρε, λογικά θα γύρισε με την ούρα στα σκέλια πίσω στον πΟΤΕ.

Δημοσ.

Ο τίτλος έπρεπε να ήταν "Επιστροφή στα αγγούρια του ΟΤΕ" Χρεώσεις είναι αυτές;

Και το "ότι πληρώσεις παίρνεις" δεν ισχύει σε αυτήν την περίπτωση.

Ήμουν πελάτης της άλτεκ και όταν έγινε το σκηνικό δεν με ξέχασε ο ΟΤΕτούλης με έπαιρναν κάθε ημέρα σχεδόν τηλέφωνο για να μου θυμίσουν την "αξιοπιστία" τους και ότι Εγγυημένα είναι τα 24mbit (ναι καλά αυτό σε καμία γιαγιά που δε ξέρει τι της γίνεται.)

Αυτό που γίνεται είναι παραγκωνισμός των εναλλακτικών για το μονοπώλιο του ΟΤΕ εν Ελλάδι εν έτη 2008 κύριοι. :)

Δημοσ.

Κι εγώ το σκέφτομαι να γυρίσω πίσω στον Οτε με τα pings που εμφανίζει η forthnet τους τελευταίους μήνες.. Και κυρίως για το ότι κάποιος θα απαντάει στο τηλέφωνο, όπως έγραψε κάποιος.

Δημοσ.

ΑΝ ΘΕΣ εγγυημενες υπηρεσιες και ταχυτητες πας οτε.Τελειωσε εδω το θεμα. Μας εχει τρελανει η 4νετ με τα pings με τα σκαμπανευασματα με την αθλια υποστηριξη .... και τις που και που διακοπες .... ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

το qos στοιχιζει !

Δημοσ.

Παιδιά μην ακούω σαχλαμάρες...Μάλλον ξεχνάμε τις εποχές μονοπωλίου ΟΤΕ.Πριν 5 χρόνια το internet ηταν πανάκριβο και ούτε κατα διάνοια απεριόριστο τηλέφωνο.Μάλλον δεν έχετε πληρώσει ποτέ κανα λογαριασμό.Για δώστε κανα 300αρι για τηλέφωνα και μετά να σας δώ.Το οτι οι ιδιωτικές εταιρείες είναι απαράδεκτες δέν σημαίνει οτι ο οτε είναι καλός-να του δώσουμε βραβείο.Οι υπηρεσίες του είναι αστείες τα τιμολόγια είναι πολύ ακριβά και αν ξαναγίνει μονοπώλιο τελειώσαμε.Στην ευρώπη το internet έχει 10ε το μήνα.Αν είναι δυνατόν...Και είναι και δημοσίου δικαίου(δεν ξέρω μπορεί πλέον να μην είναι καν) ο οτε.

Δημοσ.

εγω εδς και 2 χρονια στη forthnet ειμαι μια χαρα καμια φορα λογο κωλοdslam κλειδωνω στα 13 αλλα κανονικα στα 18....και μια στο τοσο αποσυνδεετε για λιγο κια μεσα σε 1 μιν το πολυ ολα οκ παλι...2play με 40ευρα το μηνα μια χαρα...

Δημοσ.

λοιπόν κατά πρώτον. Ειτε οτε η hol είτε forthnet έχεις θα κλειδώνεις το ίδιο σε όποιον πάροχο θα πας. Εγώ θα έχω 5/1 είτε με οτε είτε με ποτέ, ο άλλος που έχει σπίτι δίπλα στον τοπικό οτε θα κλειδώνει στα 23. Εγώ ότι αποσυνδέσεις είχα με οτε τις ίδιες έχω και με forthnet. Γιατί, επειδή δεν άλλαξε η πορεία του σήματος, ή ίδια ήταν και θα είναι.

το μόνο αρνητικό που βλέπω στη φορθνετ είναι ότι σε youtube, virtual earth είναι τραγικά αργό (χωρίς utorrent) παρόλο που τερματίζει (με utorrent).

Τώρα δε νομίζω το κλίμα της Σουηδίας να ευνοεί την ανάπτυξη οπτικών ινών και της Ελλάδας όχι. και για να μην λέμε μόνο τις Σκανδιναβικές χώρες, πολλές άλλες ανατολικές έχουν cable με 20,30. Και πολλές άλλες δυτικές έχουν vdsl. Εχουμε και μέλη από γερμανία μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Αλλά εδώ ελλαδάρα με τα 17χρονα( διδάσκω σε αυτά) να χαίρονται που κατεβάζουν σε άθλια ποιότητα ταινίες και σειρές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...