Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 8:00 Ξύπνημα με ξυπνητήρι του οποίου ο ήχος είναι κατάληλλος για χρήση σε βασανιστήρια. (Δώρο είναι τι να το κάνω, να το πετάξω?) Κλείσιμο του ξυπνυτηριού και χουζούρεμα για τα επόμενα 5 λεπτά. 11:00 Πως περνάν έτσι τα γαμημένα τα 5 λεπτά ε? Κάπως έτσι εμπνεύστηκε ο θείος Αλβέρτος την σχετικότητα. Πανικόβλητο τρέξιμο, πλύσιμο δοντιών ή προσώπου (το προσέξατε το διαζευκτικό το ή, ε???), φέτα με βούτηρο και μέλι, γάλα που έπιασε πέτσα (τέτοια ώρα τέτοια λόγια...) κ.λ.π κ.λ.π 11:30 Σχολή. Σχόλια ρουτίνας συμφοιτητών ''Άντε ρε μαλάκα'', ''Που είσαι ρε μαλάκα, το κινητό γιατί το έχεις κλειστό?'', ''Θα το φορτίσεις καμιά ώρα''? Μισάωρο ανάπαυσης, χάσαμε που χάσαμε την Κβαντομηχανική 2 τουλάχιστον ας το απολαύσουμε... (Και μετά απορώ γιατι δεν περνιούντε τα γαμ...μένα) 12:00 Έναρξη Μαθημάτων 18:00 Λήξη Μαθημάτων. 18:00 - 22:00 Δουλειά. Υπέυθυνος Διανομής Τροφίμων Και Ποτών. (Πακετάς)... 22:00 Κανονίζω με τους κολλητούς για μπύρα. 22:05 Κοιμάμαι...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το πρωί γράφω μουσική, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα διδάσκω μουσική, Σάββατα πρόβες για συναυλίες. Τρίτη, Πέμπτη βράδυ, πρόβες με τη θεατρική (μετά τα μαθήματα την Πέμπτη, που είναι μακράν η πιο κουραστική μέρα). Τα υπόλοιπα, free.
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ωραίο θέμα. Λοιπόν τα τελευταία 2 χρόνια, πάνω κάτω, το πρόγραμμά μου έχει ώς εξής: Φθινοπωρινό-Χειμερινό ωράριο (περίπου Οκτώβριος-Μάρτιος ανάλογα τον καιρό) 8:00 ξύπνημα και ετοιμασίες διάφορες 10:00-15:00 πανεπιστήμιο ή εκπλήρωση λοιπών υποχρεώσεων ή ελεύθερος χρόνος 16:00-22:00 δουλειά (ιδιαίτερα μαθήματα) 22:00-2:00 ελεύθερος χρόνος κλπ. και στο τέλος ύπνος (μπορεί και όχι) Καλοκαιρινό (Περίπου Απρίλιος ή Μάιος-Σεπτέμβριος ανάλογα τον καιρό και πού θα δουλεύω) 4:00 ξύπνημα-μαρτύριο μπορεί και νωρίτερα ανάλογα που δουλεύω 6:00 όπωσδήποτε απίκο στη δουλειά 14:00 τέλος της δουλειάς - μπάνιο οπωσδήποτε 14:00-21:00 ανάλογα τις περιστάσεις (και αφού κοιμηθώ ένα 2ωρο στο ενδιάμεσο γιατι δεν την παλεύω αλλιώς) λοιπές υποχρεώσεις, ελεύθερος χρόνος, ξανά δουλειά (ιδιαίτερα μαθήματα, συνήθως μεχρι τέλη Μαίου που σταματάνε τα σχολεία) 21:00-12:00 ελεύθερος χρόνος και ύπνο νωρίς γιατι το πρωί είπαμε... Συμπέρασμα: μου λείπει ύπνος
insomniaK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 [...] Συμπέρασμα: μου λείπει ύπνος Μπααα, μάλλον χρόνος...
Tenshi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ανάλογα με την βάρδια που είμαι: Έστω οτι είμαι πρωινός: 05.00 Εγερτήριο 05.01 - 05.45 Αναφορ...εεε,πρωινό-ξύρισμα-πλύσιμο-χτένισμα κλπ κλπ. 05.50 Στη στάση του λεωφορείου,με την τσίμπλα στο μάτι και νά σου ο πρώτος Πακιστανός,που ενώ ολο το 839 είναι άδειο,αυτός αποφασίζει να κάτσει δίπλα σου στη γαλαρία."Τράβα πιο κεί ρε!" "Giati re filo?" "Γιατί βρωμας!" 06.20 - 06.30 Παράδοση βάρδιας απο τον βραδινό,απολαμβάνω τα τελευταία 10 λεπτά πριν την κόλαση. 06.31 - 14.29 Η κόλαση που λέγαμε... 14.45 - 15.30 Τρώμε όοολη την κίνηση απο Πειραιώς και Ιερά οδό μέχρι το σπίτι. 15.45 - 16.15 Μάσα (στα γρήγορα),τσεκάρω e-mail και την πέφτω για ύπνο. 18.00 - 19.30 Εγερτήριο Νο2,δίνω κανα μισάωρο στον εαυτό μου να έρθει στα ίσα του και μετά γυμναστήριο. 20.00 - 23.00 Ελεύθερος χρόνος.Επιτέλους μπορώ να κάτσω και να χαλαρώσω,να αφιερώσω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. 23.30 Τέζα στο κρεβάτι,αύριο μια απο τα ίδια... Τώρα φαντάσου να είχα και καμιά γκόμενα...θα έπρεπε να κόψω και απο τον ύπνο μου
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κακοπερνάς Manuel No complaints there , αν και, αφενός έχω επενδύσει σ' αυτήν την "καλοπέραση" και γενικά σ' αυτόν τον τρόπο ζωής, αφετέρου δεν είναι ακριβώς τόσο παραδεισένια τα πράγματα όσο τα φαντάζεται κανείς απ' έξω. Η σύνθεση για παράδειγμα, είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία (γι' αυτόν που γράφει σοβαρά), ενώ όσον αφορά τη διδασκαλία πρέπει ν' αντιμετωπίζεις μαζί με ατίθασα ή βαριεστημένα παιδιά και όλα τα είδη γονέων όπου άλλοι επεμβαίνουν στη διδασκαλία σου (γιατί θεωρούν ότι ξέρουν), άλλοι απορούν γιατί δεν αναγνωρίζεται το φανταστικό ταλέντο του παιδιού τους, άλλοι απορούν γιατί μέσα σε ένα μήνα δεν έμαθε ακόμα να παίζει τραγούδια κτλ κτλ ΟΚ, οι πρόβες είναι πολύ καλή φάση! Όπως και οι συναυλίες ή οι παραστάσεις φυσικά. Anyway, δε θα κρατήσει και για πάντα ως έχει αυτή η όμορφη ομολογουμένως κατάσταση. Ένα μικρό διάλειμμα μετά το στρατό είναι, μέχρι να πάρω το δίπλωμα της σύνθεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.