geosoho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα παιδιά! πριν λίγο αντιμετώπισα-και αντιμετωπίζω- το εξής πρόβλημα. ενώ είναι η τρίτη φορά που έκανα ανανέωση του λογαριασμού μου στο rapidshare, χωρίς κανένα πρόβλημα, πριν λίγο το account μου σταμάτησε να λειτουργεί, αφού μου αναγνωρίζει μεν τον λογαριασμό, αλλα μου λεει πως το password μου, δεν ειναι σωστο! ολες τις φορες που χρειαστηκε, με το ιδιο password εκανα login. τελος παντων λεω θα ειναι καμμια κομπλα του rapidshare, ας στειλω το mail μου για μια υπενθυμιση password! ΔΕΝ μου αναγνωριζει ουτε το mail που εχω κανει την εγγραφη λεγοντας μου "Unfortunately no matching Account has been found. Please try again or send us an e-mail". Τους εστειλα λοιπον mail και περιμενω να μου απαντησουν! ξερει κανεις τιποτα παιδια,γιατι συμβαινει αυτο? ευχαριστω....
talisman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κλασικο προβλημα τελευταια Σου εχουν χακαρει το λογαριασμο σου Αυτο θα σου απαντησει το rapid
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Σου εχουν χακαρει το λογαριασμο σου Οχι και χακαρει.Καποιος του πηρε τον κωδικο,πχ απο καποιο download manager που ισως χρησιμοποιει,μπηκε στο λογαριασμο,αλλαξε κωδικο κ mail και μην τον ειδατε τον παναη. Eιμαι περιεργος(στο ευχομαι παντως)αν θα μπορεσεις να τον παρεις πισω.
geosoho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 σας ευχαριστω ρε παιδια! δεν μου εχουν απαντησει ακομα παντως!! πως διαολο εγινε αυτο ρε γμτ!! τι τα εχουμε τα firewall kai τα antispyware στο pc μας? για πλακα? -----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 10 : 23 : 45----- παρεπιπτοντως παντως,χρησιμοποιω τον orbit σαν download manager εδω και χρονια και πρωτη φορα μου συνεβη κατι τετοιο!! υπαρχουν δικλειδες ασφαλειας? -----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 11 : 49 : 07----- παιδια ολα ενταξει!!! τους πηρα τηλεφωνο, διαπιστωσαν οτι καποιος αλλαξε τους κωδικους και μου εστειλαν νεο password!!! μπραβο τους!!!
talisman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Τις περισσοτερες φορες το ιδιο το rapid σου ξαναδινει το λογαριασμο σου Διαβασε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281509 Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι πως στους εκλεψαν απο τον orbit. Αφου εκει δεν βαζεις κωδικους
geosoho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ελα ντε φιλε μου talisman!! πως μου τους εκλεψαν? ξερει κανεις να μας πει τι πρεπει να προσεχουμε? σημειωτεον οτι αλλαξα τον orbit με τον fdm!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 σημειωτεον οτι αλλαξα τον orbit με τον fdm! Δεν φταιει απαραιτητα ο download manager.Απλα ειναι ενας πιθανος τροπος για να σου παρουν τον κωδικο.Πχ στο flashget αν πας στα downloaded αρχεια μπορεις να δεις απο τα properties του αρχειου αν εχει κατεβει απο το rapidshare και αν εχει μπει κωδικος/username.Με ενα απλο προγραμμα εμφανισης αστερισκων/γραμμων κλπ μπορεις να δεις το username και το pass που χρησιμοποιηθηκε για το συγκεκριμενο. Για το συγκεκριμενο θελεις φυσικη προσβαση στον υπολογιστη. Μπορεις καποιος να σου πηρε τα cookies ενω ησουν συνδεδεμενος στο rapid ή κατι παρομοιο.Το ευχαριστο ειναι πως ηταν λογικοι και σ εξηπυρετησαν.
geosoho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 και πως μπηκαν στον υπολογιστη μου γμτ? τι διαολο τα βαζουμε τα firewall, τα antispyware και τα antiphising? αχρηστα ειναι μου φαινεται!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.