Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία για το megamarket.gr

zedzedzed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 29/09 έδωσα την παρακάτω παραγγελία (τροποποιήθηκε στην #41839 λόγω έλλειψης ενός σετ πιρούνι - κουτάλι αξίας 3.55 €)

(1 x Inglesina LOFT ORANGE 80.73 € - 1 x Bell 77350 21.79 € - 1 x Πως Να Βοηθήσετε Το Παιδί Σας Ν'Αναπτυχθεί 11.10 € - 1 x Clawson C. - Ο ταξιδευτής των μαθηματικών 14.39 € - 1 x Mila Λούτρινο Μαξιλάρι - 550 11.70 € - 1 x Safety 1st Αποφρακτήρας Μύτης 1.34 € -

1 x Safety 1st Σταγονόμετρο 1.34 € - 1 x Acu-Life Δοσομετρητής 5ml 1.38 € - 1 x Safety 1st Τσάντα Θήκη Πλυντηρίου 3.38 €)

Τελική τιμή: 147.15 €

Κατέθεσα: 150.70 €

Πιστωτικό: 3.55 €

Μου στείλανε 2 λάθος προϊόντα (!):

1 x Inglesina LOFT GRAPHITE 80.73 € και όχι ORANGE που εγώ παρήγγειλα,

1 x Bell 77350 21.79 € χρώματος άσπρου και όχι μαύρου που εγώ παρήγγειλα.

Την επομένη παραδέχθηκαν το διπλό τους λάθος και δέχτηκαν την αλλαγή των παραπάνω προϊόντων.

Θα τα στέλνανε όμως σε 3-4 μέρες γιατί τελικά δεν υπήρχε ούτε το Inglesina LOFT ORANGE ούτε το Bell 77350 το οποίο θα άλλαζα με το Panasonic KX-TSC11EXB - 30.90 € και θα πλήρωνα τη διαφορά 9.11 €.

Τελικά στείλανε μόνο το Panasonic KX-TSC11EXB γιατί όπως με ενημέρωσαν το Inglesina LOFT ORANGE θα ήταν διαθέσιμο 1 μήνα μετά.

Έτσι ακύρωσα την παραγγελία για το Inglesina LOFT ORANGE και επέστρεψα το Inglesina LOFT GRAPHITE και το Bell 77350 δίνοντας τους αριθμό λογαριασμού μου στην τράπεζα Πειραιώς για να καταθέσουν 84.28 € (3.55 € + 80.73 €).

Στις 14/10 έκανα μία δεύτερη παραγγελία (#42807) περισσότερο για να μην μείνει πιστωτικό (αυτό προφανώς ήταν και το λάθος μου).

(1 x Siemens TT60101 executive edition - 900 W 35.13 € - 1 x Izzy PB320 my cutter - 200 W 19.06 € - 1 x Ντέιβις Ντ. - Η Φύση Και Η Δύναμη Tων Mαθηματικών 19.90 € -

1 x SAFETY A.T/G Παιδικό Θερμ. Μπάνιου/Ψαράκι Ροζ 1.59 € - 1 x Mila Μεταλλική Κρεμάστρα - 2052 11.88 € - 1 x ROMED Μαντηλάκια Οινοπνεύματος Ολλανδίας 3.12 € -

1 x ROMED Κόφτης 3.71 €)

Τελική τιμή: 94,39 €

Μου ζητήσατε όμως να καταθέσω ολόκληρο το ποσό και όχι τη διαφορά 10.11 € (94.39 € - 84.28 €) με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να ελεγχθούν πρώτα καλά τα επιστραφέντα προϊόντα.

Αναγκάστηκα να δεχθώ και έτσι κατέθεσα 94,39 € ενώ ακόμη περιμένω χωρίς αποτέλεσμα να καταθέσουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου.

Σημειώνω ότι δεν παίρνω καμία απάντηση σε διαδοχικά email που στέλνω.

Αρχίζω λοιπόν (με καθυστέρηση μάλλον) να ενημερώνω διάφορα forums και blogs ενώ θα καταγγείλω το συγκεκριμένο κατάστημα (MINImarket και όχι MEGAMARKET) και σε διάφορους φορείς.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

* Μόλις μου στείλανε newsletter με τις προσφορές τους για το Σαββατοκύριακο!!!

Δημοσ.

Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....α, ναι, μήπως είναι κερκυραίος ο ιδιοκτήτης??:lol::lol:

καλά ξεμπερδέματα man

μήπως έχουμε αρχίσει να γεμίζουμε με άσχετους ηλεκτροεμπόρους στην ελλάδα ή μου φαίνεται?

Δημοσ.

Μια φορά που πήρα απο αυτούς μου φάνηκαν ιδιαίτερα εξυπηρετικοί, πιθανόν να σε πέρασαν για lame customer και το πάνε λάου-λάου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως θα έπρεπε να δώσουν λύση σε τόσο χρόνο που μεσολάβησε.

Τηλέφωνο τους πήρες ?

Δημοσ.

Πάρε τους τηλέφωνο και άσε τα emails. Κάνε το όπως το κάναμε μερικά χρόνια πριν. Τηλέφωνο ή πας κι από κει, να δεις για πότε ξεκαθαρίζει το πράγμα :D

Μια απειλή για ΙΝΚΑ κάνει πάντα καλό ;)

Δημοσ.
Inglesina , Πως Να Βοηθήσετε Το Παιδί Σας Ν'Αναπτυχθεί , Λούτρινο Μαξιλάρι , Αποφρακτήρας Μύτης ,Σταγονόμετρο ,Δοσομετρητής ,Τσάντα Θήκη Πλυντηρίου

να σας ζήσει το μωράκι!

(με αυτα που ψωνίζεις, τι άλλο να υποθέσω; ...)

αλλα αναρωτιέμαι, πόσα απ αυτα θα έβρισκες ποιό φτηνά, αν πήγαινες ο ίδιος στο Τζάμπο.

εκτός αυτου, το ρηλάξ.. 80 ευρώ; σαν πολύ δεν πάει; και χωρις να το πιάσεις, να δεις σταθερότητα, ύφασμα, αίσθηση..

ναι, ειμαι οφφτοπικ όσο δεν πάει. :fear: συγγνώμη

Δημοσ.

Όπως είπαν τα παιδιά και παραπάνω, τηλεφωνάκι για παράπονο και αν δεις ότι δεν σκαμπάζουν με το καλό, πέτα τίποτα για ΙΝ.ΚΑ. και Ευαγγελάτους (χωρίς πλάκα!) να δεις για πότε θα σε εξυπηρετήσουν!

Πάρτε το χαμπάρι: στην Ελλάδα πλέον δε φοβούνται τους νόμους ή τις Αρχές. Φοβούνται τις κάμερες του Μάκη και του Ευαγγελάτου που θα τους κάνουν ρόμπες και θα βγάλουν τα άπλυτά τους στη φόρα! Με όλους ισχύει!

Δημοσ.

Δεν το διευκρίνισα αλλά και βέβαια τους πήρα τηλέφωνα (όχι τις τελευταίες 10 μέρες). Μου είπαν ότι καταλαβαίνουν αλλά η διαδικασία αργεί λίγο. Το Σάββατο ενημέρωσα ΙΝΚΑ και Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Δέκα μέρες πριν έκανα μία αρνητική αξιολόγηση για το Megamarket στο Skroutz.gr ξέροντας ότι έτσι θα ενημερωθεί και το κατάστημα, η οποία δυστυχώς δεν δημοσιεύτηκε ακόμη.

Και τώρα τα καλά νέα.

Λίγο πριν έλεγξα το λογαριασμό μου στην Πειραιώς (winbank) όπως έκανα τον τελευταίο μήνα σχεδόν καθημερινά.

Και ναι! Τα χρήματα κατατέθηκαν τελικά (χωρίς κάποιο σχόλιο, χωρίς να φαίνεται ο καταθέτης αλλά μην είμαστε και αχάριστοι).

Η δημοσιοποίηση του θέματος μου έκανε καλό - προφανώς διαβάζουν το forum.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και τις ευχές.

Δημοσ.

εεε καλα ειπαμε online shoping:lol:...μονο χαρτι υγειας ξεχασες να παρειςB)!μερικες φορες μου φαινεται θελουμε και τα παθαινουμε!:Pτι να πω?καλο ξεμπερδεμα!

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα...είπαμε να ψωνίζουμε online αλλά όχι κι έτσι.

και τετοια πράγματα έχει δίκιο ένας φίλος παραπάνω τα βρίσκεις φθηνότερα στα jumbo και τετοια καταστήματα και τα ψάχνεις και προσωπικά πριν τα αγοράσεις.

όσο για το megamarket.gr έχω ακούσει μόνο λόγια και τα περισσότερα ήταν αρνητικά.

δεν το έχω εμπιστευτεί και ούτε πρόκειται.

προτιμώ να δώσω 2euro παραπάνω που λέει ο λόγος για να κάνω αγορά από ένα κατάστημα που είμαι σίγουρος πως θα με ικανοποιήσει σε θέμα ποιότητας και χρόνου παρά να δώσω λιγότερα χρήματα και να υπάρχει και κίνδυνος να χάσω όλα τα χρήματα μου και άλλα τετοια.

Δημοσ.
...προφανώς διαβάζουν το forum....

Φυσικά και διαβάζουν το forum.Άλλωστε εδώ μέσα διαφημιζόντουσαν αρκετό καιρό.

Πριν καμια διετία ήταν ανταγωνιστικοί ως προς τις τιμές,τώρα απλά είναι μιά εξυπηρέτηση σε μακρινές περιοχές.

Μια ερώτηση,τα μεταφορικά ποιός τα επωμίζεται;Και μιλάω για το πήγαιν' έλα των αλλαγών,είναι κι αυτό ένα μετρήσιμο κόστος.

Δημοσ.

οΚ φιλε μου δεν ειναι λα τα δακτυλα ιδια, σημασια εχει οτι πολλες φορες γινοται λαθη και ασυνέπειες αλλα εφόσον δικαιώθηκες ειναι σημαντικό. Σε μενα στο γνωστο σοπ στειλα ενα ασύρματο ποντικι και τελικα μου το αντικατέστησαν κι ας ειχαν χαλασει την εξωτερικη συσκευασία...

Δημοσ.

Πάντως από το συγκεκριμένο κατάστημα, χωρίς πρόθεση υπεράσπισης απλά σαν προσωπική εμπειρία, έχω γενικά πολύ καλή εξυπηρέτηση. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό της διαθεσιμότας μιας και δε δουλεύουν (λογικό) με στοκ.

Επίσης σχετικά εύκολα και χωρίς πολλές κουβέντες με εξυπηρέτησαν με την επιστροφή προιόντος μη μοναδική φορά που χρειάστηκε. Με μετρητό στο χέρι και όχι τη μόδα με πιστωτικά και μα-μου να δούμε...ξέρετε εμείς δεν δίνουμε χρήματα και τις γνωστές χαζομάρες που ακούς συχνά πυκνά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...