Προς το περιεχόμενο

Χάθηκαν οι drivers μετά από format

bomberis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα!

ο αδερφός μου εκανε format στο pc χωρις να σωσει τιποτα (ευτυχως κάποια αρχεία τα είχα ηδη μεταφέρει). Ετσι τώρα εχω χάσει τα drivers και ουτε βλέπω τον 2ο σκληρο, ουτε μπορώ να τον βρω στο ιντερνετ να κατεβασω το driver όπως μου είπαν (Barracuda® 7200.7). Το ίδιο έχω πάθει με την sound card (μάλλον έχω την Sound Blaster 5.1, αλλα δεν ειναι και σίγουρο..πως μπορω να βρω ποια ειχα?),ουτε την βλέπω πια,ουτε ηχο έχω...

Σας παρακαλω οποιος μπορεί ας βοηθήσει!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Kαλησπέρα!

ο αδερφός μου εκανε format στο pc χωρις να σωσει τιποτα (ευτυχως κάποια αρχεία τα είχα ηδη μεταφέρει). Ετσι τώρα εχω χάσει τα drivers και ουτε βλέπω τον 2ο σκληρο, ουτε μπορώ να τον βρω στο ιντερνετ να κατεβασω το driver όπως μου είπαν (Barracuda® 7200.7). Το ίδιο έχω πάθει με την sound card (μάλλον έχω την Sound Blaster 5.1, αλλα δεν ειναι και σίγουρο..πως μπορω να βρω ποια ειχα?),ουτε την βλέπω πια,ουτε ηχο έχω...

Σας παρακαλω οποιος μπορεί ας βοηθήσει!!!

Ευχαριστώ

στο device manager στα εμφανίζει με εικονίδια ερωτηματικού?

δε ξέρω μήπως σε βοηθήσει το driver max http://www.drivermax.com/

κάνει stadar update τους driver δεν γνωρίζω όμως άμα δεν έχεις καθόλου drivers άμα σου κατεβάζει νέους

για το σκληρό σου για αρχή ρίξε μια ματιά εδώ http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=b443d21c2f32b010VgnVCM100000dd04090aRCRD

Δημοσ.

Πρώτα ρίξε μια γερή φάπα στον αδερφό... (just jocking on this)

Για τον σκληρό δίσκο δεν χρειάζονται drivers. Θα έπρεπε να τον έβλεπες κανονικά. Εκτός κι αν τον έκανε φορμάτ και αυτόν, οπότε δεν την γλυτώνει την φάπα τώρα... (now i'm not jocking)

Για την κάρτα ήχου, αν δεν βρεις το cd, δυστυχώς θα πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να την ξηλώσεις για να δεις τι γράφει πάνω στην πλακέτα.

Αλλιώς κατέβασε ότι drivers έχει στην creative για soundblaster και ότι γίνει.

Μιας και θα έχεις ανοιχτό και το κουτί, δες αν μπορείς και το μοντέλο της μητρικής σου. Θα πρέπει να αναγράφεται κάπου στην μητρική πλακέτα με μεγάλα γράμματα.

Τα προγράμματα που σου λένε τις συσκευές που έχεις θέλουν να τις έχεις εγκατεστημένες πρώτα (νομίζω).

Δημοσ.

cpu-z αυτο δεν θελει εγκατασταση και θα σου δειξει και μαρκα και μοντελο και socket για μητρικη και καρτα γραφικων.

Δημοσ.

...κατέβασε τον SATA controller driver απο το site της μητρικής σου (ή από το cd της μητρικής) και εγκατάστησέ τον. Δεν έχει σχέση driver για τον δίσκο.

Για την κάρτα ήχου, κατέβασε το Unkown Devide Identifier.

Aν δεν βγει άκρη με αυτό, κάνε αυτό που σου είπε ο micos000 (βγαλ' την και διάβασε πάνω της το μοντέλλο της)

Δημοσ.

to "Unkown Device Identifier" τι ειναι? εργαλιο που σου αναγνωριζει μαρκα και μοντελο καποια συσκευης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...