johnyb98 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ένας φίλος θέλει να σετάρει το conn-x. Μπήκαμε σε DOS και δώσαμε IPCONFIG για να δούμε την ip του router. Είναι η 192.168.1.1 Έχει Windows XP. Στα properties του TCP/IP δεν έχει σταθερές IP. Σε DOS έχει ping στο router. Είτε με ανεβασμένο το Norton internet Security είτε disabled το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το firewall των Windows είναι απενεργοποιημένο. Μπήκαμε σε Safe mode με υποστήριξη δικτύου:και εκεί τα ίδια. Βάλαμε σταθερές IPs στην κάρτα δικτύου:Τίποτα. Το λαμπάκι της κάρτας δικτύου τόσο στο router (one port) όσο και στην κάρτα δικτύου του laptop ανάβει κανονικά. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ανοίγοντας Internet Explorer και δίνοντας 192.168.1.1, δε μπορούμε να μπούμε στο router. Καμιά άλλη ιδέα; Ευχαριστώ!
tarantules Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε να δώσεις την ίδια IP στον Mozilla Firefox.Για κάποιο λόγο και σε εμένα που έχω ένα speedtouch δεν μπορώ να μπώ στο user interface του router παρά μόνο μέσω Mozilla.Είχα διαβάσει οτι υπάρχει στο internet ένα fix για τον IE που διορθώνει αυτό το "bug".Ψάξε στο google σχετικά
johnyb98 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ο φίλος μου είναι Μύκονο και αφού δε μπορεί να μπει internet δε μπορεί και να κατεβάσει το Mozilla.
drebel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Σε ενα φιλο με το ιδιο προβλημα διεγραψα ολες τις dial-up συνδεσεις και τοτε μονο ζητησε ο εξπλορερ κωδικο προσβασης στο μοντεμ admin 1234 Όλα τα connx εχουν default username [email protected] password otenet Κανε ενα reset με τα παραπάνω και μπες my.otenet.gr για ενεργοποιηση και τα περαιτέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.