vtsafantakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδια , εχω ενα προβλημα . Πρεπει να φτιαξω σε visual basic τον εξειδικευμένος αλγόριθμος του ευκλειδη. Αν κανείς έχει υπόψην τιποτα όσο αφορά αυτο να μου απαντήσει το γρηγορότερο δυνατό. thanks a lot
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 τον εξειδικευμένος αλγόριθμος του ευκλειδη Αυτο και αν ειναι copy paste...
vtsafantakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια να απαντανε οσοι ξερουν , οχι βλακειες. thanks
georgemarios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ωχ ωχ γιατρε στην ειπε..... @vtsafantakis δεν μας ειπες ρε φιλε (εσυ που δε θελεις βλακειες) τι προβλημα εχεις που θελεις βοηθεια? Δεν καταλαβες καποιο κομματι του αλγοριθμου? Δυσκολευεσαι να τον μετατρεψεις σε VBasic? Ξερεις καθολου VBasic? Για ποια VBasic μιλαμε, την 6 ή την .NET? Και την επομενη φορα που θα θελεις να πεις πως καποιος λεει βλακειες, κοιτα πρωτα να δεις ποσο εχει βοηθησει αυτος με τα ποστ του στο παρελθον αλλα παιδια στο φορουμ. Και στο φιναλε το σχολιο του σωστο ηταν..... "τον εξειδικευμένος αλγόριθμος του ευκλειδη"????? τεσπα ας μη το συνεχισω......
Praetorianos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Χρειάζομαι μια βοήθεια καθώς άρχισα να ασχολούμαι με την vb πολύ πρόσφατα και χρειάζομαι κάποια βοήθεια στην αρχή να πάρω μπρος. Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα που βρίσκει τις ρίζες μιας εξίσωσης όμως όταν πάω να γράψω αυτό text4.Text= "Η εξίσωση έχει δύο λύσεις, την"; x1; "και την" ;x2; μου βγάζει λάθος και δεν ξέρω γιατί. Φαντάζομαι ότι το λάθος είναι γελοίο αλλά δεν ξέρω πως να ψάξω να το βρω και το google δεν βοήθησε πολύ.
GrandGamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε ...= "Η εξίσωση έχει δύο λύσεις, την"+x1+"και την"+x2
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 στην VB θέλεις τον χαρακτήρα & για να συνενώσεις string και μεταβλητές δηλαδή: text4.Text= "Η εξίσωση έχει δύο λύσεις, την " & x1 & " και την " & x2
Praetorianos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε ...= "Η εξίσωση έχει δύο λύσεις, την"+x1+"και την"+x2 Δυστυχώς με τα + είχα ψιλοπροβληματάκια που μπορεί να οφείλονται και σε παραλείψεις χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν έβγαλα άκρη. στην VB θέλεις τον χαρακτήρα & για να συνενώσεις string και μεταβλητές δηλαδή: text4.Text= "Η εξίσωση έχει δύο λύσεις, την " & x1 & " και την " & x2 Thanks επιτέλους έβγαλα αποτέλεσμα.. Πάντως δεν ξέρω γιατί το εγχειρίδιο δεν ανέφερε πουθενά το &, και πρότεινε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.