Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οθόνης μέχρι 190ευρώ...

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Έχω μια οθονη fujitsou siemens η οποία εδώ και κάτι μέρες μου κάνει κάτι παλαβά... όταν πάει να ανοίξει κάνει τσιζζζ καπως σαν βραχυκύκλωμα, λέτε να κάηκε? πάπαλα???

Αν ναι τότε θα ήθελα μια άλλη οθονίτσα μέχρι 190 ευρώ...

Τώρα όσο για το μέγεθος θα σας γελάσω, αυτή που είχα (ή μήπως έχω??) είναι 17άρα που από ότι είδα σήμερα σαν να έχουν καταργηθεί... Η απόσταση που θα είμαι απο αυτήν είναι κανονική (πάνω σε γραφείο είναι ο υπολογιστής.

Με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια -καμιά φορά με τις ώρες- αλλά να μην με ποιάνουν τα μάτια μου, να είναι και ξεκουραστη δηλαδή...αλλά να έχει και καλή ποιότητα εικόνας (το δυνατόν περισσότερη σε αυτά τα χρήματα ή και λιγότερα...)

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...:-)

Δημοσ.

Αν πάμε σε αυτήν???http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168193 λίγο ποιο μικρή αλλά νομίζω και καλύτερη εικόνα, σωστά??

Δημοσ.

Οθόνη με περγαμηνές η 2032BW πράγματι... Αν δεν σε πειράζει η διαφορά στις ίντσες (σε συνάρτηση με την τιμή της) δεν θα το μετανιώσεις ;)

Δημοσ.

Σιγά βρε παιδιά... δεν έχω και καμία gtx500+ lol

Μια 7600gt έχω η οποία ναι μεν βγάζει σε αυτό αλλά σε σχέση με αυτήν την οθόνη που εχω πιστευώ να είναι διαφορά μεγαααάαλη...

Ευχαριστώ πάντώς:)

Δημοσ.

και τι θα κερδίσω δηλαδή αν το συνδέσω με dvi???(σορρυ αν περιέχεται στο site που μου έδωσες αλλά τα αγγλικά μου δεν με βοηθάνε και τόσο...)

Δημοσ.

Καλύτερη απεικόνιση μιας και στο DVI το D σημαίνει Digital. Αυτού του είδους η σύνδεση είναι ψηφιακή (σε αντίθεση με το κλασικό D-Sub 15 pin) αρά ξεχνάς παρεμβολές και τα σχετικά :-)

Δημοσ.
Καλύτερη απεικόνιση μιας και στο DVI το D σημαίνει Digital. Αυτού του είδους η σύνδεση είναι ψηφιακή (σε αντίθεση με το κλασικό D-Sub 15 pin) αρά ξεχνάς παρεμβολές και τα σχετικά :-)

παρεμβολες??? μα και τωρα δεν έχω καποιο προβλημα??? (μαλλον ειχα...):rolleyes:

δηλαδη καλύτερα η οθόνη που μου προτίνει ο φίλος στο δεύτερο post που φένεται απλή(κατα την ταπινη μου γνωμη) απο αυτήν που και ας μην έχει dvi έχει διάφορες άλλες τεχνολογίες??:rolleyes:

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 06 : 32 : 18-----

Αλλά από ότι βρήκα και με ένα ψάξιμο εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=284637

δεν έχουν καταλάβει και οι φίλοι εκεί καμιά διαφορα ανάμεσα στα δυο βυσματα... και οι κριτικές τους είναι μόνο ευνοικές οπότε... μήπως να την έπαιρνα αύριο????

Δημοσ.

fe31h, στη θέση σου θα αγόραζα την πιο οικονομική οθόνη (από σοβαρή εταιρεία πάντα) με DVI από 20'' και πάνω. Να επιμείνεις στο DVI, επειδή η οθόη είναι κάτι που δεν αλλάζεις κάθε χρόνο και μα σε ένα μα σε δό χρόνια θα αλλάξεις PC μπροστά σου θα το βρεις...αυτο πέραν των οφελειών που έχεις στο σήμα που βέβαια κάποιοι το αντιλαμβάνονται αισθητά άλλοι πάλι αμυδρά ως καθόλου.

Από Samsung αυτή που βλέπω με την καλύτερη τιμή είναι η SYNCMASTER 2053BW με 159 ευρώ. Πολύ καλή τιμή.

Θα απέφευγα το μοντέλο 2032BW, που πρόκειται για ένα μετριότατο μόνιτορ. Το αγόρασα μάλιστα πριν από 4 μήνες, συνειδητά, καθώς ήταν μακράν το πιο οικονομικό μόνιτορ με DVI τω καιρω εκείνο, αλλά ήταν για πολύ βασική χρήση οπότε δεν με ενδιέφερε ιδαίτερα η ποιότητα, παραμόνο η τιμή και η εγγύηση.

Από LG η αντίστοιχη πρόταση είναι το W2042T-SF στα 160 ευρώ. Μικρές διαφορές και τα δύο...ελαφρώς πιο ντιζαινάτο το Samsung...αλλά αυτά είναι υποκειμενικά. Αν μπορείς να τα δεις κάπου απο κοντά πήγαινε και αγόρασε όποιο σου αρέσει.

Δημοσ.

Όποιος αγοράζει monitor δίχως DVI είναι άξιος της μοίρας του. Η διαφορές απεικόνισης σε σχέση με την αναλογική DSUB είναι τεράστιες. Μόνον DVI και τίποτα άλλο υποδεέστερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...