thanos-buzzzzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 υπαρχει κανεις που γραφει στιχους ?(προς ρεμπετικο-λαικο, η και παραδοσιακο) ? αν ενδιαφερεται να του μελοποιησω καποιο τραγουδι.φυσικα θα ακουσει και ο ιδιος τη μελωδια που θα φτιαξω.
fishfemale Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Πολλοί γράφουν μερικές φορές, ανάμεσα τους κι εγώ... Και μετά; Θα τους πας σε εταιρία; ή απλώς για το χόμπυ ψάχνεις;
thanos-buzzzzy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πολλοί γράφουν μερικές φορές, ανάμεσα τους κι εγώ... Και μετά; Θα τους πας σε εταιρία; ή απλώς για το χόμπυ ψάχνεις; βασικα θελω να φτιαξω κατι ομορφο...Ο πρωταρχικος σκοπος..Αν καποιος εχει καποιο στιχο, που θελει να διαθεσει για μελοποιηση... μετα βλεπουμε. κατσε να γινουν τα πρωτα βηματα...
ZELDA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 φιλε παιζεις καποιο μουσικο οργανο? ασχολουμε με μπουζουκι και γενικα με λιγο home studio και κανα στιχο μπορω να βοηθισω (σπρωξιμο που λεει ο λογος ) ειμαι μεσα αν θες καμια βοηθεια σχετικα με μελωδια για λαικο . γενικα σκεφτομουν αν δουλευουμε ολοι cubase θα ειναι ευκολο να μου στιλεις πχ εσυ μια μελωδια σε cubase format να βαλω και εγω τα δικα μου μετα καποιος αλλος πχ φωνη και τελος καποιος να μας κανει το mastering , D
Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο site: http://www.stixoi.info Ερασιτέχνες γράφουν τους στίχους τους. Μπορείς να βρεις ποιοι σ'αρέσουν και να έρθεις σε επαφή με τους δημιουργούς τους να τους ρωτήσεις αν ενδιαφέρονται. Ή αν στο κάτω κάτω όντως ο στόχος σου είναι να φτιάξεις κάτι όμορφο και γενικά η χαρά της δημιουργίας και το θες μόνο για σένα, μελοποιήσε τα και είσαι οκ...
thanos-buzzzzy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 zelda σε ευχαριστω,θα επικοινωνησω μαζι σου για διευκρινησεις. επισης sellers,θα το κοιταξω... παντως οποιος θελησει να στειλει ενα προσ μηνυμα καποιους στιχους, με μεγαλη μου χαρα θα τους δεχτω και θα τον ενημερωσω για οτιδηποτε.
IkSpiros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σου φίλε. Σου έστειλα και ένα μήνυμα. Αν θέλεις πες μου το email σου για να μπορέσω να σου στείλω κάτι.
ΑΝΝΑ12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 γραφω εγω στιχους αμα θεσ δεσ απο το προφιλ το μαιλ μου και στειλε μου να σου δοσο να διαβασεισ επειδη τα εχω κλειδωμενα εχεις ξανα αγορασει στιχους? πεζεισ μπουζουκι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.