Προς το περιεχόμενο

ζητουνται λαικοι στιχοι

thanos-buzzzzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανεις που γραφει στιχους ?(προς ρεμπετικο-λαικο, η και παραδοσιακο) ? αν ενδιαφερεται να του μελοποιησω καποιο τραγουδι.φυσικα θα ακουσει και ο ιδιος τη μελωδια που θα φτιαξω:-).

Δημοσ.
Πολλοί γράφουν μερικές φορές, ανάμεσα τους κι εγώ... Και μετά; Θα τους πας σε εταιρία; ή απλώς για το χόμπυ ψάχνεις;

βασικα θελω να φτιαξω κατι ομορφο...Ο πρωταρχικος σκοπος..Αν καποιος εχει καποιο στιχο, που θελει να διαθεσει για μελοποιηση... μετα βλεπουμε. κατσε να γινουν τα πρωτα βηματα...

Δημοσ.

φιλε παιζεις καποιο μουσικο οργανο?

ασχολουμε με μπουζουκι και γενικα με λιγο home studio και κανα στιχο μπορω να βοηθισω (σπρωξιμο που λεει ο λογος ) ειμαι μεσα αν θες καμια βοηθεια σχετικα με μελωδια για λαικο .

γενικα σκεφτομουν αν δουλευουμε ολοι cubase θα ειναι ευκολο να μου στιλεις πχ εσυ μια μελωδια σε cubase format να βαλω και εγω τα δικα μου μετα καποιος αλλος πχ φωνη και τελος καποιος να μας κανει το mastering , D :)

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο site:

http://www.stixoi.info

Ερασιτέχνες γράφουν τους στίχους τους. Μπορείς να βρεις ποιοι σ'αρέσουν και να έρθεις σε επαφή με τους δημιουργούς τους να τους ρωτήσεις αν ενδιαφέρονται. Ή αν στο κάτω κάτω όντως ο στόχος σου είναι να φτιάξεις κάτι όμορφο και γενικά η χαρά της δημιουργίας και το θες μόνο για σένα, μελοποιήσε τα και είσαι οκ...

Δημοσ.

zelda σε ευχαριστω,θα επικοινωνησω μαζι σου για διευκρινησεις. επισης sellers,θα το κοιταξω... παντως οποιος θελησει να στειλει ενα προσ μηνυμα καποιους στιχους, με μεγαλη μου χαρα θα τους δεχτω και θα τον ενημερωσω για οτιδηποτε. ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γραφω εγω στιχους αμα θεσ δεσ απο το προφιλ το μαιλ μου και στειλε μου να σου δοσο να διαβασεισ επειδη τα εχω κλειδωμενα

εχεις ξανα αγορασει στιχους?

πεζεισ μπουζουκι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...