Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμα ασυρματου και αδυναμια συνδεσης

mouchlas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα WPA κλειδι για να εμποδισω την ασυρματη προσβαση στο Baudtech modem/router μου σε τριτους.Ομως οταν προσπαθω να συνδεθω με το λαπτοπ και ενω εισαγω κανονικα το κλειδι μου βγαζει το μηνυμα "limited or no connectivity".Χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση;

Δημοσ.

Ειναι συνδεδεμενο γιατι ενσυρματα με το desktop μπαινω στο Internet.Πριν να βαλω το WPA κλειδι το laptop συνδεοταν στο Internet ασυρματα ενω το desktop ηταν ηδη συνδεδεμενο.

Δημοσ.

Μήπως πριν είχες ενεργοποιημένο το DHCP στο modem και τώρα το απενεργοποίησες οπότε το Laptop δεν μπορεί να πάρει Dynamic IP?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχεις αλλους Η/Υ στο ρουτερ? Αν ναι τους βλεπεις? Ειχα παθει κ εγω κατι παρομοιο κ ανακαλυψα οτι πολυ απλα η καρτα μ δεν υποστιριζε WPA κλειδωμα.... Μπας κ συμβαινει κατι παρομοιο κ με σενα?

Δημοσ.

Λοιπον απο οτι καταλαβα εχεις vista.Τα vista εχουν καποια προβληματακια με το wireless με καποια ρουτερ.Δυο λυσεις που θα σου πω ειναι να βαλεις στατικη ip στο pc σου να δεις αν θα συνδεθει και στις ιδιοτητες τισ καρτας δικτυου σου να απενεργοποιησεις το ipv6.Κανε ενα restart και αν μπει δοκιμασε παλι με αυτοματη ληψη ip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...