Προς το περιεχόμενο

προβλημα με win xp pro sp2 format

gega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειχα ενα pc και ειπα να το φτιαξω γιατι το ηθελα για την δουλεια μου..... εχει τα εξης p4 2.8 (northwood) mobo:μια qdi (σωπα ρε φιλε τι μας λες ???) gpu:geforce 5200 (παλια ηταν το game pc μου) και ειχε προβλημα ο σκληρος ....

αφου τον αλαξα εκανα φορματ (με windows xp sp2 pro)και πανω που τα windows κανανε τις ρυθμισεις (ωρα, ημερομινια κτλ) εφαγα διακοπη ρευματος..... μετα το ανοιγω παλι και οταν μου ελεγε to boot from cd press any key πατουσα οποιδηποτε αλλα τπτ και προσπαθουσε να ανοιξει τα windows και το μονο που ανοιγε ηταν μια μαυρη οθονη

σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι οπως σας ειπα ειναι για δουλεια το pc

ευχαριστω προκαταβολικα

εκανα δευτερο θεμα λογο του Moderator:mad:

Δημοσ.
Λοιπον ειχα ενα pc και ειπα να το φτιαξω γιατι το ηθελα για την δουλεια μου..... εχει τα εξης p4 2.8 (northwood) mobo:μια qdi (σωπα ρε φιλε τι μας λες ???) gpu:geforce 5200 (παλια ηταν το game pc μου) και ειχε προβλημα ο σκληρος ....

αφου τον αλαξα εκανα φορματ (με windows xp sp2 pro)και πανω που τα windows κανανε τις ρυθμισεις (ωρα, ημερομινια κτλ) εφαγα διακοπη ρευματος..... μετα το ανοιγω παλι και οταν μου ελεγε to boot from cd press any key πατουσα οποιδηποτε αλλα τπτ και προσπαθουσε να ανοιξει τα windows και το μονο που ανοιγε ηταν μια μαυρη οθονη

σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι οπως σας ειπα ειναι για δουλεια το pc

ευχαριστω προκαταβολικα

εκανα δευτερο θεμα λογο του Moderator:mad:

δε το λέω ειρωνικά η οτιδήποτε απλά είναι το 1ο που σκευτικα μόλις διάβασα το ποστ.. το keyb σου λειτουργεί-ανταποκρινετε ???

επισεις έχω την αμυδρή εντύπωση πως άμα διακόπτεται στη μέση η εγγατασταση του λειτουργικού συνεχίζει από κει που σταμάτησε

Δημοσ.

ok βρηκα κτ απλος ειχα για keyboard τα wireless της ms και ειναι μονο για usb και usb σε παλιο συστημα δν παιζει :s

Δημοσ.
ok βρηκα κτ απλος ειχα για keyboard τα wireless της ms και ειναι μονο για usb και usb σε παλιο συστημα δν παιζει :s

Φορμάτ με wireless/usb πληκτρολόγια δεν συνιστάτε γενικώς. :shifty:

Δημοσ.

σε παλιες μητρικες ... οι καινουργιες δεν εχουν πια προβλημα μιας και ψαχνουν και εκει usb.. βεβαια καλο ειναι να υπαρχει ΠΑΝΤΑ ενα σετακι (παλιο απλο )πληκτ ποντικι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...