gega Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον ειχα ενα pc και ειπα να το φτιαξω γιατι το ηθελα για την δουλεια μου..... εχει τα εξης p4 2.8 (northwood) mobo:μια qdi (σωπα ρε φιλε τι μας λες ???) gpu:geforce 5200 (παλια ηταν το game pc μου) και ειχε προβλημα ο σκληρος .... αφου τον αλαξα εκανα φορματ (με windows xp sp2 pro)και πανω που τα windows κανανε τις ρυθμισεις (ωρα, ημερομινια κτλ) εφαγα διακοπη ρευματος..... μετα το ανοιγω παλι και οταν μου ελεγε to boot from cd press any key πατουσα οποιδηποτε αλλα τπτ και προσπαθουσε να ανοιξει τα windows και το μονο που ανοιγε ηταν μια μαυρη οθονη σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι οπως σας ειπα ειναι για δουλεια το pc ευχαριστω προκαταβολικα εκανα δευτερο θεμα λογο του Moderator:mad:
sndev Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον ειχα ενα pc και ειπα να το φτιαξω γιατι το ηθελα για την δουλεια μου..... εχει τα εξης p4 2.8 (northwood) mobo:μια qdi (σωπα ρε φιλε τι μας λες ???) gpu:geforce 5200 (παλια ηταν το game pc μου) και ειχε προβλημα ο σκληρος ....αφου τον αλαξα εκανα φορματ (με windows xp sp2 pro)και πανω που τα windows κανανε τις ρυθμισεις (ωρα, ημερομινια κτλ) εφαγα διακοπη ρευματος..... μετα το ανοιγω παλι και οταν μου ελεγε to boot from cd press any key πατουσα οποιδηποτε αλλα τπτ και προσπαθουσε να ανοιξει τα windows και το μονο που ανοιγε ηταν μια μαυρη οθονη σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι οπως σας ειπα ειναι για δουλεια το pc ευχαριστω προκαταβολικα εκανα δευτερο θεμα λογο του Moderator:mad: δε το λέω ειρωνικά η οτιδήποτε απλά είναι το 1ο που σκευτικα μόλις διάβασα το ποστ.. το keyb σου λειτουργεί-ανταποκρινετε ??? επισεις έχω την αμυδρή εντύπωση πως άμα διακόπτεται στη μέση η εγγατασταση του λειτουργικού συνεχίζει από κει που σταμάτησε
gega Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ok βρηκα κτ απλος ειχα για keyboard τα wireless της ms και ειναι μονο για usb και usb σε παλιο συστημα δν παιζει :s
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ok βρηκα κτ απλος ειχα για keyboard τα wireless της ms και ειναι μονο για usb και usb σε παλιο συστημα δν παιζει :s Φορμάτ με wireless/usb πληκτρολόγια δεν συνιστάτε γενικώς.
chrisimone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 σε παλιες μητρικες ... οι καινουργιες δεν εχουν πια προβλημα μιας και ψαχνουν και εκει usb.. βεβαια καλο ειναι να υπαρχει ΠΑΝΤΑ ενα σετακι (παλιο απλο )πληκτ ποντικι
DR.BILOUKOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 -------->Για να ενεργοποιηθούν τα F keys, πρεπει να πατήσεις το F Lock ;-) Λάθος απάντηση. Που είναι το delete ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.