Προς το περιεχόμενο

leadtek winfast 2000xp drivers

mytie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω στα χέρια μου την παραπάνω κάρτα τηλεόρασης (winfast 2000xp) και μου ειναι αδυνατο να εγκαταστησω τους drivers.Προσπαθω manually μεσα απο τη διαχείρηση συσκευων αλλά όταν προσδιοριζω το φακελο με τα αρχεια δεν βρισκει τιποτα και μου εμφανιζει το γνωστο μηνυμα :"Δεν ηταν δυνατη η εγκατάσταση αυτου του υλικου κτλ κτλ" Το υλικο δεν εγκαταστάθηκε επειδη δεν ειναι δυνατη η ευρεση απο τον οδηγο του απαραιτητου λογισμικου . Προσπαθησα με drivers απο 3 διαφορετικα site, δοκιμασα 3 PCI slots στην καρτα,τζίφος.Το μονο που πετυχα ηταν μετα απο spam "Προηγουμενο επομενο" και ξανα μανα την αναζητηση, βρηκε τον ενα απο τους 4 drivers (βιντεο πολυμεσων) τον εκανε εγκατασταση , παω να κανω το 2ο (manually παλι - ηχου πολυμεσων) και κολλησε το συμπαν.Μετα το restart δεν βρισκει τιποτα :( πλιζ χελπ

Δημοσ.

Σε τι λειτουργικο? Σε Vista το αρχειο Χ86 απο το σαιτ της leadtek έκανε εγκατάσταση το driver και μετα έβαλα το WinFastPVR2_setup_20316. Ακόμα βέβαια έχω μερικά προβλήματα (δεν παίζει το radio και δεν έχω ήχο στις εγγραφές - το τελευταίο τώρα μου εμφανιστηκε). Πάντως και στα xp ήταν λιγο ζόρι η εγκατάσταση. Κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις κάνε απεγκατάσταση τις παλιες καμμια επανεκκίνηση κ καλη τυχη!

Δημοσ.

Φιλε μου με xp sp3 ειμαι, εκανα εγκατασταση αυτα τα 2 και μετα απο 2 3 μοντιφες με manual update των drivers τους ειδε το μπρικι και δουλεψε, σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...