Προς το περιεχόμενο

προβλημα κατα την εκκινηση

sndev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω

μια μητρική asus p5k premium

επεξεργαστή intel core 2 duo 6650

δυο dimm του 1gb το καθένα σε dual channel

2 sata σε raid

1 asus nvidia 8800 gt

και τροφοδοτικο 700W ( http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/FX700-GLN/3.html )

από εχθές που πατάω το κουμπάκι να ξεκινήσει το pc πάει να πάρει μπροστά και σβήνει

το μόνο που προλαβαίνει να φορτώσει είναι το ανεμηστηρακι του ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ

δεν ανοίγει ούτε οθόνη ούτε τπτ

αν δεν κλείσω το τροφοδοτικό συνεχίζει επ αοριστον αυτό το πράμα.. ακούω το ανεμιστηρακι για 1 sec και μετά σταματάει και αυτό κάθετε 2 sec και ξανά τα ίδια μέχρι να κλείσω το τροφοδοτικό H αν δεν το κλείσω μετά από αρκετές προσπάθειες άνοιξε κλείσε να πάρει μπροστά μόνο του!

έχω την τελευταία έκδοση bios στη μητρική

έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Δες τα καλώδιο στην μητρική αν είναι και τα 2 πάνω κουμπωμένα.

Αποσύνδεσε όλες τις περιφεριακές συσκευές απο το τροφοδοτικό, dvd extra hdd κλπ κλπ.

Βγάλε το 1 dimm μνήμης και δοκίμασε πάλι να δείς αν ανοίγει.

Δημοσ.
Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Δες τα καλώδιο στην μητρική αν είναι και τα 2 πάνω κουμπωμένα.

Αποσύνδεσε όλες τις περιφεριακές συσκευές απο το τροφοδοτικό, dvd extra hdd κλπ κλπ.

Βγάλε το 1 dimm μνήμης και δοκίμασε πάλι να δείς αν ανοίγει.

τα καλώδια είναι πάνω κανονικά

το άφησα μόνο με επεξεργαστή και ένα dimm

έβγαλα και τη κάρτα γραφικών περιμένοντας τα ακούσω και τα beep

αλλά τπτ

δεν έχω πρόχειρο για την ώρα άλλο τροφοδοτικό :/

Δημοσ.

o torrentleech έχει μάλλον δίκιο αλλά μη σε απελπίσω ακόμα δοκίμασε τροφοδοτικό.

Βέβαια τελευταία με αυτά που έχω δει είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Έχω γνωστό με gigabyte x48 που έπαιζε με E6600 και την επόμενη έβαλε τον 8500 και έκανε ότι ακριβώς και σε σένα. Ακόμα δε ξέρω τι έκανε γιατί είναι εκτός Αθηνών το παλικάρι.

Αλλά δοκίμασε ένα psu για καλό κ για κακό.

Δημοσ.

...τυφλοσούρτικα τελείως :

BIOS reset

Δοκιμή του τροφοδοτικού σε φιλικό pc

ή

Δοκιμή φιλικού τροφοδοτικού στο δικό σου pc

Προσευχή να είναι το τροφοδοτικό

Μπινελίκια στην μητέρα της μητρικής και δώσιμο για RMA (αν είσαι εκτός εγγύησης - αν δεν είσαι, κάψιμό της σε κάποια αλάνα, να πάρεις το άχτι σου έστω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...