Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή HP dv9542ev με Sony VAIO FW21E

steve2810

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι. Ο φορητός σου είναι ακόμα μια χαρά. Απλά τοποθετησε 4GB RAM, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και είσαι οκ. Επίσης μπορείς να του βάλεις και 2ο γρήγορο σκληρό στις 7200 πχ έναν WD Scorpio Black 250 και να έχεις εκεί το λειτουργικό σύστημα και τα αρχεία που χρησημοποιείς πιο πολύ, ενω τον ήδη υπάρχον 160άρι να τον έχεις για Data και κανένα backup.

Συνολικά θα σου κοστίσει γύρω στα ~120 ευρώ και αξίζει πολύ περισσότερο σαν κίνηση.

Το Sony κοστιζει 1000 ευώ και δεν πρόκειται να είναι ταχύτερος από αυτόν που έχεις ακόμα και αν προσθέσεις μονο μνήμη. Ούτε σημαντικά ταχύτερο επεξεργαστή έχει, ενώ η κάρτα γραφικών του είναι απεναντίας αρκετά πιο αδύναμη από του ΗΡ. Οπότε ποιος ο λόγος?

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, ο λόγος για τον οποίο το αναφέρω είναι διότι η μπαταρία έχει αρχίσει και "παρακμάζει".

Όσον αφορά την φορητότητα, ο VAIO τι λέει;

Δημοσ.

Για το ''πεσιμο'' της μπαταριας λογικο μου φαινεται.. μετα απο λιγο καιρο οι μπαταριες αρχιζουν να μειωνουν τις επιδοσεις τους με την λαθος ή σωστη χρηση.. Αλλαξε μια μπαταριουλα με 60 euroς μπορει και φθηνοτερα να βρεις, και θα εισαι ok ... Απο φορητοτητα , τα HP εχω ακουσει και εχω διαπιστωση με την χρηση τους οτι ειναι καλυτερα και πολυ πιο μπροστα..

Γενικα η Sony ερχεται πιο πισω απο την HP τουλαχιστον στα Laptops...

Δημοσ.
Κοίταξε να δεις, ο λόγος για τον οποίο το αναφέρω είναι διότι η μπαταρία έχει αρχίσει και "παρακμάζει".

Καλύτερα να βρεις μια άλλη μπαταρία αν αυτός είναι ο κύριος λόγος. Δεν χρειάζεται να πάρεις νέο φορητό και μάλιστα 17'' για αυτό. Νέα μπαταρία και μνήμη (αξίζει η προσθήκη) και είσαι οκ. Μάλιστα επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν και παραμένει πολύ δημοφιλές βρίσκεις ανταλλακτικά σε πολύ καλές τιμές από ebay.

Όσον αφορά την φορητότητα, ο VAIO τι λέει;

Αν σε ενδιαφέρει πάντως τόσο πολύ η φορητότητα γιατί κοιτάς 17'' "φορητούς" ?

Γιατί δεν κρατάς το ΗΡ όπως είναι και εφόσων έχεις την οικονομική ευχέρια, πας να αγοράσεις ένα Asus 1000H ή Samsung NC10 με ένα 350-400 ευρώ για το δρόμο?

Κάνεις κάτι που απαιτεί μεγάλη οθόνη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...