naskoos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας, Πρόσφατα μας βάλαν απ' τη σχολή μια εργασία στην SQL, όμως δε μας είπαν τα βασικά! Όσο ήμουν στη σχολή ανοίγοντας τον SQL SERVER MANAGMENT STUDIO ζητούσε server name και πατούσα ένα όνομα που εγραφε πάνω στη κεντρική μοναδα και συνδεόμουνα κανονικα! Τώρα όμως που το άνοιξα από το σπίτι τι server name να πατήσω??? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να δώσω κάποιο server name στον υπολογιστή μου?? (MICROSOFT SQL SERVER 2005) (Συγνώμη αν σας φαίνεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλα είμαι υπερβολικά πρωτάρης στην SQL...) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!
100 010 00 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το server name που ζητας ειναι.......... το ονομα του υπολογιστη σου
naskoos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μπήκα στο dxdiag και είδα το computer name μου, το έβαλα στη φόρμα και πήρα το μήνυμα λάθους που φαίνεται στη συννημένη εικόνα!
mpentenis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ο SQL που πέρασες είναι express η κανονικός?τί μέγεθος είχε η εγκατάσταση?αν είναι express τοτε νομίζω οτι ο server name ειναι \sqlexpress\computername επισης, δοκιμασε να μπέις με mixed mode authentication και sa ως χρήστη ενώ για server και τα λοιπα μην τα γράψεις εσυ, διαλεξε τα με τα βελάκια δεξιά (τα βρίσκει μονο του) πρωτα πες τι SQL ειναι
naskoos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Τον κατέβασα από torrent με τίτλο sql server 2005 enterprice, η χωρητικότητα ήταν 890mb! Δεν λειτούργησε το \sqlexpress\computername, δεν εχω επιλογή για mixed mode authentication έχω μόνο για sql server authentication και windows authentication, τα βελάκια αριστερά, όσον αφορά το server name τουλάχιστον, πατάω browse for more γιατι δεν έχω άλλη επιλογή και μου βγάζει ένα παράθυρο που δεν έχει κανέναν Local server ούτε Network server! Πώς το βλέπεις γιατρέ μου θα ζήσει ο ασθενείς??
naskoos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σήμερα κατέβασα από το πανεπιστήμιο μου μέσω του msdna τον sql server sτantard edition πάτησα στο server name το όνομα του υπολογιστή μου και το πήρε κανονικά! Δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε ο προηγούμενος sql server αλλά πλέον δε με απασχολεί... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.