Diogenes Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.. Εκεί που παίζω ήρεμα και ωραία Warcraft κολλάει ο υπολογιστής , σβήνει η οθόνη(λέει No Signal) ,ενώ ο υπολογιστής,τα ηχεία και τα πάντα λειτουργούν.. Είναι δηλαδή σαν να έσβησε η οθόνη Άλλες φορές πάλι μου γίνεται reset απροειδοποίητο... Φταίει η κάρτα γραφικών μου που δεν είναι πολλών MB? Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι CPU 3,20GhZ Intel Pendium 4 Μotherboard: AOpen AX4SG Max II Κάρτα γραφικών:RADEON 9200 PRO FAMILY 128MB Το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει και σε έναν άλλο υπολογιστή που είχα.. Τι Φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ:το θέμα το δημοσίευσα εδώ γιατί κατά κύριο λόγο υπαίτιο του προβλήματος μου φάνηκε να'ναι η κάρτα γραφικών
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...υποψία (το τονίζω) ότι η κάρτα γραφικών δεν έχει ζωή μπροστά της , και φυσικά δεν φταίει η μνήμη της... Το διαπιστώνεις με δοκιμή άλλης κάρτας γραφικών - ή της δικιάς σου σε άλλο pc (α, συγκεκριμένα, η ίδια κάρτα γραφικών μου έκανε το ΙΔΙΟ κόλπο. Κι ούτε καν σε παιχνίδια. Κι απλά σύντομα ψόφησε)
Diogenes Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ωχ ωχ ωχ Στο άλλο pc που έχω εμένα ήδη άρχισε να πετάει κάτι γραμμούλες χρωματιστές κτλ... Σε αυτό απλά μου σβήνει η οθόνη.. Φταίει μήπως ότι είναι μικρά τα MB για τα παιχνίδια που παίζω ? Γιατί όσο νάναι να έχεις 128-256 και να παίζεις Falcon κτλ.. ή Warcraft δεν είναι και λίγο πράμα.. Πρέπει δηλαδή να αλλάξω κάρτα γραφικών έτσι?... Μπορώ να την χρησιμοποιήσω και αυτή ως ας πούμε εφεδρική?
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...δεν ξέρω αν η κάρτα σου πάει να τινάξει τα πέταλα ή όχι. Το είπα και πριν - νομίζω πως ναι. Δεν νομίζω επίσης αν ήταν θέμα "ανεπάρκειας" της κάρτας, να σου έκανε τέτοια νούμερα. Απλά θα σερνόταν (νομίζω). Συν του ότι μπορεί να είναι και θέμα λειτουργικού, driver, τροφοδοσίας, ψύξης κλπ κλπ. Γι' αυτό είπα, κάνε δοκιμές. Αν πάλι σε παίρνει, πάρε μία νεότερη και "ισχυρότερη" (καμμιά 20άρα ευρώ να υποθέσω), και ίσως ξενοιάσεις με τη μία. Σαν εφεδρική, βεβαίως και μπορείς να την έχεις. Δεν θα σου κάνει κάποια ζημιά (λογικά) στο pc.
Diogenes Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Χμμ Σε περίπτωση που χρειαστώ καινούργια κάρτα γραφικών να αγοράσω μία 512ΜΒ ή 1GB? Να προτιμήσω μία που να είναι γνωστής εταιρίας? Κάθε συμβουλή δεκτή Κρατάω τον υπολογιστή μέρες ανοιχτό και παίζω με εξομοιωτές (π.χ Open Falcon) που έχουνε μεγάλες σχετικά απαιτήσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.