Προς το περιεχόμενο

C++ Builder 5 ή 6!

Obiwan88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:cry::cry: Χρειαζομαι εναν απο τους 2 προαναφερθεν builders της Borland. Mπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω παρα πολυ??? που μπορω να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα??? Πρέπει να κανω εξάσκηση στην C, OΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν μου εεχουν μεινει κ πολλα περιθωρια.. ας μου πει καποιος ειτε εδω ειτε με PM, που μπορω να βρω κατι τετοιο. εχω κανει το Διαδύκτιο ανω κατω.!! :cry::cry::cry: ΣΑΣ ικετευω, ειναι αρκετα μεγαλη ανάγκη, βοηθηστε με. ΧΙλια ευχαριστω εκ των προτερων...
Δημοσ.

Στο http://www.codegear.com εάν ψάξεις θα βρείς τον

Turbo C++ Builder Explorer ή κάπως έτσι ο οποίος είναι δωρεάν... και είναι η εξέλιξη του C++ Builder...

Θέλει να κάνεις register για να πάρεις το key... ΑΛΛΑ είναι δωρεάν...

Καλό διάβασμα...

Δημοσ.

λοιπον εχω βρει ενα προγραμμα που λεγεται RAD studio απο την CODEGEAR!!! Στην wikipedia, λεει πως περιλαμβανει διαφορα αυτό όπως επισης και εναν C++ Builder! Δεν πολυκαταλαβαίνω! εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο το RAD studio, και πως δουλευει??? Μπορω εγώ τλκ εδώ να γραψω κωδικα της C, και να μου τρεξει το προγραμμα κανονικά σαν τους παλιους καλούς Builders που ξερουμε (5 και 6)??? Παρακαλω, οποιος γνωριζει εστω και το παραμικρο, να με διαφωτισει....

Δημοσ.

Το CodeGear RAD Studio είναι η σουίτα εφαρμογών της CodeGear η οποία περιέχει τόσο τον C++ Builder όσο και την Delphi μαζί με αρκετά άλλα καλούδια (για παράδειγμα την σχεσιακή βάση δεδομένων Interbase κτλ) που διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών, σε μια κοινή εγκατάσταση (setup / install) που μπορεί να εγκαταστήσει ταυτόχρονα και τις δυο αυτές γλώσσες προγραμματισμού ή μια εξ αυτών αν δεν τις θες και τις δυο.

Το CodeGear RAD Studio είναι συνεπώς το πιο ακριβό πακέτο προγραμματισμού που προσφέρει η CodeGear διότι σε ένα DVD / πακέτο αγοράζεις τον C++ Builder 2009 και τη Delphi 2009 μαζί και μάλιστα στις πλήρεις εκδόσεις τους (Architecture).

Αυτά λοιπόν σχετικά με το CodeGear RAD.

Τώρα όσον αφορά το C++ Builder, φυσικά μπορείς να τον εγκαταστήσεις μόνο του (δίχως την Delphi) από το CodeGear RAD Studio.

Η καλύτερη λύση όμως για εσένα αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι η εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης του C++ Builder, η οποία ονομάζετε CodeGear Turbo C++ Explorer (μην σε μπλέκει η ονομασία), που είναι διαθέσιμη από εδώ:

http://turboexplorer.com/downloads

Ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης και τις συμβουλές που σου έδωσε ο drm.

Όσον αφορά το C++ Builder 5, θα σε συμβούλευα να τον ξεχάσεις.

Για τον C++ Builder 6 από την άλλη πλευρά έχω μόνο καλά λόγια να πω, αρκεί να καταφέρεις να τον βρεις και να περάσεις τα απαραίτητα (4 αν θυμάμαι καλά) patches / updates του –δυστυχώς έχει κάποιες ασυμβατότητες πάντως με ορισμένες STL classes.

Γενικά κατέβασε την CodeGear Turbo C++ Explorer, πέρασε τα απαραίτητα patches και σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι θα κάνεις την δουλεία σου όπως και με τον 6 –δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα στο port projects μου από το 6 στο Turbo C++ Explorer (άντε κάποια warnings στο compilation).

Υ.Γ.

Ο τελευταίος C++ Builder είναι ο 2009 και μπορείς να τον βρεις ανεξάρτητο από το βαρύ CodeGear RAD Studio, ως CodeGear C++ Builder 2009 -πρόσεξε όμως διότι είναι Unicode έκδοση, αν δεν θες την ελεύθερη έκδοση CodeGear Turbo C++ Explorer καλύτερα δες για τον C++ Builder 2007 και είσαι έτοιμος!! :)

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αναλυτικοτατη απαντηση σου φιλε μου. τελικα έχω κατεβασει (πριν δω το post σου) την σοθιτα που μου ειπες. το μονο που με νοιαζει προς το παρων απο αυτην, ειναι να μπορω να γραφω κωδικα της c και να τον τρεχω. θα ψαχτω λιγο κ αν εχω καμια αλλη απορια, θα το πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...