Προς το περιεχόμενο

XBOX360: Δεν μπορώ να έχω 2 ασύρματα controllers??

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω 3 ασύρματα controllers τα οποία λειτουργικά είναι ΟΚ..

Όταν όμως συνδέσω ένα ασύρματο, κανένα απτα άλλα 2 δεν μπορεί να συνδεθεί, δηλαδή αναβοσβήνουν όλα τα φωτάκια αλλά ποτέ δεν πηγαίνει στη θέση 2 πχ.. Αν αποσυνδέσω το 1 και πατήσω ένα απτα άλλα 2 να συγχρονίσουν, θα πάρει το #1 και μετά πάλι τα αλλα δυο θα αναβοσβηνουν συνεχώς χωρίς να συνδέονται..

Πρακτικά δηλαδή, για να παίζουν 2 παίχτες ΠΡΕΠΕΙ να έχω το ενσύρματο συνδεδεμένο ώστε ο ενας να παίζει με wireless και ο άλλος με καλώδιο..

Καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει??

Δημοσ.
Καλησπέρα,

έχω 3 ασύρματα controllers τα οποία λειτουργικά είναι ΟΚ..

Όταν όμως συνδέσω ένα ασύρματο, κανένα απτα άλλα 2 δεν μπορεί να συνδεθεί, δηλαδή αναβοσβήνουν όλα τα φωτάκια αλλά ποτέ δεν πηγαίνει στη θέση 2 πχ.. Αν αποσυνδέσω το 1 και πατήσω ένα απτα άλλα 2 να συγχρονίσουν, θα πάρει το #1 και μετά πάλι τα αλλα δυο θα αναβοσβηνουν συνεχώς χωρίς να συνδέονται..

Πρακτικά δηλαδή, για να παίζουν 2 παίχτες ΠΡΕΠΕΙ να έχω το ενσύρματο συνδεδεμένο ώστε ο ενας να παίζει με wireless και ο άλλος με καλώδιο..

Καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει??

Όπα μας μπέρδεψες...

Πατάς δηλαδή το synch στην κονσόλα και το χειριστήριο και απλά αναβοσβήνει;

Δοκίμασες να κάνεις synch το πρώτο, μετά το δεύτερο με το ίδιο τρόπο κ.ο.κ.;

Δημοσ.
Xmmm

Δεξί κλίκ πάνω στην εικόνα του και αποθήκευση εικόνας;

Λέω εγώ τώρα... :P

Οχι ρε c. σκοπός είναι να το πάρουμε σε λιγο μεγαλύτερη ανάλυση. και όλη τη συλογή! LoL

Thanx Toufas

Δημοσ.

Οσο παράξενο και αν ακουστεί, μάλλον είχε μπλοκάρει κάτι με τα προφιλ.. Έσβησα και τα 2 προφιλ που είχα και μετά έπαιξαν όλα κανονικά! Δυστυχώς έχασα κάποια saved games βέβαια αλλά.. τουλάχιστον ξεμπλόκαραν τα controllers.. :)

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 10 : 58 : 43-----

thanks everybody για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια!!

Η ιδεα διαγραφής του προφιλ ήρθε απτη συμβουλη του bahamut zero οπότε ένα special thanks εκεί ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...