Προς το περιεχόμενο

ccna router

Panos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Βρηκα ενα cisco router 837 σε τιμη ευκαιριας και θα ηθελα να το συνδυασω με προετοιμασια για ccna.Oμως ειναι καταλληλος router για ccna η χρειαζομαι κατι αλλο?Ευχαριστω

Δημοσ.

Ε δεν τα προσφερει και απλοχερα, δεν ειναι δωρεαν.

Υπαρχει και το packet tracer της cisco αλλα νομιζω ειναι διαθεσιμο μονο αν ανηκεις στο cisco network academy program, κοινως δεν ειναι ελευθερο ουτε αυτο.

Οσο καλα και να ειναι, καποια πραγματα δεν δουλευουν ακριβως τα ιδια. Παντω ειναι υπερ αρκετα και τα 2 για να σε καλυψουν για ccna.

Επισης σε αυτα τα περιβαλλοντα μπορεις να φτιαξεις δικες σου τοπολογιες με 2 η παραπανω ρουτερ και προγραμματιζομενα switches καθως και virtual workstations και να παρακολουθεις την κινηση πακετων μεταξυ τους.

Αν το εκανες με φυσικους ρουτερ θες τουλαχιστον 2 συνδεδεμενους με serial cable (σαν null modem cable) και παλι δεν θα μπορεις να εξασκηθεις στην υλη για switches. Τα simulators λοιπον ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

Καλημερα/σπερα

Προτείνω ανεπιφύλακτα το dynagen/dynamips (http://www.dynagen.org) me interface to GNS3 (http://www.gns3.net/)

Ειναι δωρεάν και θα δημιουργήσεις το ρεαλιστικότερο περιβάλλον για αυτό που χρειάζεσαι, ενδεικτικά χρησιμοποιει τα κανονικα IOS το πρόγραμμα. (Το οποίο μπορεί να είναι πρόβλημα, αλλα επικοινώνησε μαζι μου αμα χρειαστεί με PM).

Το ρουτεράκι που αναφέρεις δεν θα σε καλύψει απόλυτα αφου πολλά θέματα του CCNA θα τα δείς μονο αμα διασυνδέσεις συσκευές μεταξύ τους, αλλα φυσικά καλό ειναι ειναι ciskaki στο σπιτι :)

rGrds

George

Δημοσ.
Βρηκα ενα cisco router 837 σε τιμη ευκαιριας και θα ηθελα να το συνδυασω με προετοιμασια για ccna

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το CCNA εκτός του οτι είναι ακριβό και δύσκολο να πας να το δώσεις,έχει περιορισμένη ισχύ (1 ή 2 χρόνια - δεν θυμάμαι ακριβώς) οπότε κάθε φορά είσαι υποχρεωμένος να τους τα σκάς.

Όταν έψαχνα κι εγώ να δώσω για να πάρω κάποιο σοβαρό "χαρτί" που να πιστοποιεί τις γνώσεις μου την είχα την εταιρία αυτή σαν πρώτη επιλογή.

Πρίν αποφασίσω να στρώσω κώλο να διαβάσω έκανα το εξής τέστ για να δώ κατά πόσο ανταποκρίνεται στην αγορά εργασίας και πόσο βαρύ χαρτί είναι.

Έστειλα λοιπόν βιογραφικά σε παααααρα πολλές εταιρίες του χώρου προφασιζόμενος οτι κατέχω το εν λόγω πτυχίο.Ε λοιπόν από τις 20+ εταιρίες ούτε μια δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει οτι τους ενδιαφέρω σαν μελλοντικός συνεργάτης.

Αυτά τα "χαρτιά" έχουν ισχύ στο εξωτερικό.Εδώ στο Ελλαδιστάν στο γκιόνι τους τι χαρτιά έχεις.Η μεγαλύτερη πιστοποίηση μια είναι : ΜΕΣΟ.Το έχεις ? προχωράς.Δεν το έχεις? Γεμίζεις το δωμάτιό σου με μια όμορφη ταπετσαρία αποτελούμενη από πολλά άχρηστα χαρτιά και μένεις στον καναπέ σου να τα θαυμάζεις

Δημοσ.

Tarantules το εχω βιωσει αυτο που λες σιγουρα.Απο την αλλη ομως εχω κανει παλια βεβαια τα σεμιναρια και θα ηθελα να το δωσω ηδη προχωραω για το mcsa.Tουλαχιστον προσπαθεις παιρνεις οτι μπορεις αποκτωντας παραλληλα και τις αντιστοιχες γνωσεις και ελπιζεις να βρεθεις σε αξιοκρατικο περιβαλλον.Zlimvos Οντως ο simulator αυτος φαινεται πολυ καλος.Βοηθεια θα χρειαστω φυσικα οποτε ας ειναι καλα τα pm..... :-)

Δημοσ.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το CCNA εκτός του οτι είναι ακριβό και δύσκολο να πας να το δώσεις,έχει περιορισμένη ισχύ (1 ή 2 χρόνια - δεν θυμάμαι ακριβώς) οπότε κάθε φορά είσαι υποχρεωμένος να τους τα σκάς.

Όταν έψαχνα κι εγώ να δώσω για να πάρω κάποιο σοβαρό "χαρτί" που να πιστοποιεί τις γνώσεις μου την είχα την εταιρία αυτή σαν πρώτη επιλογή.

Πρίν αποφασίσω να στρώσω κώλο να διαβάσω έκανα το εξής τέστ για να δώ κατά πόσο ανταποκρίνεται στην αγορά εργασίας και πόσο βαρύ χαρτί είναι.

Έστειλα λοιπόν βιογραφικά σε παααααρα πολλές εταιρίες του χώρου προφασιζόμενος οτι κατέχω το εν λόγω πτυχίο.Ε λοιπόν από τις 20+ εταιρίες ούτε μια δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει οτι τους ενδιαφέρω σαν μελλοντικός συνεργάτης.

Αυτά τα "χαρτιά" έχουν ισχύ στο εξωτερικό.Εδώ στο Ελλαδιστάν στο γκιόνι τους τι χαρτιά έχεις.Η μεγαλύτερη πιστοποίηση μια είναι : ΜΕΣΟ.Το έχεις ? προχωράς.Δεν το έχεις? Γεμίζεις το δωμάτιό σου με μια όμορφη ταπετσαρία αποτελούμενη από πολλά άχρηστα χαρτιά και μένεις στον καναπέ σου να τα θαυμάζεις

ρε συ τι ειναι αυτα που λες?? εγω θα πω πως με το CCNA ηταν ενα βασικό στοιχειο κ με βοήθησε να βρω δουλιτσα, δλδ δωσανε μια μεγαλυτερη σημασια σε μενα απο εσενα που δ το ειχες.. δ λεω πως με το χαρτι επιασες κατεθευθειαν δουλεια αλλα τουλαχιστον δ περνας απααρατηρητος.. Μιλαμε παντα σε δουλειες που εχουν αντικειμενο το network..

τωρα εκτος το χαρτι παιζουν ρολο οι γνωσεις που εχεις, η προυπηρεσια κ πως πουλας τον εαυτο σου..

κλεινοντας, θα έλεγα αν δ γουσταρεις αυτο που πας να κανεις (ccna) μη το κανεις, οχι γιατι ειναι δυσκολο(δ ειναι αν το εχεις) κ θελει διαβασμα αλλα καθαρα απο οικονομικη πλευρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...