novice21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας λυκονια.Εχω Vista σε ενα Laptop, και πηγα να γυρισω την επιφανεια σε κλασικα Windows, και εκει εγινε το εξης. Ολα τα εικονιδια σκεπαστηκαν με το συμβολο του Folder, και απο κατω ειναι το κανονικο εικονιδιο.Δηλαδη δυο Layers.Σε επαναφορα παλι σε περιβαλον Vista, δεν επανερχονται.Στο Start menu, ομως φαινονται ολα κανονικα.Κανω ιδιοτητες στα εικονιδια,αλλαγη εικονιδιου,και στο πραθυρο που ανοιγει, φαινεται το κανονικο εικονιδιο.Κλικ στο ΟΚ, αλλα παλι δεν αλλαζει στην επιφανεια.Απο το Start Menu, που φαινονται ολα κανονικα, επιλεγω αποστολη στην επιφανεια,και βγαινει παλι το νεο εικονιδιο σκεπασμενο με το εικονιδιο του Folder.Φλυαρισα λιγο, αλλα προσπαθησα να περιγραψω οσο το δυνατον λεπτομερως το προβλημα, για να γινει πιο κατανοητο. Βοηθεια παιδες.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 τράβα ένα screenshot γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς
fishfemale Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασες να κάνεις restart μήπως στρώσει;
novice21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Εκανα τα παντα,μεχρι που εφερα....εξορκιστη.Δεν εγινε τιποτα.Τελικα με γλυτωσε ο αγιος....ACRONIS. Και ετσι γλυτωσα το format. Φιλαρακια το Acronis, παντα στο μαξιλαρι,για τις δυσκολες ημερες. Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις.Μαλλον ηταν δυσκολη περιπτωση,γιατι οπως ειδα το διαβασαν πολλα παιδια, αλλα δεν μου εδωσαν λυση. Ρε παιδι μου τι κανει τελος παντων η κλωνοποιηση. Α, τι θυμηθηκα.Αφορα ολους νομιζω.Βγαινει καθε Σαββατο ενας τυπος στο ραδιοφωνο του Skay 100.3, Και αρχιζει το μπλα μπλα περι Η/Υ, αλλα αυτο που μοιαζει να εχει ενδιαφερον, ειναι οτι δινει εναν τετραψηφιο νουμερο τηλεφωνου,(που δεν το θυμαμαι), Και σου λυνει καθε προβλημα που αφορα Software/Hardware.(ετσι λεει αυτος).Για να το ψαξουμε λιγο ολοι οι ψιλοαρχαριοι.(και πρωτος εγω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.