s12original Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα Έχω ένα πρόβλημα με το speedtouch 536 και όποιος μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει Χτες προσπάθησα να εγκαταστήσω σε έναν φίλο μου το CONN-X στο PC του . Το πακέτο είχε μέσα το speedtouch 536 V6 και το λειτουργικό που έχει το PC είναι Windows 98 . Το πρόβλημα είναι ότι μόλις βάζω το CD εγκατάστασης μέσα στο PC ξεκινά το autorun και μου βγάζει ένα μικρό παράθυρο στο κέντρο της οθόνης με την ένδειξη ERROR . Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι φταίει το CD ή ότι φταίει το Drive . Τελικά τίποτα από τα δυο δεν είναι γιατί το Drive διάβασε κανονικά παρά πολλά CD που δοκίμασα και το CD εγκατάστασης του CONN-X τρέχει κανονικά στο δικό μου PC που έχει Win XP . Παρακαλώ την βοήθειά σας .
accipio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Με usb θέλετε να το συνδέσετε; Αν ναι, θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι να πάρει μια pci κάρτα δικτύου για τον υπολογιστή (αν δεν έχει, φυσικά) και να το συνδέσετε μέσω αυτής (ethernet σύνδεση). Δεν χρειάζεται να βάλετε ούτε cd ούτε drivers. Διαφορετικά, τρέξε απευθείας το πρόγραμμα setup των drivers για usb σύνδεση. Τα υπόλοιπα στοιχεία (username, password κτλ.) τα περνάς μέσω του web interface του Speedtouch (διεύθυνση: http://192.168.1.254).
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 και το καλυτερο να πεταξει το Pc και να παρει ενα pc με windows xp.windows 98 που ακουστηκε.εδω πλεον wi fi καρτες δεν εχουν drivers για win98.apo την αλλη αμα θελει τοσο πολυ καλυτερα καρτα δικτυου γιατι δεν ξερω αν δινει καν drivers gia 98.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.