umeca74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου σε θεματα wifi ! Εχω ΟΤΕ CONX στο σπιτι και επειδη δεν πιανει καλα στο 2o οροφο απο το ισογειο κι εχω ενα baudtec περισσευουμενο, λεω να συνδεσω το 2o με το πρωτο ασυρματα για signal booster. Ενα δηλαδη στην πριζα του OTE κι ενα χυμα για αναμεταδοση Βρηκα ενα παρομοιο οδηγο αλλα για αλλο ρουτερακι http://www.wi-fiplanet.com/tutorials...le.php/3639271 Κανω τα αντιστοιχα βηματα για το TW263R4 (το εβαλα σε bridge mode, εκλεισα και το DHCP απο το 2o) αλλα απο κει και περα τιποτα. Δεν θα επρεπε να εχει καμμια οθονη για να διαλεξω το δικτυο που θα συνδεθει το 2o baudtec? ευχαριστω εκ προοιμιου Νικος
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 καλως ηρθες .το baudtec δενμπορει να παιξει σαν wds,οθτε σαν repeater ουτε σαν wireless bridge.αμα ενωνες το πρωτο με το δευτερο με καλωδιο αυτο ειναι αλλο θεμα.αλλα ασυρματα δεν γινετε.και το bridge Που εχει μεσα δεν εχει καμια σχεση με το wireless bridge.το bridge ειναι για το adsl.
umeca74 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω για το καλωσορισμα, καλως σας βρηκα! οπως καταλαβαινω εισαι ο γκουρου σ΄αυτο το forum αλλα εισαι 100% σιγουρος οτι το εν λογω baudtec ειναι για τα πανηγυρια απο αποψη bridge mode? Ενας αλλος και καλα το βρηκε οτι πρεπει!? http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=167585 αν οντως δεν κανει, μπορεις να προτεινεις καποια αλλη συσκευη που πρεπει να αγορασω που να συνδεεται ασυρματα με τον πιο ευκολο (και φτηνο) τροπο? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 το bridge mode Ποθ λενε εκει σε αυτο το καταραμενο φορουμ ειναι για να κανεις τον ρουτερ να παιξει με εικονιδιο σαν να ειναι ενα απλο modem usb.για αυτο του λεει πηγαινε στο encapsulation.δεν εχω δει να εχει τιποτα απο ολα αυτα που θα μπορουσαν να το κανουν να παιξει σαν repeater.eγω αυτο που πηρα και επαιξε χωρις κοπο και σταθερα μεχρι τωρα για ενα φιλο μου ηταν ενα repeater της belkin πουθ παιρνει ασυρματα και δινει με καλωδιο σε εναν αποδικωποιητη.το πηρα απο τα multiarama 35 ευρω περιπου.
StavrosD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το repeater της belkin λειτουργεί με όλα τα router νομίζω. Είχα στήσει σε έναν ξαδερφό μου. Απλά την πρώτη φορά πρέπει να το συνδέσεις με καλώδιο στο PC ή στο router ώστε να το ρυθμίσεις με το όνομα του δικτύου, την ασφάλεια και τον κωδικό. Πάντως προτείνεται για WDS να χρησιμοποιείς router του ίδιου κατασκευαστή.
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 αλλο για wds που θελει να συνεργαζονται και αλλο για ενα απλο repeater.πραγματι της belkin εγω το βαλα με ενα linksys και ολα μια χαρα.το σεταρεις ειτε με την ip του απευθειας ειτε με το προγραμμα που δινει στο cd.μοντελο δεν θυμαμε απλα το δινει το multirama.εδινε τουλαχισοτν.επισης ειχα παρει και ενα level one και επαιζε και access point και repeater.ειχε διαφορα πανω.70 ευρω καποτε.
umeca74 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ενα repeater της belkin πουθ παιρνει ασυρματα και δινει με καλωδιο σε εναν αποδικωποιητη.το πηρα απο τα multiarama 35 ευρω περιπου ισως δεν καταλαβα? Αυτο το repeater που λες μετα θελει καλωδιο για την τελικη συνδεση με τον υπολογιστη? Αυτο δεν με εξυπηρετει, θελω απλα δυνατο σημα για ασυρματη συνδεση. Μπας και χρειαζομαι κατι αλλο?
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 οχι δεν θελει καλωδιο απλα μπορει να παιξει και με καλωδιο αμα θελησεις.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 αρκει να το εχουν ακομη.αλλιως μπες μεσα σto site belkin να δεις τα repeater και να το βρεις σε κανα eshop plaisio κτλ
umeca74 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 επειδη ειμαι λιγο απιστος θωμας, πηρα τηλεφωνο το 1242 του ΟΤΕ να με πουν αυτοι τη γνωμη τους. Με απαντησε μια κοπελιτσα που μετα απο διευκρινισεις με τον αφεντικο της ισχυριζεται οτι το baudtec κανει για τη δουλεια του αναμεταδοτη, και για την ακριβεια δε θελει καν bridge mode, απλα λεει δινεις static IP addresses στον αναμεταδοτη 2ο baudtec και καθαρισες. Δεν με ικανοποιησε η απαντηση της στην ερωτηση "και που θα ξερει ο αναμεταδοτης να παρει σημα απο το δικο μου το κεντρικο baudtec κι οχι απο του γειτονα", και στην τελικη, καλες οι γυναικες αλλα τι ξερουν απο wifi και offsides? τελος παντων, ειναι δυνατο αυτο που λεει για να παω να παρω το repeater που λεγαμε?
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 μηπως αυτη καταλαβε οτι θα ενωσεις το πρωτο baudtec με το δευτερο και το δευτερο θα γινει αναμεταδοτης.?τοτε ναι κλεινεις dhcp δινεις καρφωτα αλλη Ip απο το αλλο baudtec και εχει παιξει.repeater εχω δει να παιζει το siemens sl2 141 και wds Να παιζουν τα speedtouch.
umeca74 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 μηπως αυτη καταλαβε οτι θα ενωσεις το πρωτο baudtec με το δευτερο και το δευτερο θα γινει αναμεταδοτης? ε ναι, αυτο δε θελουμε να κανουμε απο την αρχη? Αναμεταδοση/ενισχυση σηματος! εχτος κι αν εννοουμε ενσυρματη συνδεση, εγω θελω ασυρματη μεταξυ των 2 baudtec και στο τελικο να κολλαω παλι ασυρματα 1-2 laptop πεζει ετσι το baudtec με απλα fixed IP?
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 οχι δεν παιζει.δεν νομιζω οτι εχει wds η repeater το baudtec.ψαξε στα μενου αμα θελεις αλλα δεν νομιζω να βρεις κατι.αμα ειναι θα το βρεις μεσα στην καρτελλα του ασυρματου
umeca74 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ψιλο-πονοκεφαλιαστηκα τωρα τελος παντων θα παω για το belkin repeater που λεγαμε πριν μας τα μπλεξει ο ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.