Προς το περιεχόμενο

...and goodbye(2008-2009)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποχαιρετισμος στα οπλα σε tv shows μεσα στην περιοδο 2008-2009

Χθες μας αποχαιρετησαν

Eli Stone

Dirty Sexy Money

Pushing Daises(σαν το ελεγα πως ηταν over-styled)

My own worst enemy

Valentine(δεν ξερω καν τι σειρα ηταν, απλα εμαθα πως ηταν φτιαγμενο απο αλλη εταιρια, σε αγορασμενο χρονο του CW δικτυου, ενδιαφερον ΜΜΕ-πειραμα σαν σκεψη)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν λυπάμαι ιδιαίτερα, το Pushing Daisies όντως παρα-ήταν.

Δεν χρειάζονται διακόσιες πενήντα χιλιάδες σειρές. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Για το Pushing Daisies είναι κρίμα. Όντως το show πολλές φορές σχεδόν έσταζε από too much sweetness/romance, αλλά είχε ένα ιδιαίτερο ύφος που έλειπε από άλλα shows και του άξιζε τουλάχιστο μια ολοκληρωμένη season...

Επίσης κόπηκε:My own worst enemy στα 5 επεισόδια (έχουν γυριστεί 9). Ήταν κάπως οριακά ενδιαφέρον, με ένα τύπο (Christian Slater) με προγραμματιζόμενη διπλη προσωπικότητα, ο ένας μυστικός πράκτορας και ο άλλος απλός πολίτης (μέλος μιας ομάδας από τέτοιους πράκτορες). Δεν φαινόταν να έχει κάποιο main arc, αν και το κάθε επεισόδιο απο μόνο του κρατούσε ένα άλφα ενδιαφέρον (είχε χιουμορ και ήταν σχετικά έξυπνο). Θύμιζε λίγο από Alias, και σε ρυθμούς/στυλ κάτι από το περσινό Journeyman.

Δημοσ.

Μάλλον είμαι οff topic αλλά θα το μπουμπουνίσω, ρε παίδες ξέρει κάνεις πότε τελειώνει επιτέλους το ρημάδι το Prison Break. Πολύ τράβηξε. Δεύτερον μπορείτε να μου πείτε κάποιο site που να δείχνει το πρόγραμμα των σειρών (τις ημέρες που παίζουν) κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.
Μάλλον είμαι οff topic αλλά θα το μπουμπουνίσω, ρε παίδες ξέρει κάνεις πότε τελειώνει επιτέλους το ρημάδι το Prison Break. Πολύ τράβηξε. Δεύτερον μπορείτε να μου πείτε κάποιο site που να δείχνει το πρόγραμμα των σειρών (τις ημέρες που παίζουν) κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν μπορώ να το βρω.

http://www.tv.com. Υπαρχουν τα ποντα εκει αλλα με πολυ διαφημηση τριγυρω.

Δημοσ.

μαμο την γκαντεμια μου!!

pushing daisies, απο τα αγαπημενα μου.

eli stone αρκετα συμπαθητικο, εχω δει την 1τη σεζον, σκοπευα να αρχισω καποια στιγμη την 2ρη

και dirty sexy money, μολις "νοικιασα" ολοκληρη την 1τη σεζον για να το τσεκαρο (αν και δεν μου ακουγετε ενδιαφερον). Αλλα τωρα μαλλον παει επιτοπου στο καδο.

Τα αλλα δυο δεν με ενδιαφερουν.

Παντως η κατασταση ειναι απελπιστικη, κατι σειρες θεοχαζες οπως το πριζον και το γκοσιπ γκιρλ συνεχιζουν ακαθεκτες και διαμαντια σαν το pushing daisies ακυρονονται. Ναι παραηταν γλυκο και χαριτωμενο και αυτο ξενιζε μερικους, αλλα ειχε φοβερο καστ, αστειους και εξυπνους διαλογους, πανεμορφο τεχνολογικα με φοβερα χρωματα και ιδεες, ηταν κατι διαφορετικο. Επαιρνε καλες κριτικες απο παντου, αλλα το γαμημενο το συστημα με τα ρατινγκς και η μαλακια στον εγκεφαλο τον chanel executives το εκοψε για να κρατησει καποιο reality η retarted popular show. Ειναι τοσοι ανθρωποι που δεν ελεγχονται απο τα συστηματα, που γραφουν εκμπομπες και τις βλεπουν αργοτερα, ακομα και που τις κατεβαζουν η αγοραζουν σε dvd, θεατες του εξωτερικου......δεν βλεπουν οτι δημιουργουν ενα γερο fan base και θα εχουν μελοντικα κερδη.

Τουλαχιστον θα δειξουν τα υπολοιπα επεισοδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...