focal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Καταρχήν τα τραγούδια σε καλό ηχοσύστημα ακούγονται μόνο σε WAVE μορφή ή ακόμα καλύτερα απο το προτότυπο!! Δευτερον,υπάρχουν πολλά που έχουν πολύ χαμηλές συχνότητες αλλα δεν έχουνε καλό ρυθμό.Η μαγκιά είναι να πετύχεις και τα δύο! Τρίτον είμαι φανατικός Raper αν και λευκός,του "Sactownradio" που παίζει west cost rap και τα περισσότερα τα αγοράζω απο America city!!!! Οπότε προτείνω τα δικά μου,τα οποία τα έχω όλα σε original: Apartment 3 & DNA presents - Clap to this!!!!!!!!!!!! Lee Majors - Weekends!!!!!!!!!!!!!!! Cellsky - Gotta stay head strong!!!!!!!!!!!! Traxamillion - Star studded Too Short - You see it Sav Seec & Bleezo - Lyrical combat Killa Keise - I'm a beast Doey Rock - Go go gadgets Lil Wayne - You ain't know Lil Wayne & Birdman - Brown paper bag Mims - This is why I'm hot Mims - Like this Nelly - Grillz Too Short - Money maker Too Short - Burn rubber Flo Rida - American superstar Rokko - Umma do me Baby Bash - Cyclone Baby Bash - What is it Busta Rhymes - Touch it USDA - White girl Clyde Carson - Doin' that Clyde Carson - Two step
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Έχει παραλήψει όμως τον θεό των φωνών,Lil Jon. Επίσης και τον Joung Jeezy. Και την Khia.
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Offtopic: MP3 κωδικοποιημενα με LAME σε new VBR V2 ειναι transparent σε πανακριβα Hi-End ηχοσυστηματα. Ποσο μαλλον σε ηχοσυστημα αυτοκινητου.
giannisv6 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Daft Punk - Technology Μαζωνακης - Όπου κοιταξεις Υπάρχει ένα CD με όλα τα songs που έπαιξαν στο showoff με τα ηχοσυστηματα και όλα αυτα συνέβησαν στο ATHENS TUNING SHOW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.