Προς το περιεχόμενο

toshiba L350 graphics

computer_maniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΠΤΟΠ ΕΧΕΙ 4GB RAM KAI 2.0 CORE DUO ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 256 ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΗ?ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσ.

το τσιπ που φορα το λαπτοπ δεν σηκωνει 3Δ γρααφικα , τουλαχιστον οχι στα συγχρονα παιχνιδια.

δεν εχει να κανει με την μνημη του λαπτοπ,ουτε των γραφικων ουτε του επεξεργαστη, την στιγμη που φοραει οτι πιο απλο σε γραφικα

το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις αν θες να παιξεις παιχνιδια ειναι να αγορασεις εφωτερικη καρτα γραφικων, και αυτο το εχω δει μονο στην ασους αλλα δεν ξερω αν εχει ερθει ελλαδα ακομα και ποσο κοστιζει.

απο μονο του το τσιπ του λαπτοπ δεν αλλαζει, ειναι πανω στην μητρικη απο οσο ξερω

edit:

για external graphics δες εδω

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=12396

Δημοσ.
ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΠΤΟΠ ΕΧΕΙ 4GB RAM KAI 2.0 CORE DUO ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 256 ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΗ?ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Τίποτα, όπως σωστά σου απάντησαν και τα παιδιά. Gaming με Intel X3100 δεν πάνε μαζί, εκτός και αν είναι light παλαιότερα παιγνίδια ή 2D κυρίως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...