dimon21rh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γεία σας... 'Εχω μαζέψει μερικά karaoke dvd και θέλω να μού πρωτείνετε ενα πρόγραμμα το οποιο θα παίζει τα dvd και ταυτόχρονα να ακούγεται απ'τά ηχεια όποιος τραγουδάει μέσω του μικροφώνου.Ευχαριστω πολυ!!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γιατί χρειάζεται πρόγραμμα για αυτό? Έτσι κι αλλιώς γίνεται αν κάνεις unmute το μικρόφωνο
dimon21rh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς θα κάνω unmute το μικρόφωνο, σε παρακαλώ? Ευχαριστω!
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Θα πας control panel--> sound and audio devices-->advanced. Θα βγει το παραθυράκι master volume-->options. Θα clickαρεις το front pink in + rear pink in ανάλογα αν έχεις συνδέσει μπροστά ή πίσω το μικρόφωνο. Μετά κλείνεις τα options και θα δεις επιλογή στο master volume για rear pink kai front pink in και επιλογή για Mute στο κάθε ένα. Και καλό τραγούδι
dimon21rh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Θα πας control panel--> sound and audio devices-->advanced. Θα βγει το παραθυράκι master volume-->options. Θα clickαρεις το front pink in + rear pink in ανάλογα αν έχεις συνδέσει μπροστά ή πίσω το μικρόφωνο. Μετά κλείνεις τα options και θα δεις επιλογή στο master volume για rear pink kai front pink in και επιλογή για Mute στο κάθε ένα. Και καλό τραγούδι Ευχαριστω φιλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.