mkyprian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 παιδια εκανα το recovery των VISTA και εχω τα 2 εξεις σπαστικα,τα οποια λογικα διορθωνονται και δεν ξερω τον τροπο. 1)οταν παω να τρεξω ενα προγραμμα με ρωταει συνεχως αν θελω να το τρεξω 2)καποια προγραμματα μολις ξεκινω τα windows κανει block και πρεπει να του πω να μην τα κανει block καθε φορα,πως γινεται να το απενεργοποιησω γενικα αυτο το block των start up programs ? 3)στα αρχεια notepad γιατι δεν μπορω να save μια αλλαγη στο ιδιο αρχειο κ μου δημιουργα αλλο ? ευχαριστω για το χρονο σας.
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δέν έχω Vista για να σου δείξω φοτό,παραθέτω κάποιες που βρήκα στο νετ. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το UAC.Άρα πάς στον πίνακα ελέγχου > Προφίλ χρηστών και λογικά θα πρέπει να δείς αυτό το παράθυρο ,στο επόμενο παράθυρο το βάζεις off και καθάρισες.
gherudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Πίνακας ελέγχου->Λογαριασμοί χρηστών->Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ελέγχου λογαριασμού χρήστη->Κάνε uncheck το μοναδικό κουτάκι που υπάρχει και πάτα ΟΚ.
mkyprian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 το εκανα,ευχαριστω,αυτο που μου ειπατε ειναι για τις 2 πρωτες ερωτησεις ? για το text document εχετε καμια ιδεα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.