vasillis17 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 παιδια θα ηθελα να με βοηθεισεται σχετικα με το κινητο που αν αναφερω γιατι σκεφτομαι να το αγορασω ?αξιζει? γιατι ακουω πως ειναι προβλιματικα !!!
Rubin074 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το "ακούω πως..." δε λέει τίποτα. Έχω υπάρξει κάτοχος Sony Ericsson, Nokia, LG και Siemens. Έχω πετύχει συσκευές που κράτησαν για χρόνια, έχω πετύχει και κινητά που στο δίμηνο μου έβγαλαν πρόβλημα. Και στην τελική και "προβληματικό" να σου βγει όπως "έχεις ακούσει" υπάρχει και εγγύηση. Για το KS20 τώρα είναι σούπερ συσκευή, την έχει φίλος. Γρήγορη απόκριση, μεγάλη και ευαίσθητη οθόνη και βασικά ωραίο στυλάκι. Θα μπορούσε σε κάποιους τομείς να είναι ακόμα καλύτερη (π.χ. η κάμερα είναι μόνο 2 megapixels) αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Πρόταση μου πάντως είναι (εκτός κι αν έχεις κολλήσει μ' αυτό το κινητό) να δεις κάποιο άλλο μοντέλο LG ή Sony Ericsson αφού με το ποσό που θα έδινες για το KS20 παίρνεις πολύ καλύτερες συσκευές.
vasillis17 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 οπως ποια γιατι νομιζω για αυτα που εχει ειναι πολυ καλο μονο 329 ευρω το βρικα!!!!
dali13gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βασικά, μόνο γρήγορο δεν είναι. Μέτριο προς αργό θα το χαρακτήριζα. Κατά τ' άλλα, είναι όμορφο και συμμαζεμένο. Αν θέλεις οπωσδήποτε LG, περίμενε μέχρι τον Δεκέμβριο που θα ρθει αυτό στην Ελλάδα.
vasillis17 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 καλο δεν λεω αλλα απο οτι νομιζω θα ειναι παρα πολυ ακριβο και δεν ειμαι διαθετιμενοσ για τοσα λεφτα
Rubin074 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, εφ' όσον τα €329 δε σου φαίνονται πολλά (γιατί ξέρω πάρα πολλούς που δε θα σκέφτονταν καν τέτοια ποσά για κινητά αλλά τεσπά) πάρε μερικές εναλλακτικές προτάσεις που μπορείς να βρεις πάνω-κάτω στα ίδια λεφτά: LG KU990 Viewty (camera phone) Sony Ericsson G900 (multimedia/business phone) LG KF700 (multimedia phone) Samsung U900 Soul (camera/multimedia phone) Nokia N73 Music Edition (music/multimedia phone) Nokia N78 (multimedia phone) Από 'κει και πέρα είναι ανάλογα το τι είδους συσκευή ψάχνεις και για τι σκοπό τη θες
vasillis17 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 τελοσ παντων ευχαριστο για τι βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.