Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πιο ξύπνιοι δεν ξέρω αν ήταν, αλλά λιγότερο υποδουλωμένοι και πιο απλοί σίγουρα.

Πριν απο δεκα χρονια οι πολιτες ηταν δουλοι της μεγαλυτερης μαζικης αποβλακωσης που έχει ζήσει ποτέ η ανθρωπότητα, του "καταναλωνω αρα υπαρχω". δεκα χρονια μετα οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως καταφεραν απο σχεδον πλουσιοι να ειναι σχεδον φτωχοι.

Δημοσ.

Πριν απο δεκα χρονια οι πολιτες ηταν δουλοι της μεγαλυτερης μαζικης αποβλακωσης που έχει ζήσει ποτέ η ανθρωπότητα, του "καταναλωνω αρα υπαρχω". δεκα χρονια μετα οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως καταφεραν απο σχεδον πλουσιοι να ειναι σχεδον φτωχοι.

Sad but True

Δημοσ.
Sorry man, αλλά τελείως fail τα παραδείγματά σου.

Από τα χίλια όσα που αποχαυνώνουν τον κόσμο, το downloading εσένα πείραξε?

Και από πού και ως που η μουσική αποχαυνώνει?

Από που και ως πού οι ταινίες αποχαυνώνουν?

Ακόμα και τα games που μπορεί υπό προυποθέσεις να αποχαυνώσουν, δεν υπάρχουν προς download, γιατί είναι με online συνδρομές...

Άνοιξε αυτή τη στιγμή το χαζοκούτι και κοίτα τι εκπομπές παίζουν, άκου την μουσική που πλασάρουν, τα μηνύματα και την προπαγάνδα μέσα από το Hollywood και τα video games. Κοίτα τα τόσα sites που καταπιάνονται με ότι μπορείς να φανταστείς και πάντα με Ads By Google... Οι συνήθειες σου, οι φόβοι σου, τα όνειρα σου είναι ένα query σε SQL με αποτέλεσμα το κατάλληλο προϊόν για σένα. Όχι δεν είμαι φωτισμένος. Μπουχτισμένος είμαι να με θεωρούν πρόβατο.

Δημοσ.
Άνοιξε αυτή τη στιγμή το χαζοκούτι και κοίτα τι εκπομπές παίζουν, άκου την μουσική που πλασάρουν, τα μηνύματα και την προπαγάνδα μέσα από το Hollywood και τα video games. Κοίτα τα τόσα sites που καταπιάνονται με ότι μπορείς να φανταστείς και πάντα με Ads By Google... Οι συνήθειες σου, οι φόβοι σου, τα όνειρα σου είναι ένα query σε SQL με αποτέλεσμα το κατάλληλο προϊόν για σένα. Όχι δεν είμαι φωτισμένος. Μπουχτισμένος είμαι να με θεωρούν πρόβατο.

Τι σχέση έχoυν όλα αυτά?

Έχεις καταλάβει το θέμα της κουβέντας?

Λοιπόν, μέχρι την παρέμβασή σου το θέμα της ήταν πως η Γαλλία προσπάθησε να περάσει νόμους που καταπατούν το απόρρητο των επικοινωνιών για να πολεμήσει την πειρατεία.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο (ευτυχώς), η ευρωπαική επιτροπή τους έριξε μία ωραιότατη πόρτα, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν σε ανάλογες ενέργειες, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως βάζει την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων ψηλότερα από τα υπερκέρδη των πολυεθνικών.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τώρα όσον αφορά το παραλλήρημά σου, που εν μέροι συμφωνώ αλλά καμμία σχέση δεν έχει με την κουβέντα, είναι αυτονόητο πως ο καθένας μπορεί να (αν θέλει) να ξεχωρίσει τα σκουπίδια που υπάρχουν στον internet, στο "χαζοκούτι", ή οπουδήποτε αλλού από κάτι που αξίζει να δει/ακούσει κλπ.

Δημοσ.
Τι σχέση έχoυν όλα αυτά?

Έχεις καταλάβει το θέμα της κουβέντας?

Λοιπόν, μέχρι την παρέμβασή σου το θέμα της ήταν πως η Γαλλία προσπάθησε να περάσει νόμους που καταπατούν το απόρρητο των επικοινωνιών για να πολεμήσει την πειρατεία.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο (ευτυχώς), η ευρωπαική επιτροπή τους έριξε μία ωραιότατη πόρτα, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν σε ανάλογες ενέργειες, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως βάζει την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων ψηλότερα από τα υπερκέρδη των πολυεθνικών.

Χαχα. Ναι... η προστασία των προσωπικών δεδομένων... Για θύμησέ μου λίγο για πόσο χρονικό διάστημα κάθε ISP θα κρατάει αρχείο με τις κινήσεις των πελατών τους στο Internet;

Τώρα όσον αφορά το παραλλήρημά σου, που εν μέροι συμφωνώ αλλά καμμία σχέση δεν έχει με την κουβέντα, είναι αυτονόητο πως ο καθένας μπορεί να (αν θέλει) να ξεχωρίσει τα σκουπίδια που υπάρχουν στον internet, στο "χαζοκούτι", ή οπουδήποτε αλλού από κάτι που αξίζει να δει/ακούσει κλπ.

Μην ανησυχείς φίλε μου, όλα καλά. Και εγώ με τις μπούρδες που λέω κομμάτι του συστήματος είμαι και εσύ που φιλτράρεις τα καλά από τις σαβούρες και αυτός που καταπίνει τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς, φωνές με μπούρδες όπως οι δικές μου αυτο-ακύρωνονται αφού το σύστημα μου επιτρέπει να μιλάω, άρα όσα λέω δεν έχουν ισχύ. Και ευτυχώς που υπάρχει και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, οπότε αν το παρατραβήξεις με εμπρηστικές απόψεις, κανένας δεν μπορεί να σε βρει...

Δημοσ.
Χαχα. Ναι... η προστασία των προσωπικών δεδομένων... Για θύμησέ μου λίγο για πόσο χρονικό διάστημα κάθε ISP θα κρατάει αρχείο με τις κινήσεις των πελατών τους στο Internet;

Δεν γνωρίζω.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως το αρχείο τους το μόνο που μπορεί να μου κάνει, είναι να μου κλάσει το ...αρχείο μου, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Μην ανησυχείς φίλε μου, όλα καλά. Και εγώ με τις μπούρδες που λέω κομμάτι του συστήματος είμαι και εσύ που φιλτράρεις τα καλά από τις σαβούρες και αυτός που καταπίνει τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς, φωνές με μπούρδες όπως οι δικές μου αυτο-ακύρωνονται αφού το σύστημα μου επιτρέπει να μιλάω, άρα όσα λέω δεν έχουν ισχύ. Και ευτυχώς που υπάρχει και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, οπότε αν το παρατραβήξεις με εμπρηστικές απόψεις, κανένας δεν μπορεί να σε βρει..
.

Δεν χρειάζεται να τα τραγικοποιείς τόσο τα πράγματα.

Αν πιστεύεις πως ότι και να κάνεις είσαι γρανάζι του συστήματος και το κάνεις επειδή σε αφήνει αυτό να το κάνεις, τι να σου πω, αυτοκτόνα να μην σε εκμεταλεύεται... :rolleyes:

Επίσης δεν γνωρίζω καμμία υπόθεση κάποιου, που να έχει εκδιωχθεί λόγω των εμπρηστικών του απόψεων μέσω internet.

Το να σε βρουν είναι το πλέον εύκολο. Και δεν διαφωνώ σε αυτό,αρκεί να χρησιμοποιείται για να εξαρθρώνουν κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας ή εμπορίας όπλων π.χ ...

Ξεφεύγουμε τελείως από το θέμα πάντως/

Δημοσ.
Άνοιξε αυτή τη στιγμή το χαζοκούτι και κοίτα τι εκπομπές παίζουν, άκου την μουσική που πλασάρουν

:lol::lol::lol:

Εννοείς το συγκρότημα στην υπογραφή σου? :devil:

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Εννοείς το συγκρότημα στην υπογραφή σου? :devil:

Χαχα. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!

-----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 02 : 09 : 10-----

Δεν γνωρίζω.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως το αρχείο τους το μόνο που μπορεί να μου κάνει, είναι να μου κλάσει το ...αρχείο μου, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας.

.

Δεν χρειάζεται να τα τραγικοποιείς τόσο τα πράγματα.

Αν πιστεύεις πως ότι και να κάνεις είσαι γρανάζι του συστήματος και το κάνεις επειδή σε αφήνει αυτό να το κάνεις, τι να σου πω, αυτοκτόνα να μην σε εκμεταλεύεται... :rolleyes:

Επίσης δεν γνωρίζω καμμία υπόθεση κάποιου, που να έχει εκδιωχθεί λόγω των εμπρηστικών του απόψεων μέσω internet.

Το να σε βρουν είναι το πλέον εύκολο. Και δεν διαφωνώ σε αυτό,αρκεί να χρησιμοποιείται για να εξαρθρώνουν κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας ή εμπορίας όπλων π.χ ...

Ξεφεύγουμε τελείως από το θέμα πάντως/

Σε ευχαριστώ που έκανες αυτή την κουβέντα μαζί μου αλλά διαφωνώ με αυτά που λες.

Δημοσ.
βάζει την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων ψηλότερα από τα υπερκέρδη των πολυεθνικών.

Γιατί, ως γνωστόν, η ΕΕ δε φτιάχτηκε για τις πολυεθνικές, αλλά για τα προσωπικά δεδομένα; :P

Δημοσ.
Γιατί, ως γνωστόν, η ΕΕ δε φτιάχτηκε για τις πολυεθνικές, αλλά για τα προσωπικά δεδομένα; :P

Θοδωράκη64επί τι πράγματα είναι αυτά που λες;;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά δε λέω ότι η ΕΕ είναι ο θεματοφύλακας των δικαιωμάτων του πολίτη αλλά μην τα γ@ματε όλα, μια σύγκριση με τις ΗΠΑ λέει πολλά. Εδώ τουλάχιστον μιλάμε για προσωπικά δεδομένα ενώ εκεί ούτε για ανέκδοτο δεν γίνεται τέτοια κουβέντα. Κάποια θετικά που έχουμε εδώ καλό είναι να τα αναγνωρίζουμε και να φροντίζουμε να μην τα χάσουμε.

Δημοσ.
Ρε παιδιά δε λέω ότι η ΕΕ είναι ο θεματοφύλακας των δικαιωμάτων του πολίτη αλλά μην τα γ@ματε όλα, μια σύγκριση με τις ΗΠΑ λέει πολλά. Εδώ τουλάχιστον μιλάμε για προσωπικά δεδομένα ενώ εκεί ούτε για ανέκδοτο δεν γίνεται τέτοια κουβέντα. Κάποια θετικά που έχουμε εδώ καλό είναι να τα αναγνωρίζουμε και να φροντίζουμε να μην τα χάσουμε.

To αυτό...

Δημοσ.

Σιγουρα υπαρχουν σκουπιδια στο Internet (πχ το Insomnia:X:X:shifty: πλακα κανω::-):-):-)) αλλα υπαρχει και κατι που το λενε ελευθερη διακινηση ιδεων. Το μονο που ξεραμε πριν (μπορει οχι ολοι) ηταν απο τηλεορασεις, εφημεριδες και σιγουρα δεν ηταν ουτε ειναι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει (μπορω να αναφερω χιλιους λογους το γιατι).

Δεν ξερω για ποιον και γιατι δημιουργηθηκε η Ε.Ε( μπορει και να ξερω ;););)) αλλα σιγουρα δεν δημιουργηθηκε ουτε για μενα ουτε για κανεναν απο εσας. Μην εχετε αυταπατες οτι νοιαζονται και ρανουνε γιατι μαλλον καποιος αλλος ειναι αποχαυνωμενος αν το πιστευει αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...