fe31h Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Έχω αρκετές ταινίες σε .avi με ελληνικούς υπότιτλους που παίζουν μια χαρά στον υπολογιστή με το vlc player Λέω λοιπόν και εγώ να αδειάσω λίγο τον δίσκο και να τις γράψω σε cd... Γράφω μια ταινία την βάζω στο dvd player (που υποστηρίζει divx) όλα καλά αλλά οι υπότιτλοι κινέζικα!!! Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτο το πρόβλημα??? Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων...
j11h Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μπορεις να αλλαξεις απο τις ρυθμισεις του player σου την εμφανιση των υποτιτλων σε ελληνικη γλωσσα.Εαν παλι δεν πετυχει κατι τετοιο τοτε ψαχνεις στο internet για καποιο νεο firmware του player σου,το κατεβαζεις και ισως διορθωθει το προβλημα σου.Εαν δεν πιασει τιποτα απο αυτα απλα απο δω και περα θα κανεις αυτο που κανω κι εγω εδω πολυ καιρο:ενσωματωση των υποτιτλων στην ταινια πριν την εγραφη και δεν θα εχεις προβλημα σε οποιονδηποτε player κι αν βαλεις την ταινια σου. Ειναι λιγο σπαστικο δεν λεω αλλα δεν εχω βρει κι εγω αλλη λυση και δεν νοιμιζω οτι υπαρχει εφοσον η ιδια η εταιρια που βγαζει τον player δεν βαζει το σωστο προγραμμα ωστε να αναγνωριζει τους ελληνικους υποτιτλους.
talisman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Έχω αρκετές ταινίες σε .avi με ελληνικούς υπότιτλους που παίζουν μια χαρά στον υπολογιστή με το vlc player Λέω λοιπόν και εγώ να αδειάσω λίγο τον δίσκο και να τις γράψω σε cd... Γράφω μια ταινία την βάζω στο dvd player (που υποστηρίζει divx) όλα καλά αλλά οι υπότιτλοι κινέζικα!!! Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτο το πρόβλημα??? Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων... Υπαρχει αρκει να μας πεις την μαρκα του dvd player
blackhill66 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 παρε ενα schaub lorentz απο ενα καταστημα,εγω το πηρα με 15€ και τα παιζει ολα+divx με ελληνικουσ υποτιτλους και μην τρελαινεσαι
giannour Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 "Εαν δεν πιασει τιποτα απο αυτα απλα απο δω και περα θα κανεις αυτο που κανω κι εγω εδω πολυ καιρο:ενσωματωση των υποτιτλων στην ταινια πριν την εγραφη και δεν θα εχεις προβλημα σε οποιονδηποτε player κι αν βαλεις την ταινια σου." Αυτη ειναι η καλυτερη προταση. Αν το κανεις ετσι οι υποτιτλοι επισης θα εχουνε ενα σωστο μεγεθος οταν βαζεις την ταινια σου σε διαφορετικες τηλεορασεις.
kastel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 "Εαν δεν πιασει τιποτα απο αυτα απλα απο δω και περα θα κανεις αυτο που κανω κι εγω εδω πολυ καιρο:ενσωματωση των υποτιτλων στην ταινια πριν την εγραφη και δεν θα εχεις προβλημα σε οποιονδηποτε player κι αν βαλεις την ταινια σου." Αυτη ειναι η καλυτερη προταση. Αν το κανεις ετσι οι υποτιτλοι επισης θα εχουνε ενα σωστο μεγεθος οταν βαζεις την ταινια σου σε διαφορετικες τηλεορασεις. Θα συμφωνήσω με τον/την giannour. Για ποιοτικούς υποτίτλους η ενσωμάτωση είναι μονόδρομος.
fe31h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Υπαρχει αρκει να μας πεις την μαρκα του dvd player "ξεθαβω" αυτο το θεμα μπας και καποιος ξερει τι θα γινει με τοσες ταινιες που εχω και δεν μπορω να τις προβαλω με ελληνικους υποτιτλους σωστα! σε μηχανημα που κανει 380 ευρω!!!! το εν λογω μηχανημα ειναι το philips mcd 716 υπαρχει καποιο update που μπορω να του κανω??? δεν γινεται τωρα καποια αλλα dvd που ισως ειναι πολυ ποιο κατω σε ολα τα χαρ/τικα να τις παιζουν και αυτο να μαμιεται ετσι!!:fear:
roybatty Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 http://www.p4c.philips.com/files/m/mcd716_12/mcd716_12_dfu_ell.pdf Στη σελίδα 100 του manual γράφει για ρύθμιση γλώσσας.Τις έχεις κάνει αυτές τις ρυθμίσεις;
fe31h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 oups.... αυτο δεν το ειχα κοιταξει καθολου.... μισο να το κανω ελληνικα το subtitle και να βαλω μια ταινια να το δοκιμασω..... -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 10 : 21 : 52----- οχι! το δοκιμασα και δεν δουλευει ουτε ετσι!!! γιατι αυτο????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.