Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Έχω ένα laptop και ένα desktop συνδεδεμένα σε ένα wifi router από το οποίο μπαίνουν στο internet. Θέλω να μπορώ να ανταλλάσσω αρχεία μεταξύ των. Το ένα μηχάνημα βλέπει το άλλο αλλά όταν πάω να μπώ σε ενα folder που έχω κάνει share μου εμφανίζει το παρακάτω εκνευριστικότατο μήνυμα: Έχω φάει το internet και καμμια λύση δεν έκανε δουλειά. -Έχω απενεργοποιήσει το windows firewall. -Δεν έχω third party firewall. χέλπ φορ άι έμ γκόουινγκ το σμας δεμ μπόουθ.
SwAToNeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Άσε να μαντέψω. Επίσης κανα 2 thread ποιο κάτω δε τα είδες επίσης http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=285138
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 SwAToNeR, μάλλον δεν κατάλαβες καλά. anyway, έχω αυξήσει το IRPStackSize και πάλι τίποτα. -----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 01 : 18 : 05----- Τελικά έβαλα το IRPStackSize 30 (!) όπως περιγράφει εδώ και με restart δούλεψε.
SwAToNeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ώπα, έχεις δίκιο. Όντως δε πρόσεξα. Είδα μόνο οτι δε μπορείς να ανοίξεις φάκελο στο άλλο pc. Δεν είδα ακριβώς τι σφάλμα σου βγάζει. Συγνώμη.
SwAToNeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 snif snif. Άντε πάλι στον ΟΑΕΔ. Το κακό είναι οτι δεν έχω και στεγαστικό για να πάρω αναβολή απο την τράπεζα, τα δάνεια τρέχουν... ζητείται δουλεία υποστίριξης μέσω forum χαχαχαχα.
100 010 00 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Βασικα πειραξες κατι το οποιο δεν θα επρεπε να πειραξεις και το πιθανοτερο ειναι να δουλεψες κατα λαθος. Δυο πραγματα που πρεπει να ξερεις ειναι οτι η default value για το IRPStackSize ειναι 15 (ανωτερο 50) και πρεπει να το αυξανεις ανα 3 (σωστα το εβαλες). Δεν βαζεις ποτε τιμες μεταξυ 33-38. Οι τιμες που βαζεις βασικα ειναι λιγο μαθηματικα και εχουν απολυτη σχέση με την cache line size της CPU σου (Αν παρατηρησες η CPU σου δουλευει πιο πολυ τωρα). Δεν ειχες βαλει ποτε καποιο Norton antivirous ετσι? Αυτα εν πολυ περιλήψει και αν εγω ηθελα να πειραματιστω με αυτο (που τοκανα καποτε) θα το εβαζα το πολυ 21 ή 20 με διαφορα απο το 15 ανα 2 που δε θα εχεισ προβλημα
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι οτι μόλις βρήκα τη λύση δεν το έψαξα πολύ και οτι δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που πείραξα. Ήθελα απλά να δουλέψει. Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω λοιπόν στο 20.
100 010 00 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 a) Δεν μου απαντησες αν ειχες βαλει ποτε norton antivirous Παλιο pc to xp σε μνημη και cpu? c) Εγω θα δοκιμαζα εξαλλου να εβγαζα αυτη τη τιμη απο το lanmanservers>parameters και θα εβαζα αυτο : SizReqBuf=32768 (decimal DWORD) που εχει να κανει με το buffering και μονο με αυτο d) Για μενα το πιθανοτερο ειναι να εχεις θεμα με το SBM (Server Message Block). Απενεργοποιησε το στο pc που εχεις σαν server, παλι στο lanmanservers>parameters με αυτο : Value Name: EnableRaw Data Type: REG_DWORD Data: 0 e) Αν το pc που δε μπαινει ειναι pro win2k (98, 95), δες οπωσδηποτε αυτο
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 To laptop έχει vista 64bit και είναι καινούργιο. P8600 2GB ram στα 800. Το προβλημα υπήρχε και όταν στο λάπτοπ είχα xp 32bit. To desktop είναι παλιό AthlonXP Barton 2500+ 1.5GB ram. Τα XP τρέχουν σφαίρα. Και τα 2 έβλεπαν το ένα το άλλο αλλά δεν μπορούσα να μπώ στους φακέλους. Μου έβγαζε το μήνυμα που γράφω πιο πάνω. Στο λαπτοπ είχα κάποτε το symantec endpoint protection. Μετά το έβγαλα και έβαλα το nod32. Στο desktop έχω το F-secure antivirus client security χωρίς το firewall. Τι είδους προβλήματα μπορεί να έχω με αυτό που πείραξα;
100 010 00 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το προβλημα που μπορει να αντιμετωπισεις ειναι καποια σταθεια στο δικτυο (αν και με 2 μονο pc και αρκετη μνημη που εχεις..... δε θα τολεγα), και να ακους συνεχεια το cpu fan λογω αυξημενης καταναλωσης πορων Ξεκινα με μια τιμη=15 και κανε και αυτο με το SBM και το SizReqBuf Θες restart μετα απο καθε αλλαγη και πες μου, γιατι νομιζω οτι τη ζημια στην εκανε το norton επειδη θελει ειδικη απεγκατασταση..... δες εδω
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.