Προς το περιεχόμενο

Ύφασμα για μεγάλη αφίσα

johnykim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Εδω και καιρό σκεφτόμουν να βάλω μια αφίσα στο δωμάτιό μου.Επειδή δεν μ'αρέσει το χρώμα του δωματίου(είναι πολυ ανοιχτό) κ δεν λέει τωρα βάψιμο τέτοια εποχή,θέλω να βάλω κατι απο πανω εως κατω.

Οι διαστάσεις είναι περίπου 2.30 το ύψος κ 2 μέτρα το πλάτος.

Δεν θέλω να βάλω αφίσα γιατί είναι πολύ βαριά για αυτές τις διαστάσεις.Σκεφτόμουν κατι ελαφρύ, κατι σαν λεπτό ύφασμα.Επίσης το θέμα θέλω να είναι κάτι προς fantasy(αν είναι κ Final Fantasy ακόμα καλύτερα:P).

Γνωρίζεται που μπορώ να βρω κατι τέτοιο?

Δημοσ.

Σε ethnic shop σίγουρα θα βρείς αυτό που ζητάς,το θέμα είναι οτι συνήθως τα πανό αυτά έχουν θεματολογία tribal ή Ινδιάνους και λύκους στην καλύτερη.

Θυμάμαι είχα ένα μαύρο/μοβ σάν φοιτητής και μου είχε στοιχίσει γύρω στα 30 ευρώ

Δημοσ.

Εξαρτάται που μένεις.Άν βάλεις στο google περιοχή+ethnic shop όλο και κάτι θα βγάλει.Πιθανότατα να έχεις δέι ένα και να μήν το ξέρεις.Είναι αυτά τα μαγαζάκια που πουλάνε δαχτυλίδια/καδένες/σανδάλια/σανδαλόξυλα/523354 διαφορετικά είδη χαρτάκια για στρίψιμο/σου περνάνε που και που κανα σκουλαρίκι και συνήθως έχουν μεγάλη γκάμα προϊόντων με θέμα την Τζαμάικα,τον Bob Marley και τους μπάφους.

Πχ Αθήνα στο Μοναστηράκι έχει πολλά και στην Πάτρα (που έκανα φοιτητής) έχει στην Γεροκοστοπουλου.

Δημοσ.

Οντως,επειδη το ειχα ψαξει κ εγω για καμβα,ειναι αρκετα ακριβο.Δηλαδη γι'αυτες τις διαστασεις θα σου βγει περιπου 150-200 ευρω.Και πρεπει η εικονα που θα δωσεις να εχει πολυ καλη αναλυση για να βγει καλη.Αυτα τα tribal πανο ειναι αρκετα καλη λυση,εγω ειχα βρει στις διαστασεις που λες με 20 ευρω και πολυ ωραιο σχεδιο.Επισης,αν εισαι καλος στην ζωγραφικη,μπορεις να παρεις τζαμπα 1μεγαλη αφισα απο video club και να δημιουργησεις στην πισω πλευρα της..;)

Δημοσ.

@kage οχι δεν θελω να βαλω ταπετσαρία.

@fouros σε καμβά?Δηλαδή?:o Παντως οχι δεν δίνω πολλά λεφτά.Κανα 50αρι διαθέτω.

@Lilith19 για τα tribal δεν ξερω ,δεν με ενθουσιάζουν κ πολύ.Καλος μπορεί να γίνω,δεν ξέρεις.Τωρα παντως δεν έχω εμπειρία απο ζωγραφική κ σχέδιο.Δεν χάνω ομως να δοκιμάσω,ισως με βοηθήσει κ ένας φίλος που ασχολείται.Στην αρχή αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα,να ζωγραφίσω, πάνω στο τοίχο όμως.Βεβαια αν δεν σ'αρέσει μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...