Lobo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ακόμα ένας που δε σκεφτεται να κρατήσει τα Vista στον φορητό του..HP dv6860ev.. Απο ένα search που έκανα στο φόρουμ διαπίστωσα πως κι άλλα παιδιά με φορητό της HP, έχουν την ίδια απορία με μένα..Χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός απαναλαμβάνοντας παρόμοια Topic η ερωτηση μου είναι απλή. Αρκούν οι οδηγοί που δίνει η εταιρία στη σελίδα της ή χρειαζονται κι αλλοι..πχ για το bluetooth, για το Blue ray, webcam κτλ.. Επίσης οι οδηγοί για άλλα κοντινά μοντελα σ αυτο, όπως το Dv6840ev, κάνουν και για το δικό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
cdrov Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ακόμα ένας που δε σκεφτεται να κρατήσει τα Vista στον φορητό του..HP dv6860ev..Απο ένα search που έκανα στο φόρουμ διαπίστωσα πως κι άλλα παιδιά με φορητό της HP, έχουν την ίδια απορία με μένα..Χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός απαναλαμβάνοντας παρόμοια Topic η ερωτηση μου είναι απλή. Αρκούν οι οδηγοί που δίνει η εταιρία στη σελίδα της ή χρειαζονται κι αλλοι..πχ για το bluetooth, για το Blue ray, webcam κτλ.. Επίσης οι οδηγοί για άλλα κοντινά μοντελα σ αυτο, όπως το Dv6840ev, κάνουν και για το δικό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Εγωπηρα ενα dv9000 και συνοδευοταν απο ξεχωριστο dvd με drivers για vista εχω ακουσει παντως οτι θελει αλλους
talos_2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βλέπεις τί καρτα vga, chipset, sound codec, lan, wireless, Touchpad κτλ έχει από την Διαχείριση Συσκευών και τους κατεβάζεις από τον κάθε κατασκευαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.