Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για πολύ γρήγορο internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη hol απλα θα πάρεις και θα ζητήσεις 5 adsl γραμμές. Το πως θα τις ενώσεις απο κει και πέρα είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Δημοσ.

Πάρε και στην forthnet (τώρα που αναβάθμισε κ την υποδομή της στην Κομοτηνή) και μετά θα εκτιμήσεις την εξυπηρέτηση πελατών της Hol...

Δημοσ.
Οχι.

Και οντως, βάλανε τους "καθυστερημένους" εκεί να σου λύσουν τις απορίες σου... και 3 φορές τη μέρα σου λένε οτι δε γίνεται... και δε το καταλαβαίνεις... έλεος!

Διάβαζε καλύτερα αυτά που γράφω... Απλά... Μου δίνεις την εντύπωση πως ανοίκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία!!!

Δημοσ.
Διάβαζε καλύτερα αυτά που γράφω... Απλά... Μου δίνεις την εντύπωση πως ανοίκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία!!!

Ρε ηρεμησε μην ερθω στην κομοτηνη και σου βαλω τις 5 adsl εκει που ξερεις...:lol:

(Α ρε τρελεεεέ...)...

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω την πρόταση μου, γιατί ξέφυγε η συζήτηση...

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε μια εταιρία που στήνει ιντερνετ καφέ ή δίνει franchise. Θα τα αναλάβουν όλα αυτοί κ δεν θα χρειαστεί να μπλέξεις με πολύπλοκα πράγματα. Αυτοί ξέρουν καλά τι εξοπλισμό χρειάζεσαι και οτιδήποτε άλλο θα προκύψει.

Δημοσ.

Θα καταλαβει αλλα μαλλον δεν θα δωσει...πριν λιγο καιρο ειχα δει ενα θεμα οπου συζητουσαν για το ιδιο πραγμα στο adslgr.com

Γενικα οι εταιριες δεν το προσφερουν σε οικιακους πελατες...

Δημοσ.

Βασικά δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να στησεις κατι τετοιο χωρις τη βοηθεια καποιου επαγγελματια του χώρου. Και οσο για τα ADSL κυκλωματα, καλυτερα να πας με 2-3 μισθωμενα των 2-3 mbps. Θα έχεις σιγουρο bandwith, κατι που το adsl δεν εχει. Επισης, ο/οι routers που θα εχεις θα πρεπει να κανουν και bandwith management καθως αλλο bandwith θα πρεπει να δινεις σε online games και αλλο σε internet browsing/downloading κτλ κτλ. Φαντασου να ειναι ο πιτσιρικας και να κατεβαζει rapidshare και οι υπολοιποι να laggaroun στο wow εξαιτιας του..... Απο τις λιγες επαφες που εχω ξερω σιγουρα οτι στη Θεσσαλονικη υπαρχει franchising σχετικό.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...