Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για πολύ γρήγορο internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω γραμμή ιντερνετ γρηγορότερη των 24/1!

Θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που έχουν τα internet-cafe αλλά δεν ξέρω πως!

Άκουσα από κάποιον πως τα internet-cafe απλά ενώνουν πολλές 24αρες και τις συνδέουν στον server τους!

Άκουσα πως μισθόνουν ειδικές γραμμές από πάροχους όπως η forthnet.

Τι ισχύει τελικά; Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει;

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!

Δημοσ.

το να μισθωσεις γραμμη κοστιζει πολυ , μα παρα πολυ

απ εκει και περα προτιμοτερο να ριξεις 2 24αρες σε ενα cisco και θα εισαι μια χαρα

μιλουμε για τρελλο bandwidth

αν διαφωνει καποιος παρακαλω να με διορθωσει

Δημοσ.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με καθοδηγήσεις ως προς το τρόπο με τον οποίο θα συνδέσω τις 24αρες μεταξύ τους;

Τι είναι αυτό το "cisco"; Που θα το βρω; Πόσο κοστίζει και που θα βρω αναλυτικές οδηγίες για να εγκαταστήσω τις γραμμές! Λογικά αν το σκέφτομαι σωστά θα είναι κάτι σαν ρούτερ με 4,5,6 ή και γω δεν ξέρω πόσες υποδοχές ώστε να περνάνε όλες η ethernet και να βγαίνει σε μία(;)

Τέλος, πως μπορώ να ζητήσω να μου βάλουν 2 24άρες; Αν π.χ. διαλέξω τη Hol μπορώ να περάσω μόνο 2-3-4 γραμμές adsl χωρίς να πληρώνω και και 2-3-4 τηλέφωνα; Ενδιαφέρομαι δηλαδή μόνο και Internet και όχι για τηλέφωνο! Γινεται;;;;;;;;

Συγνώμη για την πληθώρα των ερωτήσεων! Αλλά ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ B)

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις τί είναι cisco ακολούθησε την οδηγία του @AlexNet.

Εγώ λέω να έχεις υπ΄όψιν σου και για μισθωμένη γραμμή, κοστίζει αλλά θα έχεις ευχαριστημένους πελάτες.

Δημοσ.

Πάντως θα σας παρακαλούσα εαν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις να μου δώσετε ένα λινκ με το cisco και να μου απαντήσετε αν μπορώ να έχω 5 24άρες συνδέσεις χωρίς να έχω 5 γραμμές τηλεφώνου!

Λίγη κατανόηση παρακαλώ!

Θα ακολουθήσω και τη συμβουλή σας για επικοινωνία με κάποιον ειδικό απλά θα ήθελα να σχηματίσω και προσωπική γνώμη και να αξιολογήσω μερικά πράγματα πρωτού πάρω και τις γνώμες άλλων...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με καθοδηγήσεις ως προς το τρόπο με τον οποίο θα συνδέσω τις 24αρες μεταξύ τους;

Τι είναι αυτό το "cisco"; Που θα το βρω; Πόσο κοστίζει και που θα βρω αναλυτικές οδηγίες για να εγκαταστήσω τις γραμμές! Λογικά αν το σκέφτομαι σωστά θα είναι κάτι σαν ρούτερ με 4,5,6 ή και γω δεν ξέρω πόσες υποδοχές ώστε να περνάνε όλες η ethernet και να βγαίνει σε μία(;)

Τι σχέση έχουν οι etherner θύρες. To θέμα είναι να έχει δυο wan ports...

Το κόστος για ένα τέτοιο router είναι περίπου 800+ ευρω.

Δημοσ.

Μισθωμένη γραμμή ξέχνα οτι αναφέρθηκε. Δε σου προσφέρει μεγάλες ταχύτητες ουτως ή άλλως , περισσότερο σου προσφέρει μεγάλη διαθεσιμότητα. Εσένα σε ενδιαφέρει περισσότερο το adsl bonding

Δημοσ.
Μισθωμένη γραμμή ξέχνα οτι αναφέρθηκε. Δε σου προσφέρει μεγάλες ταχύτητες ουτως ή άλλως , περισσότερο σου προσφέρει μεγάλη διαθεσιμότητα. Εσένα σε ενδιαφέρει περισσότερο το adsl bonding

Μπορώ να πάρω τηλέφωνο παραδείγματος χάρη στη hol και να πω θέλω 5 24άρες σε adsl bonding με mlppp; Θα καταλάβει κανείς τους τι λέω; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο της hol για να μιλήσω με εξειδικευμένα άτομα και όχι με τους καθυστερημένους(:confused:) που βάζουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών;

Δημοσ.
Μπορώ να πάρω τηλέφωνο παραδείγματος χάρη στη hol και να πω θέλω 5 24άρες σε adsl bonding με mlppp; Θα καταλάβει κανείς τους τι λέω; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο της hol για να μιλήσω με εξειδικευμένα άτομα και όχι με τους καθυστερημένους(:confused:) που βάζουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών;

αν θες πραγματικη βοηθεια θα μπορουσες να μεινεις στο εξειδικευμενα και να παραλειψεις το καθυστερημενοι, ποσο μαλλον οταν κι εσυ ο ιδιος εχεις αγνοια πανω στο θεμα, λιγη ευγενεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν, ειδικα αν καποιος απο αυτους βρισκεται στο Insomnia και γνωριζει να σου δωσει καποια απαντηση

Δημοσ.

Υπαρχουν και αλλα routers εκτος απο cisco που μπορεις να κανεις αυτη τη δουλεια. Αντι να πληρωσεις δλδ 3.000, θα πληρωσεις 600 ευρω για ενα τετοιο router ας πουμε zyxell

Υ.Γ συμφωνω με τον αποπανωφ, οτι πρεπει να μιλας και λιγο καλυτερα διοτι δε φταινε τα παιδια στο help desk, απλα κανουν οτι τους λενε

Δημοσ.

Εντάξει δίκαιο έχετε αλλά όταν παίρνω 3 φορές την ημέρα τηλ και μου λένε αυτό που λέτε δεν γίνετε κύριε.... Τι να πω μετά;

Επίσης όσο για μένα (επειδή αναφέρθηκε) γιατί θα έπρεπε να (κατ)έχω αυτές τις γνώσεις εφόσον δεν είναι αντικείμενο μου... Αυτούς τους βάλανε εκεί να λύνουν τις απορίες μας!

Δημοσ.

Τέλος, πως μπορώ να ζητήσω να μου βάλουν 2 24άρες; Αν π.χ. διαλέξω τη Hol μπορώ να περάσω μόνο 2-3-4 γραμμές adsl χωρίς να πληρώνω και και 2-3-4 τηλέφωνα; Ενδιαφέρομαι δηλαδή μόνο και Internet και όχι για τηλέφωνο! Γινεται;;;;;;;;

Οχι.

Εντάξει δίκαιο έχετε αλλά όταν παίρνω 3 φορές την ημέρα τηλ και μου λένε αυτό που λέτε δεν γίνετε κύριε.... Τι να πω μετά;

Και οντως, βάλανε τους "καθυστερημένους" εκεί να σου λύσουν τις απορίες σου... και 3 φορές τη μέρα σου λένε οτι δε γίνεται... και δε το καταλαβαίνεις... έλεος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...