jimmy007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας!Εδώ και δύο μερες εχω ενα προβλημα με το google.Οταν ανοιγω την ιστιοσελιδα του google μου ανοιγει με μεγαλα γραμματα σχηματα οτι εχει σχεση με το google.Μονο του google η ιστιοσελιδα η αλλες ειναι κανονικες.Μηπος μπορει να με βοηθήσει καποιος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ο τίτλος αλλάχθηκε από 'google' σε 'Πρόβλημα με τη σελίδα του Google'. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς πιο περιγραφικούς τίτλους για τα θέματα που δημοσιεύεις.
dali13gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας!Εδώ και δύο μερες εχω ενα προβλημα με το google.Οταν ανοιγω την ιστιοσελιδα του google μου ανοιγει με μεγαλα γραμματα σχηματα οτι εχει σχεση με το google.Μονο του google η ιστιοσελιδα η αλλες ειναι κανονικες.Μηπος μπορει να με βοηθήσει καποιος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Με Firefox την βλέπεις; Αν ναι, τότε δοκίμασε να πατήσεις Ctrl + 0 (μηδέν) μόλις φορτώσει η σελίδα.
dali13gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Πήγαινε View --> Zoom ή κάπως έτσι μήπως καταλάθος έχεις κάνει zoom στη σελίδα και την βλέπεις έτσι.
tempo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 στην ανάγκη δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ιστίο = πανί (σκάφους) ιστός = web (εξ' ου και www = world wide web) οπότε, ιστΟσελίδα my (nerdy) 2¢
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.