Lobo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Την καλησπέρα μου σε όλους.. Μετα απο ένα googling που έκανα για να βρώ τυχόν service manuals για τον Acer 5600, δεν μπόρεσα να βρώ τπτ. Ούτε καν στη σελίδα της Acer για το συγκεκριμένο μοντέλο.. Υπάρχει μήπως κανένας εδω πέρα που θα μπορούσε να με δώσει τα φώτα του..; Ή ισως κάτι πιο γενικό, που θα ήταν χρήσιμο..
kid4computer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Για κοίτα εδώ:http://www.devicemanuals.com/guidedownload/Acer-Aspire-5600-3680-User%27s-Guide--TVRVd01EST.html
ktsak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Την καλησπέρα μου σε όλους..Μετα απο ένα googling που έκανα για να βρώ τυχόν service manuals για τον Acer 5600, δεν μπόρεσα να βρώ τπτ. Ούτε καν στη σελίδα της Acer για το συγκεκριμένο μοντέλο.. Υπάρχει μήπως κανένας εδω πέρα που θα μπορούσε να με δώσει τα φώτα του..; Ή ισως κάτι πιο γενικό, που θα ήταν χρήσιμο.. Γιατι, αν επιτρεπεται τι προβλημα εχεις ? Εχω και εγω τον 5672 γιαυτο και ρωταω
Lobo1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 @ ktsak, ο φορητός είναι ενός φίλου το οποίου ο μετασχηματιστής του έλιωσε την είσοδο του βισματος, και θέλει να τον ανοίξει.. @ kid4computer, σ' ευχαριστώ φίλος που έψαξες, αλλα αυτό ειναι user guide, κι όχι manual service..να σαι καλά πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.