fe31h Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας... Έχω ένα ρουτεράκι tp-link με το οποιο είμαι ικανοποιημένος... Μου έστειλε και ο οτε ένα άλλο ρουτερ το οποίο το έχω βάλει και το χρεισιμοποιώ που και που (γιατι στο internet μπαίνουν παραπάνω απο δύο υπολογιστές, εδώ το tp-link βοηθάει... και μην πείτε να βάλω hub γιατί δεν έχω όρεξη τώρα...) τέσπα... Όταν το βγάλω απο την μπρίζα το tp-link και το ξαναβάλω μπαίνει με τα ίδια στοιχεια, ενώ το bautec (του οτε το ρουτερ) όταν το κάνω αυτό μπαίνει μέ άλλα στοιχεία μέσα... Αυτό το καταλαβαίνω γιατί αν κατεβάσω κάτι και μετα πρέπει να περιμένω 15 λεπτά με το tp-link ενώ με το bautec όλα καλά... προτειμώ να έχω το tp-link σαν βασικό ρουτερ και να μην καθομαι να αλλάζω ρούτερ όποτε κατεβάζω κάτι... (έχει και wi-fi...) Με λίγα λόγια υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μπαίνει με διαφορετική διεύθυνση κάθε φορά το tp-link???? κάποια ρύθμιση ίσως?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε να περιμένεις λίγο πριν το ξαναβάλεις στην πρίζα. Μην το κάνεις στιγμιαία.
fe31h Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 δοκιμασμένο φίλε μου... εξάλου αν το βάλω αμέσως δεν μπαίνει κιόλας, αλλά αυτό αφήστε το... είναι άλλη φασαρία(του οτε συγκεκριμένα, δεν έχω και internet μετά της 10 το βράδυ...αφηστε το...) Καμιά άλλη ιδέα??
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αν βγάλει το καλώδιο τηλεφώνου και το ξαναβάλεις παίρνει πάλι την ίδια ip; Αν το ανοιγοκλείσεις 2 ~ 3 φορές πάντα την ίδια ip έχει; Δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα να ζητάει ο router την παλιά ip που είχε και αν είναι διαθέσιμη να την δίνει ο provider. Αυτό με την ίδια ip μετά από reset το έβλεπα τα πρώτα χρόνια του ADSL στην Ελλάδα. Έχω 3~4 χρόνια να το δω να γίνετε. Αυτό που βλέπω να γίνετε τώρα είναι να παίρνεις ip που έχει αφήσει κάποιος άλλος που κατέβαζε και έκανε reset τον router του.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 αναλογως τιν ετερεια μπορει να παρει ιδια ip η οχι.px στην forthnet παιρνει πιο ευκολα διαφορετικη ip αμα το κλεισεις ενω στην otenet κραταει παραπανω η ιδια Ip.οποτεναι πρεπει να περιμενεις λιγακι παραπνω.δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.η vivodi καποτε ενω σουθ ελεγε dynamic ειχες sstatic.7-8 μηνες την ιδια Ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.