geminio11 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Παιδια θα ηθελα να προτεινεται το καλυτερο δυνατο gaming pc που μπορει να στηθει με 1500 ευρω!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
geminio11 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 1680x1050 στι τιμη συμπεριλαμβανεται και η οθονη
Dante80 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Κάτι που πολλοί δεν σκέφτονται όταν στήνουν ένα καλό gaming rig, είναι πως τα πιο βασικά εξαρτήματα σε αυτό είναι...τα περιφερειακά. Ειδικά το θέμα ποντίκι και πληκτρολόγιο. Ας δούμε μια πρόταση στο budget που έχεις... Antec Three Hundred Enermax PSU EPR625AWT PRO82 + 625W Intel Core 2 Duo 8400 (s775, 3.00 GHz, Cache 6MB, Tray) + Xigmatek HDT - S1283 DFI LP DK P45-T2RS Plus (s775, DDR2) Adata Ram 4GB DDR2 Kit 800+ Sapphire 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5) Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS) Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Dual Layer ReWriter, Sata 22X) Bulk Eizo TFT 22" S2201W BK Microsoft - Reclusa Gaming RAZER LACHESIS HERCULES XPS 5.170 SILVER Σύνολο, 1465.
Yperaspisths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνω με dante εκτος απο πληκτρολογιο,ποντικι και οθονη και case. Δεν αξιζει να δωσεις 400 ευρο για ΤΝ πανελ ακομα και αν ειναι ειζο. Η samsung T220 ειναι εξισου καλη και κοστιζει 150 ευρο λιγοτερο. Oταν μιλαμε για παιχνιδια η logitech πρεπει παντα να εχει τον πρωτο λογο. Το G9 και το G15 ειναι μακραν τα κορυφαια. Τωρα για case το coolermaster haf ειναι προκληση,γιατι προσφερεται σε εξευτελιστικη τιμη για αυτα που προσφερει
theo58 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνω με dante εκτος απο πληκτρολογιο,ποντικι και οθονη και case. Δεν αξιζει να δωσεις 400 ευρο για ΤΝ πανελ ακομα και αν ειναι ειζο. Η samsung T220 ειναι εξισου καλη και κοστιζει 150 ευρο λιγοτερο. Oταν μιλαμε για παιχνιδια η logitech πρεπει παντα να εχει τον πρωτο λογο. Το G9 και το G15 ειναι μακραν τα κορυφαια. Τωρα για case το coolermaster haf ειναι προκληση,γιατι προσφερεται σε εξευτελιστικη τιμη για αυτα που προσφερει Μπες εδώ.....κοιτα ολο τα σαιτ.....και πες μου μετα αν αλλαξες γνωμη...... http://www.razerzone.com/default.aspx Κορυφη η Logitech....αλλα η συγκεκριμενή εταιρεία οπως θα δεις....το μονο που ασχολείται ειναι gaming...... Υ.Γ.Το HAF της Coolermaster....ειναι η πρωτη επιλογη για το νεο μηχανημα.....
Dante80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνω με dante εκτος απο πληκτρολογιο,ποντικι και οθονη και case. Δεν αξιζει να δωσεις 400 ευρο για ΤΝ πανελ ακομα και αν ειναι ειζο. Η samsung T220 ειναι εξισου καλη και κοστιζει 150 ευρο λιγοτερο. Oταν μιλαμε για παιχνιδια η logitech πρεπει παντα να εχει τον πρωτο λογο. Το G9 και το G15 ειναι μακραν τα κορυφαια. Τωρα για case το coolermaster haf ειναι προκληση,γιατι προσφερεται σε εξευτελιστικη τιμη για αυτα που προσφερει H διαφορά της συγκεκριμένης EIZO με την samsung είναι αβυσσαλέα. Και πλάκα, είναι πως φοράει samsung panel ΚΑΙ αυτή...τυχαίνει να την έχω δουλέψει λίγο, και απλά αξίζει κάθε της euro. Η διαφορά όπως πάντα είναι στο calibration καθώς και στο control hardware. Για το mouse, θα διαφωνήσω, κατά την γνώμη μου η razer βγάζει τα καλύτερα gaming προϊόντα παγκοσμίως. Πράγματι πάντως η logitech έχει βγάλει μερικά φοβερά μοντέλα. Τέλος, το HAF δεν θα το επέλεγα σε καμία περίπτωση. Άσχημο (πολύ κιτς ρε παιδάκι'μ, αλλά νταξ, αυτό είναι θέμα γούστου), πολύ θορυβώδες και αρκετή πλαστικούρα έξω και μέσα. Στα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις καταπληκτικά κουτιά όπως το Antec P182 και 1200, το θηριώδες Akasa Mirage, και από καιρό σε καιρό best sellers σε προσφορά όπως τα lian li B25, 1100 κτλ κτλ.
Yperaspisths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 H διαφορά της συγκεκριμένης EIZO με την samsung είναι αβυσσαλέα. Και πλάκα, είναι πως φοράει samsung panel ΚΑΙ αυτή...τυχαίνει να την έχω δουλέψει λίγο, και απλά αξίζει κάθε της euro. Η διαφορά όπως πάντα είναι στο calibration καθώς και στο control hardware. Για το mouse, θα διαφωνήσω, κατά την γνώμη μου η razer βγάζει τα καλύτερα gaming προϊόντα παγκοσμίως. Πράγματι πάντως η logitech έχει βγάλει μερικά φοβερά μοντέλα. Τέλος, το HAF δεν θα το επέλεγα σε καμία περίπτωση. Άσχημο (πολύ κιτς ρε παιδάκι'μ, αλλά νταξ, αυτό είναι θέμα γούστου), πολύ θορυβώδες και αρκετή πλαστικούρα έξω και μέσα. Στα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις καταπληκτικά κουτιά όπως το Antec P182 και 1200, το θηριώδες Akasa Mirage, και από καιρό σε καιρό best sellers σε προσφορά όπως τα lian li B25, 1100 κτλ κτλ. To αν ειναι ωραιο ή οχι ειναι υποκειμενικο. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ. Μοιαζει σαν τανκ ετσι που ειναι.Εχει ενα military look. Εχει φοβερη εμφανιση κατα την γνωμη μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΟΡΥΒΩΔΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ LOW ΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ. . To μονο μειονεκτημα του κουτιου ειναι οτι δεν εχει dust filters. Οριστε και μερικα review με τεστ για τις θερμοκρασιες http://www.overclockersclub.com/reviews/coolermaster_haf_932/5.htm . Σε συγκριση με τα αλλα cases εχει 5-6 βαθμους χαμηλοτερες θερμοκρασιες και στην καρτα γραφικων πετυχαινει εως και 10 βαθμους χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο ενα αλλο case!!!!!!! Eδω εχει συγκριση με παρα πολλα cases και με το AKASA MIRAGE που προτεινεις. Το haf 932 πετυχαινει θερμοκρασιες χαμηλοτερες εως και 8 βαθμους!!!!!!!!!!!!!! http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/16/cooler-master-haf-932/4
Dante80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μα φυσικά και έχει κορυφαίες θερμοκρασίες. Το κουτί λειτουργεί σαν wind tunnel με τους 230αρηδες. Αλλά προσωπικά το απόλυτα τελευταίο πράγμα που θα κοίταγα σε ένα mainstream case θα ήταν οι θερμοκρασίες του man...πρώτα πάει η τιμή, μετά η ποιότητα κατασκευής, η σχεδίαση και τέλος ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες που είναι συνάρτηση περισσότερο των ανεμιστήρων του. Και πάλι, δεν μπορώ να το προτείνω σε καμία περίπτωση, μετά την εμπειρία που είχα μαζί του. Δεν αξίζει τα λεφτά του. Αλλά αν σου κάνει man, βουρ!
Yperaspisths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μα φυσικά και έχει κορυφαίες θερμοκρασίες. Το κουτί λειτουργεί σαν wind tunnel με τους 230αρηδες. Αλλά προσωπικά το απόλυτα τελευταίο πράγμα που θα κοίταγα σε ένα mainstream case θα ήταν οι θερμοκρασίες του man...πρώτα πάει η τιμή, μετά η ποιότητα κατασκευής, η σχεδίαση και τέλος ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες που είναι συνάρτηση περισσότερο των ανεμιστήρων του. Και πάλι, δεν μπορώ να το προτείνω σε καμία περίπτωση, μετά την εμπειρία που είχα μαζί του. Δεν αξίζει τα λεφτά του. Αλλά αν σου κάνει man, βουρ! Καλα δεν νομιζω οτι ειναι ακριβο. Ενταξει παλαιοτερα ειχε 119 ευρο ,αλλα και στα 140 ευρο δεν ειναι ακριβο. Μιλαμε full atx,για κουτι με τεραστιους ανεμιστηρες κ.τ.λ. Για μενα και για τους περισσοτερους και ειδικα τους gamers το πρωτο που θα πρεπει να μετραει ειναι η θερμοκρασια. Το να εχεις 10 βαθμους λιγοτερους στην καρτα γραφικων ειναι τεραστιο θεμα. Οταν μιλας για ποιοτητα κατασκευης τι εννοεις? Σε οσα reviews εχω διαβασει δεν εχω παρατηρησει κατι για την ποιοτητα του και δεν εχουν αναφερει κατι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Για mouse θα έλεγα Roccat έχω ποστάρει και σχετικό thread με pics. Τα πατάει όλα τα αλλα. GPU γιατί ATI? Τελευταία πολλά games βγάζουν ασυμβατότητα με ATI και περιμένεις σαν χαζός το fix. Θα έλεγα Nvidia αλλα γούστα είναι αυτά...για οθόνη παο πάντα με samsung μιας και το CP και software τις είναι εξαιρετικό.τα υπόλοιπα φαίνονται μια χαρά.
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλή η σύνθεση του Dante80. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1139096&page=3&category=69977719&catalog=20 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1163787&HYKARTAGRAFIKONMONTELO=GTX260&category=69977735&catalog=20 Να και δύο εναλλακτικές (btw τόσα λεφτά για mouse...)
geminio11 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πολυ ωραια παιδια!! Αλλα ο φιλος μου θελει και μια εναλλακτικη σε Nehalem ...
Dante80 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εξήγησέ του πως δεν χρειάζεται τον Nehalem για παιχνίδια. Η διαφορά στις επιδόσεις σες παιχνίδια θα είναι πολύ μικρή, ενώ στην τιμή πολύ μεγάλη. Επίσης, η αναβαθμισημότητα του Nehalem rig δεν είναι λόγος αγοράς, μιας και το headway του 775 είναι μεγάλο ακόμα. Τέλος, οι gamers θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό για να βγουν επεξεργαστές και mobo κατάλληλες για αυτούς, δλδ Q2-Q3 09 με τα LGA 1156 κομμάτια... Αν δεν καταλαβαίνει τπτ από όλα αυτά και πάει για το hype, πες το να κάνει κάτι τέτοιο (add 100more for memory, and 59 more for a drive)...
caution Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το οποίο σύστημα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ στα παιχνίδια από το πρώτο που πρότεινες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.