Προς το περιεχόμενο

mypridephones.com. Εχει ψωνισει ποτε κανεις?

N1ghtW0lf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα αυτην την σελιδα γιατι θελω να αγορασω το Apple iphone 16GB 3G, και το εχουν στα 300$ ξεκλειδωτο και με 1 χρονο εγγυηση και με return policy.

Το θεμα ειναι οτι ακουγεται παρα πολυ ωραια, αλλα την σελιδα δεν την ξερω, δεν εχω ψωνισει ποτε απο εκει και δεν ξερω αν μπορω να τους εμπιστευτω.

Μηπως ρε παιδια την ξερει κανεις τη σελιδα και ειχε εμπειρια?

Δημοσ.

αμα βλεπεις western union πρεπει να φευγεις...

επισης ενω το σιτε εχει ως διευθυνση το λονδινο οι τιμες που δινει ειναι μονο σε δολαριο...

το σιτε εχει γινει register πριν λιγες μερες...

Creation Date........ 2008-09-24

οποτε μακρια...

Δημοσ.

Βρηκα και αυτο εδω τωρα το οποιο μαλλον δειχνει πως το site ειναι μαλλοοον μια απατη.

http://www.motorolafans.com/forums/a1600-general-chat/23025-site-real-a1600-a1800-other-phones-too-cheap.html

οπως και αυτο: http://feu.answers.yahoo.com/question/index?qid=20081112115354AAMsCDQ

Ευχαριστω παιδια για το help!

Δημοσ.

Mypride telecom

address:35 FIRS AVENUE

London,England

United Kingdom

Zip code.N11 3NE

+20192023606

Δεν υπάρχει ούτε τέτοια διεύθυνση ούτε τέτοιο τηλέφωνο στο Λονδίνο. Είναι τόσο άκυρο το site που ούτε να κλέψουν τα λεφτά σου δεν θα μπορέσουν! :lol:

Δημοσ.
Mypride telecom

address:35 FIRS AVENUE

London,England

United Kingdom

Zip code.N11 3NE

+20192023606

Δεν υπάρχει ούτε τέτοια διεύθυνση ούτε τέτοιο τηλέφωνο στο Λονδίνο. Είναι τόσο άκυρο το site που ούτε να κλέψουν τα λεφτά σου δεν θα μπορέσουν! :lol:

Απο απορια: Πως ανακαλυψες πως δεν υπαρχει τετοια διευθυνση στο Λονδινο και ουτε τετοιο τηλ?

Γαμωτο...και ειχα χαρει για λιγο που βρηκα φτηνο το iphone αν και μου βρωμαγε απο αποσταση η τρελη διαφορα στην τιμη...

Τελικα απο που μπορω να το βρω φτηνα και εμπιστα?

Δημοσ.

Το λέει και το όνομα "Mypride"

η His pride... μάλλον δεν θα είναι και μεγάλη αφού τον έχουν πάρει χαμπάρι

Δημοσ.

Ήμουν πολλά χρόνια Λονδίνο αλλά το κυριότερο έχω μάθει να μυρίζω απάτες σε sites από μακριά. Το καλό είναι ότι έχω γλιτώσει φιλαράκια από την ταλαιπωρία λίγο πριν την παραγγελία και το άσχημο ότι πολλοί πούστηδες που στήνουν τέτοιες σελίδες πλουτίζουν από την αφέλεια και την καλή διάθεση των υπολοίπων. Αλλά δεν κάνω κάτι μαγικό. Μπορείς να βρεις διάφορες πληροφορίες στο πως να καταλαβαίνεις κακόβουλα e-shops (ακόμα και στο google για τυχόν μαρτυρίες). Το βασικότατο: οι απίστευτα χαμηλές τιμές. Ή σου παίρνουν τα λεφτά και στήνουν άλλο site ή σου στέλνουν ένα iphone από τα jumbo bebe :mrgreen:

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι εστειλα σε 3 τετοια sites κατι email το μεσημερι, και τα 3 ηταν παρομοια στο structure και μου απαντησε μονο το ενα που σας ειπα

Δημοσ.

Μη χάνεις το χρόνο σου ψάχνοντας σε site με καλές τιμές και πληρωμή μόνο με western union. Η πληρωμή με WU γίνεται αποκλειστικά επειδή δεν σου παρέχει εσένα καμιά ασφάλεια και είναι σοβαρότατη ένδειξη ότι πρόκειται περί απατεωνιάς.

Δημοσ.
Το ebay ειναι αξιοπιστο γενικα? Εχει ψωνισει κανεις ποτε απο εκει?

Ναι έχω ψωνίσει περίπου 12 φορές, εκ των οποίον δεν με ρίξανε ποτέ απλά μου βγήκε τις 2 φορές πατάτα το προϊόν (δεν το είχα ψάξει καλά). Πάλι πρέπει οπωσδήποτε ο πωλητής να υποστηρίζει paypal, αν σου πει κανείς για western union κάνε την με ελαφριά. Γενικά να είσαι καχύποπτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...