aladdin7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα. Πως μπορω να καθαρισω απο τον επεξεργαστη μου την παστα που του εχω βαλει; Θελω να αλλαξω ψυχτρα!
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Με λίγο οινόπνευμα και ένα πανάκι. Υπάρχει κι ενα ειδικό υγρό υποτίθεται που είχα πάρει από το e-shop μια φορά αλλά κι εκείνο 95% οινόπνευμα έχει οπότε..
grimpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 H standard λύση για δύσκολες δουλειές είναι χρήση λίγης ποσότητας καθαρής (90%) ισοπροπυλικής αλκοόλης (ISO-Propanol, Isopropyl Alcohol) σε βαμβάκι. Ξεκολλάει ακόμη και τσιμέντο από τον επεξεργαστή και την ψήκτρα. Προσοχή στην χρήση της και μακριά απο εισπνοές.
giorgosa5 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 εγω φτυνω και μετα τριβω γερα με το μανικι χα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
De@th L0rd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το σετάκι της Arctic Clean κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από το οινόπνευμα.Αλλά ΠΟΛΥ καλύτερη...
pappous_soulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως που το κάνω με οινόπνευμα όλο κάτι μένει...
mpentenis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 benzini apo super market, apo ayth poy exei h mama gia toys lekedes kserameni silikoni, den bgainei oute me tripsimo, molis akoumpiseis mia stagona panw eksafanizetai, enw stis psiktres gializei kai den menei tipota to oinopneyma 8elei tripsimo, to tripsimo prokalei gdarsimata, kai gdarsimata DEN 8eloume
oneofthem Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το σετάκι της Arctic Clean κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από το οινόπνευμα.Αλλά ΠΟΛΥ καλύτερη... άμα δυσκολεύεσαι με το οινόπνευμα, σε ένα μίγμα βάζεις 30% ασετόν και το υπόλοιπο οινόπνευμα περίπου τα ίδια έχει μέσα και το arctic clean οπότε δε συμφέρει
ANEMOS-V Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Χωρίς καθόλου χημικά υγρά, απλά ζεσταίνοντας την επιφάνεια να μαλακώσει η κρεμα με ένα σεσουάρ και αφαιρείται με βαμβακερό πανί - χαρτί κουζίνας.
mpentenis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ε καλα γραψε λαθος, να μην το κανω και εγω μια φορα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.