NiCk_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 http://meninos.us/shop/en/produtos/coasters/coasters.html Είναι απλά coasters για να βάζεις ποτήρια επάνω, αλλά είναι ότι πιο geeky-cool έχω δεί τα τελευταία χρόνια !! :-D:-D Δυστυχώς όμως είναι 60 δολάρια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 http://meninos.us/shop/en/produtos/coasters/coasters.html Είναι απλά coasters για να βάζεις ποτήρια επάνω, αλλά είναι ότι πιο geeky-cool έχω δεί τα τελευταία χρόνια !! :-D:-D Δυστυχώς όμως είναι 60 δολάρια ! Δεν είναι πολλά τα 60$ (48€) ... γενικότερα δεν βρίσκεις 16 όμορφα coasters με λιγότερο από 50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι πολλά τα 60$ (48€) ... γενικότερα δεν βρίσκεις 16 όμορφα coasters με λιγότερο από 50€ Με έπεισες !!! Μάλλον θα τα αγοράσω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Watch out people!! Geek alert!!!!! GEEK ALERT!!!! :shifty: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Με έπεισες !!! Μάλλον θα τα αγοράσω ! Honestly τώρα, αν δεν ήμουν ταπί τον τελευταίο καιρό θα έπερνα... αλλά εγώ είμαι απαιτητικός θέλω Μocha VNC, Cydia και swirlyMMS coasters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Φίλε alestr9s, αυτό είναι που σκέφτομε ρε γμτ ... Πολύ geeky πραγματικά, αλλά πως να το κάνουμε, το έχω μέσα μου τελικά ! Εδώ coasters ποτέ μου δεν χρησιμοποιώ, και πρόκειτε να δώσω 60 δολάρια για να αγοράσω τώρα ! :lol: Ίσως αν τα χρησιμοποιήσω για διακόσμηση σπιτιού ίσως ??? Πάνω σε τοίχο ή κάτι ανάλογο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ΧΑαχΑχαχα :lol: Τι σου είναι η καταναλωτική μανία εε? Κοντοζυγώνουν και γιορτές!! :-D (This boy is excused!!!) :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γράμμα από το παιδί του χρήστη NiCk_ Άγιε μου Βασίλη φέτος που ήμουν καταπληκτικό παιδί θα ήθελα να μου φέρεις το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα,δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω τα coasters μαζί τους θα παίζω,μαζί τους θα κοιμάμαι,μαζί τους θα πηγαίνω βόλτες και θα τα παίζω με τους φίλους μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Τι σου είναι η καταναλωτική μανία εε? Κοντοζυγώνουν και γιορτές!! Ακριβώς ! Γράμμα από το παιδί του χρήστη NiCk_ Άγιε μου Βασίλη φέτος που ήμουν καταπληκτικό παιδί θα ήθελα να μου φέρεις το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα,δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω τα coasters μαζί τους θα παίζω,μαζί τους θα κοιμάμαι,μαζί τους θα πηγαίνω βόλτες και θα τα παίζω με τους φίλους μου Αν αυτό είναι το παιδί μου, τότε η μητέρα του θα πρέπει να είναι η Monica από τους Friends ( geekness + καθαριότητα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Αυτά τα coasters κολλημένα πάνω σε καθρέπτη και όλο αυτό σαν σύνολο στον τοίχο κολλημένο.......... αυτά είναι :D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ε όχι και geeky... Να ήταν Solaris, θα το δεχόμουν! Trenty νομίζω ότι είναι η σωστή λέξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.