Προς το περιεχόμενο

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Δώρο Χριστουγέννων !

NiCk_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

035013-geekycoasters_1-1.jpg

3009619165_4ac4970934_b.jpg

http://meninos.us/shop/en/produtos/coasters/coasters.html

Είναι απλά coasters για να βάζεις ποτήρια επάνω, αλλά είναι ότι πιο geeky-cool έχω δεί τα τελευταία χρόνια !! :-D:-D:-D Δυστυχώς όμως είναι 60 δολάρια ! :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

035013-geekycoasters_1-1.jpg

3009619165_4ac4970934_b.jpg

http://meninos.us/shop/en/produtos/coasters/coasters.html

Είναι απλά coasters για να βάζεις ποτήρια επάνω, αλλά είναι ότι πιο geeky-cool έχω δεί τα τελευταία χρόνια !! :-D:-D:-D Δυστυχώς όμως είναι 60 δολάρια ! :shock:

Δεν είναι πολλά τα 60$ (48€) ... γενικότερα δεν βρίσκεις 16 όμορφα coasters με λιγότερο από 50€

Με έπεισες !!! Μάλλον θα τα αγοράσω ! :lol:

Honestly τώρα, αν δεν ήμουν ταπί τον τελευταίο καιρό θα έπερνα... αλλά εγώ είμαι απαιτητικός θέλω Μocha VNC, Cydia και swirlyMMS coasters :P

Φίλε alestr9s, αυτό είναι που σκέφτομε ρε γμτ ... Πολύ geeky πραγματικά, αλλά πως να το κάνουμε, το έχω μέσα μου τελικά ! :lol: Εδώ coasters ποτέ μου δεν χρησιμοποιώ, και πρόκειτε να δώσω 60 δολάρια για να αγοράσω τώρα ! :lol::lol: Ίσως αν τα χρησιμοποιήσω για διακόσμηση σπιτιού ίσως ??? Πάνω σε τοίχο ή κάτι ανάλογο ?? :rolleyes:

Γράμμα από το παιδί του χρήστη NiCk_

Άγιε μου Βασίλη φέτος που ήμουν καταπληκτικό παιδί θα ήθελα να μου φέρεις το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα,δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω τα coasters μαζί τους θα παίζω,μαζί τους θα κοιμάμαι,μαζί τους θα πηγαίνω βόλτες και θα τα παίζω με τους φίλους μου :P

Τι σου είναι η καταναλωτική μανία εε? Κοντοζυγώνουν και γιορτές!!

Ακριβώς ! :lol:

Γράμμα από το παιδί του χρήστη NiCk_

Άγιε μου Βασίλη φέτος που ήμουν καταπληκτικό παιδί θα ήθελα να μου φέρεις το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα,δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω τα coasters μαζί τους θα παίζω,μαζί τους θα κοιμάμαι,μαζί τους θα πηγαίνω βόλτες και θα τα παίζω με τους φίλους μου :P

Αν αυτό είναι το παιδί μου, τότε η μητέρα του θα πρέπει να είναι η Monica από τους Friends :lol: ( geekness + καθαριότητα )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...