iwannam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 εχω ενα κωδικα σε php ο οποιος δεν τρεχει σωστα, οταν κανω τις απαιτουμενες διορθωσεις μου βγαζει αυτο το error..... Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\sierra\index.php:1) in C:\AppServ\www\sierra\index.php on line 1 πριν βιαστει καποιος να πει οτι εχω αφησει καποιο κενο πριν το session_start ή κανει ouput κατι πριν απο αυτο, να πω οτι το κοιταξα αυτο και δεν ισχυει (φαινεται αλλωστε και απο το on line 1 το κουφο ειναι οτι αυτο παρουσιαζεται ακομη και με την παραμικρη αλλαγη....π.χ αν αλλαξω μια print με echo......και το ακομη πιο τρελο, αν επαναφερω τον κωδικα στην αρχικη του κατασταση το ξαναπεταει !!!(ενω πριν την αλλαγη δεν το εβγαζε) εαν καποιος καταλαβε τι εγραψα && γνωριζει τι μπορει να συμβαινει....... please help γιατι θα τρελαθω...
fromaz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ...πριν βιαστει καποιος να πει οτι εχω αφησει καποιο κενο πριν το session_start ή κανει ouput κατι πριν απο αυτο, να πω οτι το κοιταξα αυτο και δεν ισχυει Κι όμως, αυτό ακριβώς ισχύει. Μήπως έχεις σώσει το αρχείο σε utf-8 με κάποιον ηλίθιο editor στα Windows, και σου βάζει BOM πριν το <?php;
iwannam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αυτο πρεπει να ειναι τελικα, το ελυσα το προβλημα με μπακαλιστικο τροπο. Εκανα copy paste γραμμη γραμμη τον κωδικα σε αλλο κενο editor και ως εκ θαυματος δεν υπηρχε error....και ναι ηταν utf-8 στον ηλιθιο editor τον windows! thanx for the answer!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.