EXPHARTION Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας κατεβάζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια αρχείων εκτός από το επεισόδιο (Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά) που έχει 12 κομμάτια θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόγραμμα ή κάτι τέλος πάντων κάτι που να μπορώ να βάζω ότι σελίδες ή κομμάτια που θέλω και να τα κατέβαζει όλα μαζί.Το σπαστικό με το Rapidhare είναι ότι πρέπει να κατέβαζεις ένα ένα το κομμάτι αρχείου και άμα μπεις δεύτερη φορά σου λέει να περιμένεις 15 λεπτά με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές μέρες και ώρες.Τι θα κάνω; Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εξαιρετικός τίτλος και εξαιρετικό θέμα. Αν έψαχνες στο forum με λήμμα rapidshare, θα έβρισκες λύση αμέσως.
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Το αρχικό σου μήνυμα μετακινήθηκε από εμένα στο θέμα Οδηγός Rapidshare και έχεις λάβει ήδη εκεί κάποιες απαντήσεις. Ας είμαστε λίγο πιο «ανοιχτομάτηδες»! Η ενεργοποίηση στο προφίλ μας των e-mail notifications βοηθάει τα μάλα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.