Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με NOD32 μετά το defrag

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους!!!

Από χθες είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού.Χθες το απόγευμα αφήσα το Ο&Ο να κάνει defrag.Γυρνάω σπίτι και το defrag είχε ολοκληρωθεί.Μετά από λίγο παρατήρησα ότι είχε εξαφανιστεί το εικονίδιο του NOD32 από το system tray.Πάω να το ανοίξω αλλά αυτό τίποτα.Το κανω uninstall και ξανά εγκατάσταση αλλά και πάλι τίποτα.To ξανακάνω uninstall και το αφήνω έτσι.Μπαίνω να παίξω NBA 2k9 και εκεί που δεν μου κολλούσε καθόλου με όλα full,άρχισε να κολλάει αφάνταστα (22fps).Τρελάθηκα!!!! :cry::cry:

Κάνω format βάζω drivers και τα λοιπά....,πάω κάνω εγκατάσταση το NOD και πάλι τα ίδια...δεν έτρεχε με τίποτα!!!!! Και το άλλο κουφο είναι στις επιλογές φακέλων οτι κάνω εμφάνιση κρυφών αρχείων ,πατάω εφαρμογή αλλά δεν εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία.

Ξαναέκανα format σήμερα το πρωί αλλά και πάλι μάταια μιας και πάλι δεν γίνεται να κάνω εμφάνιση κρυφών αρχείων.Δεν αντέχω θα τρελαθώ :cry::cry::cry::devil::devil::devil::devil:

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει !!!!!!!!

Δημοσ.

Για την εμφάνιση των κρυφών αρχείων δες τα παρακάτω.

Πρόβλημα με την Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων

Δεν μπορώ να δω τα κρυφά αρχεία και φακέλους

Προβλημα με κρυφα αρχεια

Προβλημα με εμφανιση κρυφων αρχειων

Πρόβλημα με τα Hidden Files

Αν το O&O ήταν σπασμένο, πιθανόν να βρήκες τον (αρχικό) υπεύθυνο. Αν δε σ αφήνει να εγκαταστήσεις antivirus ίσως να βγάλεις άκρη με κάποιο live CD με ενημερωμένο antivirus. Αλλά περίμενε και καμιά άλλη άποψη...

Δημοσ.

Eπίσης ξέχασα να αναφέρω οτι από την ώρα που δημιουργήθηκαν τα συγκεκριμένα προβλήματα υπάρχει και άλλο 1 πρόβλημα.Κάνω δπλό κλικ στον υπολογιστή μου και όταν πάω να μπω σε κάποιο από τα partitions του σκληρού μου πχ να μπω στον C: δίπλα στον δείκτη του ποντικιού εμφανίζεται μια κλεψύδρα και πάνω στην γραμμή διευθύνσεων ακαριαία φαίνεται σαν να μαρκάρεται το C: και μπαίνει κανονικά στον C αλλά αν πατήσω backspace για να γυρίσω πίσω δεν με πάει πίσω αλλά με πάει πάνω στην γραμμή διευθύνσεων για να γράψω.Επίσης ούτε το printscreen δουλεύει.Έτσι μου ερχεται τώρα να κάνω και τα 6 partitions format μήπως και το πρόβλημα το προκαλεί κάποιο από τα άλλα partitions

Δημοσ.

Εφόσον έκανες format στο partition των windows και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, προφανώς ο ιός/trojan/κάτι έχει χωθεί και σε κάποιο/α απ τα άλλα.

Δημοσ.
Για την εμφάνιση των κρυφών αρχείων δες τα παρακάτω.

Πρόβλημα με την Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων

Δεν μπορώ να δω τα κρυφά αρχεία και φακέλους

Προβλημα με κρυφα αρχεια

Προβλημα με εμφανιση κρυφων αρχειων

Πρόβλημα με τα Hidden Files

Αν το O&O ήταν σπασμένο, πιθανόν να βρήκες τον (αρχικό) υπεύθυνο. Αν δε σ αφήνει να εγκαταστήσεις antivirus ίσως να βγάλεις άκρη με κάποιο live CD με ενημερωμένο antivirus. Αλλά περίμενε και καμιά άλλη άποψη...

Φίλε Αntonl σε όλα τα Link που μου έδωσες αναφέρει ότι με format διορθώνεται το προόβλημα αλλά εγω έγω έχω κάνει ήδη 2 format μέσα σε μια μέρα και τίποτα.

Δημοσ.

Δηλ. αυτό δεν έκανε κάτι;

τελικο το έκανα απλά αλλάζοντας την τιμή απο 0 σε 1

HKEY_LOCAL_MACHINESoftware\Microsoft \Windows \CurrentVersion \Explorer \Advanced \Folder \Hidden \SHOWALL

και αλλάξτε την τιμη του CheckedValue απο 0 σε 1

restart και ολα οκ!

thanks!

Δημοσ.
Δηλ. αυτό δεν έκανε κάτι;

Οχι φίλος δεν έκανε κάτι.

Στο ESET Smart Security που μόλις εγκατέστησα μου αναβοσβήνει συνέχεια ενα παραθυρακι κάτω δεξιά που λέει:

Object:

C:\yt8a.exe

Threat:

a variant of Win32/autorun.ADC worm

Information:

cleaned by deleting - quarantined

Επίσης έβαλα να κάνει scan και από το msconfig βρήκα οτι τρέχει το Υt8a.exe από το c:\windows\system32\yt8a.exe και πήγα το έκανα delete.Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ανοίγουν οι σκληροί μου.Πατάω διπλό κλικ με μου βγάζει άνοιγμα με....

-----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 06 : 04 : 39-----

Εφόσον έκανες format στο partition των windows και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, προφανώς ο ιός/trojan/κάτι έχει χωθεί και σε κάποιο/α απ τα άλλα.

Έβαλα να κάνει search σε όλα τα partitions πριν λίγο.Για να δούμε!!!!

Δημοσ.

Μπορεί και να μην έχει σχέση με το τί έπαθες, πάντως από δικές μου περίεργες εμπειρίες σε δίσκους ύστερα από χρήση του Ο&Ο δεν ξαναχρησιμοποίησα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν μπόρεσα να βρω τον απόλυτο συσχετισμό για να του ρίξω το φταίξιμο τότε, αλλά ήταν η μοναδική ενέργεια που είχε γίνει πριν τα προβλήματα.

Δημοσ.

Στον υπολογιστή σου έχει εγκατασταθεί ένα διαδεδομένο αλλά ακίνδυνο trojan, πέτα το NOD32, είναι άχρηστο σε πολλές περιπτώσεις Trojans, και εγκατέστησε τα Super Antispyware και Anti-Malware για να κάνεις δουλειά. Scan σε όλους τους δίσκους ΚΑΙ τα flash usb εαν έχεις. Να γνωρίζεις οτι αρκετά προγράμματα που κατεβάζεις πειρατικά φαίνονται καθαρά αλλά δεν είναι, το setup του προγράμματος είναι ξαναφτιαγμένο και έχει γίνει injection του trojan με σκοπό να κοροϊδεύει τον χρήστη και τα Antivirus, η καλύτερη,ευκολότερη και δωρεάν λύση για όλα αυτά και οχι μόνο ειναι το μοναδικό Sandboxie, ξεμπερδεύεις μια και καλή από τα virus/trojans και τα antivirus προγράμματα και χαίρεσαι να κοροϊδεύεις τα Trojans τρέχοντας τα.

Επίσης, συνήθισε να ξεσυνηθίσεις τον Windows Explorer, δεν κάνει για τέτοιες δουλειές, δοκίμασε την Elite των file managers με το Total Commander Ultima Prime.

Δημοσ.
Στον υπολογιστή σου έχει εγκατασταθεί ένα διαδεδομένο αλλά ακίνδυνο trojan (...)

Έτσι που το ξεκινάς μου θυμίζεις κάτι διαφημιστικά banners από σελίδες και κάτι τέτοια, χα!

:lol:

Δημοσ.

Το πρόβλημα όπου δεν ανοίγουν οι σκληροί μου,πατάω διπλό κλικ με και μου βγάζει άνοιγμα με πως θα το φτιάξω ???

-----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 08 : 48 : 10-----

Στον υπολογιστή σου έχει εγκατασταθεί ένα διαδεδομένο αλλά ακίνδυνο trojan, πέτα το NOD32, είναι άχρηστο σε πολλές περιπτώσεις Trojans, και εγκατέστησε τα Super Antispyware και Anti-Malware για να κάνεις δουλειά. Scan σε όλους τους δίσκους ΚΑΙ τα flash usb εαν έχεις. Να γνωρίζεις οτι αρκετά προγράμματα που κατεβάζεις πειρατικά φαίνονται καθαρά αλλά δεν είναι, το setup του προγράμματος είναι ξαναφτιαγμένο και έχει γίνει injection του trojan με σκοπό να κοροϊδεύει τον χρήστη και τα Antivirus, η καλύτερη,ευκολότερη και δωρεάν λύση για όλα αυτά και οχι μόνο ειναι το μοναδικό Sandboxie, ξεμπερδεύεις μια και καλή από τα virus/trojans και τα antivirus προγράμματα και χαίρεσαι να κοροϊδεύεις τα Trojans τρέχοντας τα.

Επίσης, συνήθισε να ξεσυνηθίσεις τον Windows Explorer, δεν κάνει για τέτοιες δουλειές, δοκίμασε την Elite των file managers με το Total Commander Ultima Prime.

το Total Commander Ultima Prime τι ακριβώς κάνει ???

Δημοσ.

Χρειάζεσαι κατεπειγόντως εναν 2ο file manager πέραν της μετριότητας που λέγεται Windows Explorer για να εχεις πρόσβαση στους δίσκους/αρχεία σου αυτήν την στιγμή, ξεκαθάρισε με το trojan με την βοήθεια των Super Antispyware και Anti-Malware πρώτα.

Δημοσ.

Επίσης κατέβασα το SuperAntispyware έκανα scan και βρήκα 23 cookies και 1 trojan, τα έσβησα και τώρα κάνω search με το a-squared Anti-Malware να δω και αυτο τι θα βρεί.Πάντως όταν πάω run> msconfig > εκκίνηση το έχει ακόμα το Yt8a μου λέει οτι βρίσκεται στο system32 αλλά πάω εκεί και δεν το βρ΄σκω.Ο συγκατοικός μου που κόλλησε και αυττός τον ίδιο ιο πέρασε το Panda antivirus και το βρήκε το Yt8a.exe μόλις τώρα και το διέγραψε.

-----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 09 : 10 : 40-----

Χρειάζεσαι κατεπειγόντως εναν 2ο file manager πέραν της μετριότητας που λέγεται Windows Explorer για να εχεις πρόσβαση στους δίσκους/αρχεία σου αυτήν την στιγμή, ξεκαθάρισε με το trojan με την βοήθεια των Super Antispyware και Anti-Malware πρώτα.

Grimpr το Total Commander Ultima Prime είναι free???

Επίσης ο μόνος τρόπος για να μπω στους δίσκους μου είναι πατώντας πάνω στην γραμμή διευθύνσεων το γράμμα που αντιστοιχεί στον δίσκο τον οποίο θέλω να μπω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...