koiliodoulos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτεινετε μια καλη κάρτα ήχου καθώς θέλω να συνδέσω την κιθάρα μου στον υπολογιστή.Χρήματα μέχρι 75 ευρώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
nikoskon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ανέβα λιγάκι... Γύρω στα 100€ σου κάνει η M-Audio Delta Audiophile 24/96. Κοστίζει 75€ χωρίς ΦΠΑ. Άρα 90€ με ΦΠΑ. Δεν νομίζω να υπάρχει φθηνότερη επιλογή. Δεν υπάρχει audio κάρτα ήχου με λιγότερα χρήματα. Αν θες υπάρχουν και USB/Firewire λύσεις αλλά πάνε ακριβότερα.
ferongr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αν εχεις καπου καμια Audigy 2 θαμμενη, με τους kX drivers μπορεις να κανεις πραγματα που μονο πανακριβες επαγγελματικες καρτες κανουν (realtime εφφε, ASIO, κλπ). H Audigy 2 εχει αξιοπρεπη ποιοτητα εισοδων (σε αντιθεση με τη Live) http://kxproject.lugosoft.com/
grimpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Η καλύτερη επιλογή σου είναι σε USB, μια EMU 0202 USB 2.0. 99 ευρώ απο Νάκα. Ξέχνα Creative και λοιπές gamer κάρτες, έτη φωτός μακριά η EMU από τις καρτούλες της Creative.
atropa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Η καλύτερη επιλογή σου είναι σε USB, μια EMU 0202 USB 2.0. 99 ευρώ απο Νάκα. Ξέχνα Creative και λοιπές gamer κάρτες, έτη φωτός μακριά η EMU από τις καρτούλες της Creative. Η emu ειναι της creative ολες οι καρτες της emu μεχρι τα 150ε ειναι με τσιπακια της creative πια. μονο τα μοντελα απο 200ε και πανω ειναι με τσιπακια της emu αλλα πανω σε πλακετες της creative.
grimpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το ότι φοράνε DSP της Creative δεν λέει τίποτα, όλα τα implementations της EMU είναι κλάσεις ανώτερα από της Creative σε οδηγούς και το ποιο σημαντικό τους καλύτερους D/A converters και εξαιρετικά opamps, με εξαίρεση την EMU 0202 που φοράει Cirrus D/A. Καμιά σχέση με τις μετριότατες gaming καρτούλες της Creative. Μην μπερδεύεται την ***τσα με την βούρτσα. Οι υλοποιήσεις της EMU είναι κλάσεις ανώτερες και best value κάρτες με κορυφή στο value/quality την EMU USB 0202. Και μην ξεχνάμε τα προβλήματα των Audigy με το απαίσιο 48khz εσωτερικό resampling και τους απαράδεκτους οδηγούς. Ρωτήστε και τους άρρωστους στο Head-Fi και θα διαβάσετε γιατί οι κάρτες της EMU, 0202/0404/1212m, είναι από τις πιο δημοφιλείς professional audio κάρτες και επίσης τι γνώμη έχουνε για την σειρά Audigy. Και σαν κάτοχος μιας 1212m μπορώ να πω ότι δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσω κάρτα ήχου για πολλά χρόνια ακόμη. http://ixbtlabs.com/articles2/proaudio/emu-0202.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.