Προς το περιεχόμενο

κατατακτηριες εξετασεις

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.φοιτω σε ενα παραιατρικο τμημα του τει αθηνας.θελω να ρωτησω αν μπορω με κατατακτηριες εξετασεις να περασω στο τμημα κινηματογραφου της θεσσαλονικης και αν ναι ας μου εξηγησει καποιος πως ειναι η διαδικασια.ευχαριστω πολυ:-)

Δημοσ.

Καθε τμήμα θέτει τους δικούς του όρους για εισαγωγή υποψηφίων.Καλύτερα να απευθυνθείς στην γραμματεία του τμηματος που σ ενδιαφέρει.

Εγώ ήθελα να καταθέσω αίτηση στο ΠΑ.ΜΑΚ για το τμήμα Βαλκανικών και Σλάβικων σπουδών άσχετα αν έχω τελειώσει ΤΕΙ Ηλεκτρονικής.Θα μπορούσαν να δεχτούν κανονικά την αίτηση μου άσχετα που δε το επιδίωξα.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πτυχίο ζητάνε συνήθως αναλυτική βαθμολογία απ την οποία προκύπτει ο βαθμός πτυχίου

Δημοσ.

Σε συναφή πεδία λογικό να ζητάνε κατατακτήριες. Αλλά όπως ο finn ή η magoufisa που θέλουν να αλλάξουν εντελώς πεδίο πως γίνεται η διαλογή?

Δημοσ.

Δίνεις τα μαθηματα όπως όλοι και αν περασεις αναλογα σου αναγνωρίζουν ή οχι κάποια μαθηματα. Επειδη ομως στην Ελλαδα ειμαστε κολλημενοι ελάχιστα μαθηματα σου αναγνωριζουν.

Δημοσ.

εγω για να καταλαβεις ειμαι στο β εξαμηνο οποτε δεν τιθεται θεμα πτυχιου κτλ μπορω στη κατασταση που ειμαι τωρα να δωσω κατατακτηριεσ για εκει?η μονο με πανελληνιες αν θελω να αλλαξω σχολη?

Δημοσ.

Ξανακάνε μηχανογραφικό η ξαναδώσε πανελλήνιες.Τουλάχιστον εως σήμερα κατατακτήριες χωρίς πτυχίο δεν δίνεις...

Δημοσ.

Για το τμημα που μ ενδιέφερε εμένα η διαλογή γινόταν βάση βαθμού πτυχίου χωρίς επιπλέον εξετάσεις.

Δημοσ.

Eμένα το ερώτημά μου είναι...

άσχετα με το τι σχολή είσαι, μπορείς να δώσεις κατακτήριες σε όποια σχολή γουστάρεις?

Δημοσ.
εγω για να καταλαβεις ειμαι στο β εξαμηνο οποτε δεν τιθεται θεμα πτυχιου κτλ μπορω στη κατασταση που ειμαι τωρα να δωσω κατατακτηριεσ για εκει?η μονο με πανελληνιες αν θελω να αλλαξω σχολη?

Νομίζω μόνο με πανελλήνιες αν θέλεις για καταταρκτήριες. Αλλιώς φαντάζομαι ότι όλοι θα έδιναν πανελλήνιες και αν δεν έμπαιναν στην σχολή που ήθελαν θα δήλωναν να δώσουν εξετάσεις ξανά στην σχολή που τους αρέσει

Δημοσ.
Νομίζω μόνο με πανελλήνιες αν θέλεις για καταταρκτήριες. Αλλιώς φαντάζομαι ότι όλοι θα έδιναν πανελλήνιες και αν δεν έμπαιναν στην σχολή που ήθελαν θα δήλωναν να δώσουν εξετάσεις ξανά στην σχολή που τους αρέσει

Για να δώσεις κατατακτήριες πρέπει να έχεις πτυχείο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Από εκεί και πέρα νομίζω πως μπορείς να δώσεις κατατακτήριες σε όλες τις σχολές απλά η γραμματεία κάθε σχολής ορίζει ποιές είναι οι σχολές με συναφεί αντικείμενο και εισάγεσαι στο γ΄ εξάμηνο (αλλά τις περισσότερες φορές χρωστάς τα μαθήματα και των δύο πρώτων εξαμήνων). Αν θυμάμαι καλά το ποσοστό των εισακτέων είναι 2% από ΑΕΙ και 5 ή 8% από ΤΕΙ (αλλά αυτό μπορεί να εξαρτάται και από τη σχολή,πάντως κάπου εκεί είναι).

Δημοσ.

Σε κάτι που δν ξέρουμε δν απαντάμε γιατί παραπληροφορούμε. Αλλωστε γι' αυτό είναι οι κατατακτήριες για τους πτυχιούχους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ

@ambient ναι δίνεις όπου θέλεις

Δημοσ.
Σε κάτι που δν ξέρουμε δν απαντάμε γιατί παραπληροφορούμε. Αλλωστε γι' αυτό είναι οι κατατακτήριες για τους πτυχιούχους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ

@ambient ναι δίνεις όπου θέλεις

Μα δεν παραπληροφορεί. Σωστά τα λέει, χωρίς πτυχείο ΑΕΙ/ΤΕΙ δεν μπορεί να δώσει κατατακτήριες. Φίλη magoufisa ξανά πανελλήνιες ή μηχανογραφικό με 10%.. Αλλά αν το θέλεις πολύ προσπάθησε να ξαναδώσεις , θα είναι άσχημο αν μετανιώσεις μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...