kousman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 λοιπον χρησιμοποιω το AVG για antivirus αλλα εχω ενα προβληματακι τελευταια...ενω αρχικα εκανε update κανονικα και ενημερωνοταν για new versions του τωρα μου εμφανιζει προβλημα.μου εμφανιζει δηλαδη αυτο invalid update control ctf file οταν κανω τωρα update του προγραμματος.ξερει καποιος τι εχει γινει????εχει καποιος αλλοσ το ιδιο προβλημα???
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αν έχεις την Free έκδοση του AVG, ξανακατέβασε την, αφαίρεσε την υπάρχουσα έκδοση και αντικατέστησε την με την καινούργια. Αν το έχεις αγορασμένο επικοινώνησε με την grisoft. Αν όχι, ας πρόσεχες.
Krokodilos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 λοιπον χρησιμοποιω το AVG για antivirus αλλα εχω ενα προβληματακι τελευταια...ενω αρχικα εκανε update κανονικα και ενημερωνοταν για new versions του τωρα μου εμφανιζει προβλημα.μου εμφανιζει δηλαδη αυτο invalid update control ctf file οταν κανω τωρα update του προγραμματος.ξερει καποιος τι εχει γινει????εχει καποιος αλλοσ το ιδιο προβλημα??? Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. Υπαρχει ευκολη και γρηγορη και απλη λυση: :shifty::shifty::shifty:<-κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.